Bu milletteki yıldız koparma,çalma hastalığı nedir anlamak gerçekten mümkün değil.Ayda 1 arabasının yıldızı koparılan adam tanıyorum.Yazık gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Kazasız belasız kullanırsınız umarım.
Bu milletteki yıldız koparma,çalma hastalığı nedir anlamak gerçekten mümkün değil.Ayda 1 arabasının yıldızı koparılan adam tanıyorum.Yazık gerçekten.
amin sağolun :) . yazık tabi ya :) ne varsa bu kadar tamam değişik gelebilirde koparacak kadar da bişey yok ki
10 sene boyunca 190e kullandik hala benim icin en iyi arabalardan biridir. Benim de aklimda 90 model bir 300 sel almak var.Bu neslin verdigi keyfi yeni araclardan alamiyorum,yeni araclar duz geliyor.Bunlarin ruhu var
quote:
Orijinalden alıntı: pascuu
10 sene boyunca 190e kullandik hala benim icin en iyi arabalardan biridir. Benim de aklimda 90 model bir 300 sel almak var.Bu neslin verdigi keyfi yeni araclardan alamiyorum,yeni araclar duz geliyor.Bunlarin ruhu var
çok doğru aynı zamanda bunlardaki konfor çoğu arabada yok böyle hızlı giderken yolda hafif tümsek varken bi yaylanıyo hissetmiyosun hele lastiklere kamber biniyo ya süper bi duygu :)
quote:
Orijinalden alıntı: xLemposte
Ön tampondaki lip bizim Yusuf'ta takılmışa benziyor ordamı taktınız
aynen bilader yusufta :D ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme