Şimdi Ara

Mercedes-Benz A-Serisi Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
17.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılların birikimleri, onlarca ay maaşa denk gelen paralar, o kadar emek hepsini bu araç için denkleştirdik ey mercedes benz seni bekliyor, hemde yıldızlı bir reno için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 20 Ekim 2019; 4:3:39 >
  • Arkadaşlar, arka koltuk mesafesi hatchbackten geniş midir, bulamadım bu bilgiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bayilerde kaldı bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

hangi bayilerde kaldı bilgisi olan var mı
    Ben de style paket bakiyorum hem hb hem sedan. Kalmamis sanirsam. Sahibindende +10,20bin ekleyip satmaya baslamislar sifirlari

• masterap M kullanıcısına yanıt
    şubat ama o da belirsiz diyorlar öyle saçmalık mı olur neticede binlerce satan şirket aracı değil nasıl stok olmaz onu da anlamış değilim. sedanda 168 beygirli motor olduğu için sedan bakıyorum hb olan eski motor
  • Golf alcağıma a180d sedan alırım daha mantıklı en azından mercedese biniyom dersin ww çokmu ucuz sanki benim asıl merak ettiğim style paket ile amgnin tasarım jant ve süspansiyon dışında ne farkı var değermi yani nerdeyse 50 bin tl amg için fazla vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajalusta -- 27 Ocak 2020; 19:17:9 >
  • Ben sipariş verdim 280bin style a200 sedan benzinli + premium paket + teknoloji paket + ambiyans aydınlatma
    şubat sonu mart başı aralığında teslim alacağım
  • Bu araçtan hiç alan yok galiba.
  • caldexter kullanıcısına yanıt
    A 180d sedan AMG var hocam sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.

• iCrush kullanıcısına yanıt
    Hocam araç nasıl genişlik bakımından bide a200 mü a180 d mi karar veremioruz

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Hocam araç pek aile aracı değil 4-5 kişi uzun yollara gidilecekse pek rahat olmayabilir.
    Almadan Skoda Superb'yi de test ettik onda ayak ayak üstüne atabiliyordun.
    Ama Mercedes'in farklı bi çekiciliği var işte iş burada bitiyor :)
    Biz dizel aldık motor çok sessiz dizel gibi kafa şişirmiyor Mercedes güzel yalıtım yapmış.
    Yakıt konusunda hiç üzmeyecek bi motor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    Hocam dun arkadaşlar burda bahsetti a200 style cam tavanlı bi paket varmış adını unuttum 275 bine veriolarmış.

Style ile amg arasında tam olarak ne fark var?

• bunlarin motorlari gene renault danmi geliyor. kasa nerde uretiliyor acaba guney africa vs?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/otv-muafiyetli-engelli-indirimli-araclar-icin-buraya--137261355-72#142447954

Aracımı teslim aldım son 2 sayfada tecrübelerim mevcut

• Bagaj havuzu ve 3d paspaslar toplam 1500tl

samet akçayoutube
    a200 sedan bagaj havuzu ve 3d paspas
    https://www.youtube.com/watch?v=VuOgVCBe-hM&feature=youtu.be

• Tam 10 gün önce bende a180 d aldım, dijital beyaz. Style paket. Sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.

Şu ana kadar tek sorun sol ön camdan gelen püfürtü sesi. Servise götürdüm(diyarbakır) Osman usta var sağolsun tam 5 saat uğraştık ama nedenini çözemedik, her türlü aksiyon alındı ve genel merkeze bildirildi bakalım mercedes ne diyecek. Bu konudaki ilk şikayetmiş aldıkları.

Genel olarak çok memnunum araçtan sadece o gıcık ses var 75 km/h hızı geçince başlıyor 104'te kayboluyor.

Bagaj havuzu ve paspasları muadil aldım 270 tl'ye, yoksa orjinaline 1450 tl dediler, serince fotosunu atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigOTTOMAN1453

Tam 10 gün önce bende a180 d aldım, dijital beyaz. Style paket. Sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.

Şu ana kadar tek sorun sol ön camdan gelen püfürtü sesi. Servise götürdüm(diyarbakır) Osman usta var sağolsun tam 5 saat uğraştık ama nedenini çözemedik, her türlü aksiyon alındı ve genel merkeze bildirildi bakalım mercedes ne diyecek. Bu konudaki ilk şikayetmiş aldıkları.

Genel olarak çok memnunum araçtan sadece o gıcık ses var 75 km/h hızı geçince başlıyor 104'te kayboluyor.

Bagaj havuzu ve paspasları muadil aldım 270 tl'ye, yoksa orjinaline 1450 tl dediler, serince fotosunu atarım.
    A 180 VEYA A 200 SEDANLARIN EN BOŞ DONANIM FİYATLARI ŞİMDİ NEDİR HOCAM BİLGİNİZ VAR MI ?
  • hayır fiyata dair bilgim yok. liste fiyatındandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigOTTOMAN1453

hayır fiyata dair bilgim yok. liste fiyatındandır.
    size liste fiyatından hiç indirim yapmadılar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.