Şimdi Ara

MERCEDES-BENZ A45 AMG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: desolte

quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu aracı A65 olarak çıkartıp bütün rakipleri piyasadan silmek varken A45 olarak çıkarmak bence gereksiz. BWM 1M'i ezmek varken, boşuna A45 çıkarmak mantıksız.
    6 litre 612PS V12 koyacaksın bu araca, Aventador, Huayra vb gibi araçları tokat manyağı yapsın.

Anammm o nassı bir araç olur ki o zaman.

(ama o motoru nereye sığdıracan ki?)

Yarısı arka koltuklara yarısını da kucağa koyduk mu tamamdır.

(mercedes'te mühendis olacak adamım).

Hocam bu muhendislikle 1 ay sadece 1 ay onca yıllık ve prestij dolu marka batar yeminle söylüyorum

Denemeden bilemeyiz

Neyse konuyu dağıtmayalım

• Bu sefer ben söylüyorum

vay AMG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 13 Haziran 2012; 1:37:54 >
  • Tam genc isi olmus. Hem A class hem AMG.
    Artik Bilkentlilerin altinda bol bol goruruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Matic + 2.0, 300PS ... Çok zevkli bir araç olacak gibi duruyor
  • Kullanması çok zevkli olacağı kesin.Alması da öyle olsa keşke
  • Ayni motoru E serisinde de kullanir mi acaba. Guzel bir arac olacaga benziyor A45.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Şimdi bunu alıp arkaya A160 CDI yazdıracan...

Birgün bu araçları alacak param olursa yapacağım şey bu.

Mesela m5 alıp 5.20d görünümüne sokup artistlik yapmaya kalkan modifiyeli araçlarla dalga geçebilmeyi çok isterdim.

Daha ucuz yolu var.Bir tane 1974 vw kaplumbağa alınır arkaya impreza motoru takılır.

sonuç 350+ beygir ve dahası...

Youtube'da bugaru yazılırsa örnekleri var.

• Param olsa geldiginde alacagim ilk araba

• quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

quote:

quote:

Bu aracı A65 olarak çıkartıp bütün rakipleri piyasadan silmek varken A45 olarak çıkarmak bence gereksiz. BWM 1M'i ezmek varken, boşuna A45 çıkarmak mantıksız.
    6 litre 612PS V12 koyacaksın bu araca, Aventador, Huayra vb gibi araçları tokat manyağı yapsın.

Anammm o nassı bir araç olur ki o zaman.

(ama o motoru nereye sığdıracan ki?)

Yarısı arka koltuklara yarısını da kucağa koyduk mu tamamdır.

(mercedes'te mühendis olacak adamım).

0-100 2.8sn 0-200 10.3sn a65 amg'nin muthis degerleri var bencede a65 varken a45 satmaz

• Eğer gerçekse çok doğru bir hamle olur Mercedes için.
    Sabırsızlıkla bekliyorum
  • Neredeyse ilk defa Mercedes'in dusuk hacimden yuksek beygir elde ettigini goruyorum.

Cift turbo AMG motorlari bile 5.5 litre iken 520 hp iken bu motorun 2 litreden 320 hp civarinda gelecek olmasi sasirtici.

Bekleyelim gorelim, her ne kadar harika gozuken bir arac olsa da, 1 serisi M modeli kadar surucu ve performans otomobili olabilecek mi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

A65 AMG varken bu satmaz.

Eğer yaptığınız espriyi anlamadıysam kusura bakmayın.

Ama A65 Amg modeli olmayacak.
    Onun yerine bahsi geçen 2lt hacminde bir AMG motoru ve +matic sistemi ile sunulacak.
    Fiyat ise 40 binlerde olursa orta dolu model 50 bin oda; 150 binden (TL) aşağı olmaz TR fiyatı gibi.

1M'i ezmek mi? Zaten su an m departmani amgden daha iyi calisiyo

1M oyle kolay lokma degil a65 cikardim gel geccem seni diyip olmaz.kaldiki a45in kapisabilcegi bmw m1 geliyo geliyo hb 300 kusur beygir bisey onla kapissinlar.

Yazilimli 135i su anda nerdeyse bmwnin en hizli arabasi diye biliyorum a65 diye bisey olsa kapisirlardi.

Ayrica 6 litre motor nereye sigiyo hocam aracin her turlu sasi degistirmesi gerekir agirlik dengesi falan feci bozulur bence.

• 0-100 nereye kadar azalacak merak wdiyorum

• iyi düşünmüşler.
    Ama sürüş dinamikleri açısından M1'i geçmesi zor olacak.
  • V12 motor bu kadar yer kaplar en fazla.

MERCEDES-BENZ A45 AMG
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Ayni motoru E serisinde de kullanir mi acaba. Guzel bir arac olacaga benziyor A45.

Motor düşük hacimden yüksek güç çıkartan bir motor.A serisinin ağırlığıyla rahatça baş eder.Ama aynı motor e serisinde çok yıpranır diye düşünüyorum.Yüksek ağırlık,yüksek güç,düşük hacim.Aynı motoru e serisine koyacaklarını hiç sanmıyorum açıkçası.
  • Gene fantaziler havada uçuşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Ayni motoru E serisinde de kullanir mi acaba. Guzel bir arac olacaga benziyor A45.

Motor düşük hacimden yüksek güç çıkartan bir motor.A serisinin ağırlığıyla rahatça baş eder.Ama aynı motor e serisinde çok yıpranır diye düşünüyorum.Yüksek ağırlık,yüksek güç,düşük hacim.Aynı motoru e serisine koyacaklarını hiç sanmıyorum açıkçası.

Bende dusunmuyorum ama Mercedes muhendisleri belki dusunur patronlarda onay verir :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Bende dusunmuyorum ama Mercedes muhendisleri belki dusunur patronlarda onay verir :)

Belki AMG armaları sökülmüş olarak yeni CLA'da görebiliriz bu motoru :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.