Bildirim
Mercedes-Benz'in en çok öne çıkan kriteri nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bmw sheer driving pleasure.
mercedes the best or nothing. -
Birkaç abuk sabuk model olsa da , Mercedes denince akla prestij gelir.
En azından bence öyle -
Bence elit bir görüntü sunuyor, Buzdolabı rengi dışında iç ve dış olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilginç/zekice bir bakış ancak bu bana samimi bir motto gibi gelmiyor.
Bir şey herşeyin en iyisi ise aslında hiç bir şey de en iyi değildir
Bir araç, hem en iyi konfora sahip, hem en sportif, hem de en dayanıklı olamaz. Bir şeyleri öne çıkartınca başka şeylerden feragat etmen lazım.
Mercedes bence en başta zenginlik algısı sonra konfor sonra da dayanıklılık olarak cezbedici. Ama sportiflik olarak hiç değil. (Ekstrem ve çok pahalı olan 1-2 modelini saymazsak.)
Bmw ise Mercoda olmayan sportiflik bayrağını taşıyor 👍
Bir Mercedes'ten beklenilen en onemli sey konfordur. Sonra statu, dayaniklilik ve performans gelir. Tabi performans sonraki siralarda diye performanssiz bir arac sunmazlar; ancak bir BMW performansi da alamazsiniz. Bir BMW'den de Mercedes konforu alamazsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işte o yüzden sheer driving pleasure diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 5 Ağustos 2017; 13:12:35 > -
işte o yüzden sheer driving pleasure diyorum -
Prestij ve kalite. Bu kombinasyonu Mercedes sunuyor. Prestij ve sportifliği BMW sunuyor mesela veya Prestij ve Güvenliği Volvo sunuyor. Hatta bir laf vardır, arka koltukta oturacaksan Merso, kendin süreceksen BMW diye. -
Renault motoru
Şaka bir yana. GLA, Cla, A, B'yi bir yana koyarsak biraz daha üstlere baktığımızda sınıfında bana kalırsa eşsiz konfora ulaştığını görürüz. Belki ben biraz lüks rahatlık arıyorum bilmiyorum.
Boş konulardan bugün... -
S-GLS gibi modeller dışında(amg gt, sl gibi muhteşem detayları saymaya gerek yok, bineklerden bahsediyorum) rakibi BMW ve Audi ile aynı Mercedes, forumlarda binmeyenlerin veya showroom tecrübesi olanlara aldırmamak lazım.
Mercedes S'de açık ara önde bir araç. GLS'de yine şuan rakipsiz gibi. Q7 fln araba değil yanında.
Ancak F segmentten aşağı doğru gidince Mercedes'in bile oldukça fazla detay kaçırdığını ve kaliteyi aşağı çektiğini görebiliriz.
Hoş zaten Almanya'da 43.000€ satış fiyatıyla sıradan bir araç, Türkiye'de 500.000TL fln olunca bizlerin beklentisi çok yüksek oluyor sadece.
Mercedes harika bir firma ancak bu forumda veya bu ülkede abartıldığı gibi değil S ve GLS haricinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: pipoti
S-GLS gibi modeller dışında(amg gt, sl gibi muhteşem detayları saymaya gerek yok, bineklerden bahsediyorum) rakibi BMW ve Audi ile aynı Mercedes, forumlarda binmeyenlerin veya showroom tecrübesi olanlara aldırmamak lazım.
Mercedes S'de açık ara önde bir araç. GLS'de yine şuan rakipsiz gibi. Q7 fln araba değil yanında.
Ancak F segmentten aşağı doğru gidince Mercedes'in bile oldukça fazla detay kaçırdığını ve kaliteyi aşağı çektiğini görebiliriz.
Hoş zaten Almanya'da 43.000€ satış fiyatıyla sıradan bir araç, Türkiye'de 500.000TL fln olunca bizlerin beklentisi çok yüksek oluyor sadece.
Mercedes harika bir firma ancak bu forumda veya bu ülkede abartıldığı gibi değil S ve GLS haricinde.
S320 de kullandım 5 e biniyorum.
Birebir aynı olmasa da benzer güçteki araçlar. Ancak S çok daha konfor odaklı. Dipgazda S hızlı gitmek istemekten ziyade nasıl yaparım da içindekileri fazla sarsmadan hızlanırım derdinde bir araç. Yani konfor 1. öncelik.
Ben S yerine her zaman 7 yi tercih ederim.👍
S kullanana da saygı duyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 5 Ağustos 2017; 17:18:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: FKY
Birkaç abuk sabuk model olsa da , Mercedes denince akla prestij gelir.
En azından bence öyle
Ben somut olanı soruyorum. Prestij bir kriter mi? Sahibindende arac ararken prestij kutucuğu da işaretleniyor mu.
quote:
Orijinalden alıntı: teneke1236737
Boş konulardan bugün...
Boş üyelerden bugün.
Ferrari için kırmızı neyse mercedes için beyaz da odur
b fena araba değil hocam kendi sınıfının en iyisi
a ve cla da sınıfının en yakışıklı en eliti ama ön göğüsleri çok kötü geri kalan koltuk vs iyi olsada dandik kalite göğüse sahip oldugundan gerçek bi mercedes demiyorum
beyaz
c ve e ye yakışıyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X