Bir şey mi geçiyon diye sorarlar adama ama forum kuralları işte. Ben olsam 4 yaşında Merso almazdım(sebebi kızılayın dağıtması) ama Amarok da almazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
quote:
Orijinalden alıntı: izmirlil35
s2000 al
Man S2000 mi Honda S2000 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
Yuk tasimayacaksan ya da daga tasa gitmeyeceksen tabii ki Mercedes.
Başka söze gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Bir şey mi geçiyon diye sorarlar adama ama forum kuralları işte. Ben olsam 4 yaşında Merso almazdım(sebebi kızılayın dağıtması) ama Amarok da almazdım.
sebebi kızılayın dağıtması) çözebilen varsa açabilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
sebebi kızılayın dağıtması) çözebilen varsa açabilirmi
Antalya'da C180, 3.20D falan Passattan daha yaygın. Her köşe başında görmek mümkün.
F10 520d'yi de kızılay dağıtıyor gidip Jaguar XF alıyor musunuz o paraya?
Yaşadığın yere göre tercih yapabilirsin.Eğer hafif arazi , yağmur çamur olayı oluyorsa amarok tercih edilebilri ama böyle bir sorunla karşı karşıya değilsen c180 çok iyi bir tercih olur.
Yorumlar için teşekkür ederim hepinize. C 180 K aldım. Biraz kullanıp memnun kalmaz isem satıp Amarok alacağım. Amarok nasıl olsa her zaman var. (Sıfır alacağım için) Ama bulduğum Mercedes kadar temiz bir tane bulamayacağım için şu an için onu aldım.
mercedes tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: KINGHUNAL
F10 520d'yi de kızılay dağıtıyor gidip Jaguar XF alıyor musunuz o paraya?
5.20D zaten almam çünkü dizel. Ben dizel arabalardan nefret ederim. Çok büyük konuşmayayım ama dizel araba almam gibime geliyor.
amarok debriyaj sert mercedes çok yakar sana bi audi a4 gider
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme