Mengerlerde otomobilinle ilgili meraklı biri gibi görünürsen kesinlikle ilgi artar yaklaşık 11 yıldır babam Mercedeslerini hep mengerlere götürdü hiçbir sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar sadece gelen fatura bedelinden biraz pazarlık yap
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
quote:
Orjinalden alıntı: 56_chevy
mengerler ?
Mengerlerde otomobilinle ilgili meraklı biri gibi görünürsen kesinlikle ilgi artar yaklaşık 11 yıldır babam Mercedeslerini hep mengerlere götürdü hiçbir sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar sadece gelen fatura bedelinden biraz pazarlık yap
servise müşteriyi sokmama gibi bir huyları varmıdır ben aracın sıkılan somununa kadar görmeliyim (bundan nefret ediyorum ) aslında bu huy benim değil babamın huyuda armut dibine düşmüş işte ne yapalım
sokmazlar adamı deli ediyor bu servisler, ondan sonra adama 2-3 saat boş bol oynalanır sonra saat başına 32 euro işçilik parası alır şerefsizlik soygun
quote:
Orjinalden alıntı: utarid58
sokmazlar adamı deli ediyor bu servisler, ondan sonra adama 2-3 saat boş bol oynalanır sonra saat başına 32 euro işçilik parası alır şerefsizlik soygun
adamın birisi gidiyor psikiyatriste doktor bey ben tavuklardan korkuyorum diyor doktor neden diyor çünkü ben mısırım diyor terapi yapıyorlar terapi sonunda vatandaş ben mısır değilim diyor ve gidiyor 1 hafta sonra tekrar geliyor vatandaş doktor soruyor tavuklardan halen korkuyormusun sen mısırmısın diyor doktor bey tavuklardan halen korkuyorum diyor ben mısır olmadıgımı biliyorum ama tavuklar ya mısır olmadıgımı bilmiyorlarsa diyor
biz servisin dışında duralım iyi güzel buna kabul güvenlik açısından önemli ama servistekiler işlerini dürüst yapıyorlarmı.. servisten ayrılıp yola çıkınca pat küt trak diye yolun ortasında kalmadıkmı ..kaldık bizim mısır olmadıgımızı biliyorlarmı ..? yaptıkları işin arkasında mertce dursunlar bizde rahatca bekleme odasında dergilerimizi okuyalım sekreter kızı keselim olmazmı ?
almadan önce aracı götürüp baktırmayacak mısınız zaten?
istanbula çok mu uzaktasınız?
baktıracam ama ben bir kısmını bir ay sonra vereyim diyorum satıcı ha deyince hepsini ver diyor çekte kabul etmiyor tek işimiz araba değil ki ..yerimiz belli yurdumuz belli ..zank diye 35-40 bin euro para verilirmi hiç pazartesi salı günü bir daha konuşacağız verirse peşin fiyatına 2-3 taksitte almayı düşünüyorum etmezse başka arabaya bakarım ha diyelim oldu istanbulda tanıdıklar var onlar götürürler mengerlere okeylenirse bende gider son QC yaparım begenirsem alırım
plan bu şekilde
tüm köprüler gece trafiğinde boş olduğu için çok rahat kaza yapılabilecek yerler.kazanın nerede olacağı belli değildir madem köprü sorusunu sordun o
yüzden.özelliklede ticaret lisesi önünden unkapanı köprüsü üzerinde birleşim noktalarının dengesizliği yüzünden araçları hoplatıp kontrolden çıkartıyor
tabi hızlı gidiyorsan.(tavsiye edilmez)
hele haliç köprüsü geceleri oldukça kazaya müsait bir köprü.nedenine gelirsek o köprüye ulaşana kadar oldukça düz ve uzun rampası vardır gaza
basmasan bile araç kendi kendine çok hızlanıyor fren kullanmassan.hele bide işin içine sağlık problemi gibi önemli bir faktör giriyorsa
bence bu senaryo gerçek olabilir.
gelelim soruna.alacağın mercedesi her yetkili mercedes servisinde gönül rahatlığı ile baktırabilirsin ama vidalara kadar bakmaman şartı ile.
ben usta olsam belli bir süre sonra strese girere ve kapışabilirim müşteri ile
aracın geçmişini iyi araştır.kar edeyim derken pert aracı kakalamasınlar.
kullanıcı resmindeki chevy ALİNUR VELİDEDEOĞLU'NUN aracımı yoksa rastgele bir seçimmi.onda hem sarı hemde mavi var satmadıysa.
adam huylu pimpirikli arabanın plakasını sordum o benim tc kimlik numarasını sordu şasi nosunu sordum o benim vergi kimlik nomu sordu telefona bir eleman çıktı genç bir çocuk ona soruyorum o da ona soruyor :))) bu adam bu pimpiriklikle kalp krizide geçirir beyin kanamasıda
demek ciddi bir insanmış.böyle ciddi ve disiplinli insanlar daha güvenli alış veriş yapılabilir.bellide olmaz kredi kartı numaranı isterse çekinmeden ver
hemi
quote:
Orjinalden alıntı: gt-40
demek ciddi bir insanmış.böyle ciddi ve disiplinli insanlar daha güvenli alış veriş yapılabilir.bellide olmaz kredi kartı numaranı isterse çekinmeden ver
hemi
o kadarda değil yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme