Şimdi Ara

Mercedes C-Coupe İstanbul yollarında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herhalde showrooma gelen ilk araçlardan birini alıp buraya getirdi biri

Tr fiyatı belli oldu mu bu aracın?Birde bu aracın ön tamponu sedan olanına uyarlanabilir mi?
  • Araç AMG değil, üzerindeki çift egzos dolayısıyla muhtemelen bir V6, üzerinde de AMG görünüm paketi var. Şu anki sedan C-Class lara uygulandığı gibi gelecek makyajlı sedan C-Class lara da pekala uygulanacaktır.
  • E coupenin yanında sönük kalmış.A5de daha şık bundan.Heralde yaşlanan ama bana göre c-coupeden daha hırçın ve güzel tasarımlı 3 coupenin satışlarına darbe vurmayı hedeflediler.

Güzel motor ve şanzıman kombinasyonlarının yardımıyla iyi satar.C250cgi 7g-tronic plus ve C180cgi 7g-tronic plus gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed need

coupesi kötü arkayı değiştirselermiş biraz bari,sanayide boyu kısaltılmış sedan c ye benziyor.

pek de kısaltılmış sayılmaz,boyu sedanla aynı

Mercedes C-Coupe İstanbul yollarında

harika olmuş

• Şimdi sınıf karmaşası tekrar belirdi.

E Coupe için, 6 serisi rakibi değil 3 serisi rakibi deniyordu sürekli.

E peki o zaman bu kimin rakibi? Mercedes'te 3 serisi rakibi 2 farklı Coupe'mi var ?
  • Araç tanıtım maksatlı gelmiş olabilir.

Plakasına bakarsanız, Mercedes'in araç tanıtımı ya da test için kullandığı araçlarla aynı plakaya sahip olduğunu görürsünüz.

Yani Stuttgart plaka.

Diyeceğim aracın tanıtım için gelme olsaılığı çok yüksek.

He, Stuttgart'ta yaşayan bir gurbetçimizin alır almaz gelme olasılığı da olabilir ama, bu olasılık çok az bir olasılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Şimdi sınıf karmaşası tekrar belirdi.

E Coupe için, 6 serisi rakibi değil 3 serisi rakibi deniyordu sürekli.

E peki o zaman bu kimin rakibi? Mercedes'te 3 serisi rakibi 2 farklı Coupe'mi var ?

Yeni 6 serisi 4894mm
    E coupe 4698mm
    A5 coupe 4625mm
    3 coupe 4612mm
    C coupe 4590mm

Arabaların boyutları bu şekilde.6 serisinin bunlara rakip olmadığı açık fakat E coupenin rakibi kim o net değil.C coupe CLCnin yerine geldi aslında ama boyutlarına bakılırsa 3 coupe ve A5in rakibi.

E coupe ve C coupe, ikiside Cnin altyapısına sahip.Zaten ikisinin aks aralıkları da eşit.Aynı sınıfta 2 modelin olma mantığı ters geldiği için E coupeyi bu sınıfa dahil etmek istemiyorum fakat C coupeyle boyutları çok benzer.

• Daha önce de söylemiştim, yine söylüyorum ; ön farlar berbat, cânım tasarımı tam anlamıyla rezil ettiler.

quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Malzeme kalitesi hemen hemen aynı olacaktır sadece şekli değişmiş, ön tasarımla da farklılaştırmak adına oynamışlar, zoraki oynanmış hissi verdi bana tampon öne doğru biraz çıkıntılı olmuş.

bu bambaşka ;

• güzel olmuş
  • Benim bildiğim araç Haziran ayında satışa sunulacak o yüzden tanıtım amacıyla gelmiştir kesin..

Mükemmel bi araba olmuş bence..Bundan sonraki hedefim bu kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 30 Mart 2011; 21:04:02 >
  • c serisini begenmiyorum. arkası degişşe olurmuş gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.