Şimdi Ara

Mercedes C180 Avantgarde ve Fascination arasındaki farklar nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
75.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yakın zamanda Mercedes C 180 almayı düşünüyorum.Elimde yaklaşık 90.000 Tl para var.2011 model C180 almayı planlıyorum.Ama c180'nin Avantgarde,Fascination,Amg derken kafam çok karıştı.Bilen kullanan arkadaşlar C180 nin 90.000 Tl fiyat dahilinde hangi modeline bakmam gerektiğini hangisinin makbul olduğunu açıklayabilirler mi bana ? Birde bunlar arasındaki açıkça farklılıklar nelerdir ? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim ilginize..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes C180 Avantgarde ve Fascination Farkları

Mercedes-Benz'in C-Serisi, lüks ve performansın mükemmel birleşimini sunan popüler bir modeldir. C180 modeli, güçlü motoru ve gelişmiş özellikleriyle bu seride öne çıkıyor. Avantgarde ve Fascination donanım paketleri, C180'e farklı özellikler ve estetik dokunuşlar kazandırıyor.

Avantgarde Paketi

• BlueEFFICIENCY teknolojisi ile yakıt verimliliğini artırır.
    • Dinamik görünüm için spor süspansiyon ve büyük alaşım jantlar içerir.
    • Sportif deri direksiyon, alüminyum pedallar ve kontrast dikişler ile iç mekanı geliştirir.
    • Avantgarde amblemi, aracın kendine özgü stilini vurgular.

Fascination Paketi

• Avantgarde paketinin tüm özelliklerini içerir ve bunlara ek olarak şunları sunar:
    • Panoramik cam tavan, iç mekana ferahlık ve gün ışığı katar.
    • Akıllı LED farlar, görüş alanını optimize eder ve güvenliği artırır.
    • Burmester® ses sistemi, üstün ses kalitesi sağlar.
    • Yapay deri ARTICO döşeme, lüks ve konfor sunar.
    • "Fascination" amblemi, aracın üst düzey statüsünü gösterir.

C180 Fascination ve AMG Arasındaki Farklar

Mercedes-AMG, Mercedes-Benz'in performans odaklı alt markasıdır. C180 AMG, C180 Fascination'dan aşağıdaki temel farklara sahiptir:

• Daha güçlü motor
    • Sportif süspansiyon ve frenler
    • Aerodinamik gövde kiti
    • AMG iç mekan özellikleri (direksiyon, koltuklar, gösterge paneli)

Sonuç

Mercedes C180 Avantgarde ve Fascination paketleri, farklı ihtiyaç ve tercihleri karşılayan iki benzersiz seçenek sunar. Avantgarde paketi, sportiflik ve verimliliğe vurgu yaparken Fascination paketi lüks ve konforu öne çıkarır. Hangi paketin senin için daha uygun olduğuna karar vermek, kişisel tercihlerine, bütçene ve sürüş tarzına bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle tercihinizi makyajlı kasa ve cam tavan seçeneği olan modellere bakın.
    Gerisi zaten görünüm donanımıdır.
    Fascination ve Avantgarde arası fark da zaten sadece makyajlı kasada var o da direksiyon tsarımı ve jant olarak fark ediyor.
    90 gibi bütçeye yeni kasa biraz az gelebilir, ama pazarlık payını da düşünün.
    Amg olmasa da Fascination paket cam tavan alabilirsiniz.
    Farklı bir sorunuz olursa alıntılayarak sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

Öncelikle tercihinizi makyajlı kasa ve cam tavan seçeneği olan modellere bakın.
    Fascination ve Avantgarde arası fark da zaten sadece makyajlı kasada var o da direksiyon tsarımı ve jant olarak fark ediyor.

anladım dostum..öncelikle bilgi verdiğin için teşekkür ederim..Biraz kafam karışık kafamda bazı şeyleri tam oturtamadım..Bunun yanı sıra 1.6 ile 1.8 arasında gidip geliyorum.1.8 in 1 yıllık vergisi 1800 iken 1.6 nın nerdeyse yarısı..Ama yakıt konusunda 1.8 in daha ideal olduğunu okuyorum..Nerdeyse 1 yıl içinde 1.6 nin yaktığı yakıt ile 1.8in vergisi birbirini götürüyor diyorlar..Performans açısından da 1.8 tavsiye ediliyor..Birde görünüm açısından led paket arıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotemrah

anladım dostum..öncelikle bilgi verdiğin için teşekkür ederim..Biraz kafam karışık kafamda bazı şeyleri tam oturtamadım..Bunun yanı sıra 1.6 ile 1.8 arasında gidip geliyorum.1.8 in 1 yıllık vergisi 1800 iken 1.6 nın nerdeyse yarısı..Ama yakıt konusunda 1.8 in daha ideal olduğunu okuyorum..Nerdeyse 1 yıl içinde 1.6 nin yaktığı yakıt ile 1.8in vergisi birbirini götürüyor diyorlar..Performans açısından da 1.8 tavsiye ediliyor..Birde görünüm açısından led paket arıyorum..

1.8 motor özellikle uzun yol ve akıcı ş.içi trafiğinde çok daha verimlidir.
    Vergi dezavantıja ragmen iyi performans sağlıyor.
    Yılda 10binden fazla kullanacaksanız tercih sebebi olabilir.
    Yine de karar sizin.

Eğer bütçeniz 110-120 civarı olsa idi yeni 1.6 turbo 7 ileri vites geliyor onu tavsiye ederdim.

ben piyasayı takip ediyorum.
    Size önerim makyajlı kasadan yana seçimnizi kullanın.
    1.6 motor için avangarde fascination + cam tavan için max. 90; Amg için max. 95
    1.8 motor için " " " için max. 95; Amg için max. 99 giderleri var. Fazlası eder mi evet ama ben olsam fazlasını vermem.

Umarım gönlünüze yatan bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: pilotemrah

1.8 motor özellikle uzun yol ve akıcı ş.içi trafiğinde çok daha verimlidir.
    Vergi dezavantıja ragmen iyi performans sağlıyor.
    Yılda 10binden fazla kullanacaksanız tercih sebebi olabilir.
    Yine de karar sizin.

Eğer bütçeniz 110-120 civarı olsa idi yeni 1.6 turbo 7 ileri vites geliyor onu tavsiye ederdim.

ben piyasayı takip ediyorum.
    Size önerim makyajlı kasadan yana seçimnizi kullanın.
    1.6 motor için avangarde fascination + cam tavan için max. 90; Amg için max. 95
    1.8 motor için " " " için max. 95; Amg için max. 99 giderleri var. Fazlası eder mi evet ama ben olsam fazlasını vermem.

Umarım gönlünüze yatan bir seçim olur.

Teşekkür ederim.Kafamda bir şeyler şekillenmeye başladı ona göre araştırma yapmaya başlıycam bende.Dediğiniz gibi 1.8 motor ideali gibi duruyor.

• yeni nesil 1.6 turbo CGI 7 - Gtronic motor 156 hp 250/5400nm tork üretiyor. Advantgarde paket 90K , Fascination 101K fiyat verdiler . Aralarındaki farklar;
    Panoromik cam tavan ve sunroof
    Adaptif bi-xenon akıllı far sistemi (otomatik viraj aydınlatma ve otomatik uzun fara gecme)
    kendi kararan dikiz aynaları
    ve elektrikli otomatik kapanan dış farlar gibi farklar var.

AMG için se sportif koltuklar ve daha sertleştirilmiş amortisörler ve AMG dizyn jantlarla ön ızgara var ki fiyatı 108 K olarak bayiden fiyat verdiler...

Şu anki koşullarda 100 bin tl civarına alınabilecek en lüks ve konforlu araç olduğunu düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Barış

yeni nesil 1.6 turbo CGI 7 - Gtronic motor 156 hp 250/5400nm tork üretiyor. Advantgarde paket 90K , Fascination 101K fiyat verdiler . Aralarındaki farklar;
    Panoromik cam tavan ve sunroof
    Adaptif bi-xenon akıllı far sistemi (otomatik viraj aydınlatma ve otomatik uzun fara gecme)
    kendi kararan dikiz aynaları
    ve elektrikli otomatik kapanan dış farlar gibi farklar var.

AMG için se sportif koltuklar ve daha sertleştirilmiş amortisörler ve AMG dizyn jantlarla ön ızgara var ki fiyatı 108 K olarak bayiden fiyat verdiler...

Şu anki koşullarda 100 bin tl civarına alınabilecek en lüks ve konforlu araç olduğunu düşünüyorum...

Arkadaşım elegance olan modeller ne oluyor peki? Elegancemlar daha konforlu diyolarmyol sesini filan hiç almıyormuş... Bu konua bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

Öncelikle tercihinizi makyajlı kasa ve cam tavan seçeneği olan modellere bakın.

Arkadaşlar.
    2 tane araç beğendim ikiside c180 2011 model.
    Fakat bir sürü seri var bunlarda kafam çorba oldu. Hangisini almalıyım.Birinin diğerinden farkı nedir.Büyüklükleir aynı mı.

1.cisi C 180 Komp. BlueEfficiency Fascination sunrof var 2011 modeline 65 binde temiz 2 boya var kapıda 75.000 TL istiyor.
    http://img.donanimhaber...b-9a59-cd12cdc56486.png

2.cisi C 180 Komp. BlueEfficiency Luxury 2011 model sunrof yok 4-5 bin tl hasar kaydı var 1 değişen 3 boya 70.000 TL istiyor
    http://img.donanimhaber...3-81e5-06a47931991f.png

hangisi iyidir. hangisini almam lazım.

çok acil yardım lütfen.

saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.