Şimdi Ara

Mercedes C180 Exclusive - C200 D Exclusive Tercih (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anda ikisinide almazdım 9G tronic geliyor beklerdim ve belki om656 kodlu mercedesin kendi dizel motoru ile 9g troniclisini alırdım... C serisinin geldiği fiyatlara bak yahu, bu ülkenin çivisi çıkmış...
  • ben olsam benzinli alırdım.vergi yüzdesi sebebiyle donanımlarda bir alt dilime gireceği için uygun olacaktır.
  • Bence benzinli alın. Sürüşu dizele göre daha keyiflidir. Başka öneri istememissiniz fakat makyajlı 320ied'e göz atin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor konusunda sıkıntınız olmasın dci motor dünyanın en kaliteli dizel motorlarındandır.

Zor karar empati kurunca bende kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W 205 kasa c 180 kullanıyorum. Aracı alalı tam 1 yılı geçti. Dci motorluların geleceğini biliyordum ama beklemedim. Şimdi olsa yine benzinli alırım. Araca aldığım ekstra özelliklerle fiyatı, 188k civarına geldi. Herkes o sıralarda bana çok laf etti, benzinli araca bu para verilir mi diye. Ama iyiki de bu kadar opsiyonlu bir araç almışım. Yine olsa aynı tercihi yaparım. Yılda 13k kilometre yol yapmışım. Çok sık araç değiştirmek iş değil. Bu aracı uzun yıllar kullanmak için aldım, ve ilk günkü hevesle biniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bu size kalmış nasıl olsa satarken de ona göre değer kaybı olacak. vergi aynı yakıt biraz fark eder ama oda dizel abi ne yakacak ki oraya gidelim buraya da gidelim dersin benzinlide çok yakıyor gitmeyelim dersin aşşa yukarı dengelenir. :D ama ayda yılda bi uzun yola çıkıyorum zaten dersen benzinli al keyifle git en azından.
  • 160-170 bine araba alıp ayda 100-200 liranın hesabını yapmak komik bence.Ben olsam c180 alırdım.Hem daha dolu olurdu araç hemde daha sessiz ve titreşimsiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.