Şimdi Ara

MERCEDES C180 İÇİN FİYAT ALIYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 146 bin amg paketi birde bakım hediyeli ilk bakim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedefbyo

146 bin amg paketi birde bakım hediyeli ilk bakim

Oooo bi dakika şimdi.

Panoramik cam tavan falan var di mi?
  • Evet olmaz mi

• quote:

Evet olmaz mi

AMG için çok iyi fiyat.

Tüm ayrıntıları içeren bir bilgi verebilir misiniz?
  • Sizin donanım paketi nedir

• Arada 5000 fark olması gerekirken 10 bin var ama .bence 146 çook

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Evet olmaz mi

AMG için çok iyi fiyat.

Tüm ayrıntıları içeren bir bilgi verebilir misiniz?

Hangi bayiden fiyat aldınız?? Birde meslek şndirimi varmı ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Dr indirimi var .hasmerler ankara

• quote:

Arada 5000 fark olması gerekirken 10 bin var ama .bence 146 çook

Benim paket Avantgarde. Koltuklar yatıyor. Ayrıca konfor süspansiyon ile gelecek.

Fakat ne yazık ki cam tavan yok. Az önce farkettim. Canım sıkıldı biraz.
  • Hatta online code vereyim : M1248267
  • Bu bayii den aldığım Sıfır c 180 listesinde fascination 151, amg 156 idi. Dr indirimi Artı Kasım-Aralık indirimi ile 146 amg fiyat verdiler. Yarın ank. Da diğer bayilerden de fiyat alacağım. Yani 5 bin tl fark var AFSC ile amg Arasında listeden. Finansmen1 aldığınız 135 fiyatı bence değerli ama özel bir sebebi yoksa fasci için tabii örneğin yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi sipariş iptali veya o bayii de stokta çok olan versiyon eritme politikası olabilir. Aynı bayii sen 141 fiyat alırsak ank.dan basar gelirim birlikte o bayiiden alabiliriz kardeşim haberleşelim ayrıca aynı bayiye yüklenirseniz de sayıca fazla olarak iyi fiyat alabiliriz bence...
    Aslında biz 2 çocuklu bir aile de olsak da CLA modeline de gönlümüz kaydı ve kafamızda Karışık. CLA benzinli 128' dizede de 140 fiyat aldım'

• quote:

Bu bayii den aldığım Sıfır c 180 listesinde fascination 151, amg 156 idi. Dr indirimi Artı Kasım-Aralık indirimi ile 146 amg fiyat verdiler. Yarın ank. Da diğer bayilerden de fiyat alacağım. Yani 5 bin tl fark var AFSC ile amg Arasında listeden. Finansmen1 aldığınız 135 fiyatı bence değerli ama özel bir sebebi yoksa fasci için tabii örneğin yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi sipariş iptali veya o bayii de stokta çok olan versiyon eritme politikası olabilir. Aynı bayii sen 141 fiyat alırsak ank.dan basar gelirim birlikte o bayiiden alabiliriz kardeşim haberleşelim ayrıca aynı bayiye yüklenirseniz de sayıca fazla olarak iyi fiyat alabiliriz bence...
    Aslında biz 2 çocuklu bir aile de olsak da CLA modeline de gönlümüz kaydı ve kafamızda Karışık. CLA benzinli 128' dizede de 140 fiyat aldım'

Arkadaş zaten beynim sulandı. Kaç bayiden fiyat aldım, hepsi de farklı fiyat söylüyor. Bugün avantgarde için aldığım 135 bin lira için çok iyi fiyat diyordum fakat cam tavan yok bunda da. Girip bakabilirsiniz verdiğim online code ile.

Bu arada güçleri birleştirip voltranı oluşturabiliriz. Yeter ki önce kararımızı verelim.

Mesela bugüne kadar Audi'ye hiç uğramamıştım. Bugün 2.0 TDI için fiyatı 164'ten 139'a çektiler!! Kafam iyice karıştı!!!

• quote:

quote:

Bu bayii den aldığım Sıfır c 180 listesinde fascination 151, amg 156 idi. Dr indirimi Artı Kasım-Aralık indirimi ile 146 amg fiyat verdiler. Yarın ank. Da diğer bayilerden de fiyat alacağım. Yani 5 bin tl fark var AFSC ile amg Arasında listeden. Finansmen1 aldığınız 135 fiyatı bence değerli ama özel bir sebebi yoksa fasci için tabii örneğin yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi sipariş iptali veya o bayii de stokta çok olan versiyon eritme politikası olabilir. Aynı bayii sen 141 fiyat alırsak ank.dan basar gelirim birlikte o bayiiden alabiliriz kardeşim haberleşelim ayrıca aynı bayiye yüklenirseniz de sayıca fazla olarak iyi fiyat alabiliriz bence...

Arkadaş zaten beynim sulandı. Kaç bayiden fiyat aldım, hepsi de farklı fiyat söylüyor. Bugün avantgarde için aldığım 135 bin lira için çok iyi fiyat diyordum fakat cam tavan yok bunda da. Girip bakabilirsiniz verdiğim online code ile.

Bu arada güçleri birleştirip voltranı oluşturabiliriz. Yeter ki önce kararımızı verelim.

Mesela bugüne kadar Audi'ye hiç uğramamıştım. Bugün 2.0 TDI için fiyatı 164'ten 139'a çektiler!! Kafam iyice karıştı!!!

Audi a4 mü?

• quote:

quote:

quote:

Audi a4 mü?

Evet, evet, A4.

Pardon belirtmeyi unutmuşum.

• Yeni C 180de CLA 200 AMG ye artılarını net aldım paylaşabilirim.

C de tam otomatik CLA da ise yarı otomatik 7 ileri şanzıman var
    Keza Sürüş modları CLA da eko ve sport sadece, C de daha fazla ve park asistanı da daha üst Düzey
    Gövde konsol da gösteriş ve kalite , deri olması
    Geniş kokpit
    Sunroof a ilave panoramik cam tavan mevcut bu da kokpitin ferah Olmasını sağlıyor.
    Statik LED (xenon ları yıkamaya gerek yok )
    Her iki ön koltuk elektrikli ve ısıtmalı, tüm koltuklar deri
    KEY less go anahtarsız çalıştırma
    LCD ekran daha büyük efektif ve navi yazılımla vs vs

Şimdi aynı benzinli motor diyenlere söylüyorum; ama CLA yarı otomatik şanzıman C ise tam.

Yalnız CLA beyaz hele ki akşam arka stoplarını bir görmenizi tavsiye ederim. Al benisi müthiş bir CLA AMG yine göz ardı etmemeli...

Her iki benzinli motor AMG pakette arada 18 bin tl fark var aldığım son fiyat çetelelerinde çıkan sonuç budur. Bu farklara bu fiyat ve araç görünüşü değişiklimizi varın siz karar verin...

• Çok enteresan bir Video.

YouTube'da "Mercedes C180 Exclusive testi (2014)" adlı videoyu izleyin
    Mercedes C180 Exclusive testi (2014):http://youtu.be/ozby9jUgx8c

• quote:

Evet Dr indirimi var .hasmerler ankara

Peki bu meslek indirimi hangi meslekler için geçerli?
    Birde meslek indiriminden yararlanmak için aracın ruhsatı illa o meslektekte yer alan kişi üzerine mi olmalı?
    Yakınımız ile birlikte gidip kendi adımıza alamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

Evet Dr indirimi var .hasmerler ankara

Peki bu meslek indirimi hangi meslekler için geçerli?
    Birde meslek indiriminden yararlanmak için aracın ruhsatı illa o meslektekte yer alan kişi üzerine mi olmalı?
    Yakınımız ile birlikte gidip kendi adımıza alamaz mıyız?

bana söylenen doktor, pilot ve kuyumcular...
    diğer sorduklarını bilmiyorum dostum.

Aracı denedim inceledim eski C 180 ile alakası yok. Önden Yeni E , arkadan özellikle stop lambaları vs ile S serisi , kokpit de segment atlamış müthiş bir araç... sümbül kırmızısı üstünde durmuştum meğer özel sipariş ; 2-3 ay sonra teslimmiş. 20 gündür teşhirde, showroomda ki aracı verelim dediler; olmaz dedim hem millet kurcaladığından hemde beyaz daha çok tutuluyo, daha heybetli-büyük gösteriyor, kiri çiziği vs göstermez, 2.elde de sıkıntı olmaz, kırmızı da da göz kalır nazar olur, çizik vs gösterir, 2.elde hastasını bulmak lazım diyerek-->

--Beyaz C 180 AMG PAKET için siparişimi verdim inşallah...allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
    alan herkese de hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...

• Renk olarak Sümbül kirmizi hakkında ne düşünüyorsunuz

• Renk farkı bedelinden dolayı "kutup beyazı" benim için vazgeçilmez. O yüzden başka renge bakmadım bile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.