Şimdi Ara

Mercedes C180K mı Teslim aldım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin insallah... Ben bisey soracam, en yuksek paket olan fascination almissiniz (ki bu bile opsiyonlarla dahada yukseltilebiliyor) diger prime paket falan nasildi? cok mu bostu arac? cunku arada onemli bir miktar fark var. Birde aracinizi almadan once makyajli bmw 3 serisine baktiniz mi? Baktinizsa neden c serisini tercih ettiniz?

Sorularla sikmadim umarim :) tekrar hayirli olsun araciniz.

prime almayı kesinlikle dusunmedim dusunmemde cok bos ve mercedese yakısmayan bir arac..luxury lux duran bir arac aama bn hem konfor hmde sportflik aryordum bu nedenle tercihm tabikide fascination yonunde oldu..

3serisine goz ucuyla bile bakmadım..cok sıradan bir arac gibi geliyor bana..aslında ilk araba bakmam insignia ile basladı cosmo 1.6 turbo almayı planlarkan 1.6liktelik c serisi geldi ve ayrıca ozel durumdan dolayı bu arac bana ucuza geliyordu zaten..bole bir durumda baska bir araba almak uygun olmaz..arabayı satsam su anda bir miktar karım olacak

makyajlı 3 demişsiniz arka tarafı halen beni deli ediyor ..halen sevmiyorum o aracı komsumda nerden bileyim oturaklı bir arac değil sanki ..

• Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim..

Arka diz olayı gerçekden sıkıcı..Eski alışıldık Mercedes-Benz rahatlığı yok maalesef..

Herşeyden öte tasarımı bana göre kusursuz bir araç..
  • bi önceki kasanın diz mesafesi de inanılmaz sıkıntılıydı bu da böle. spor bi araç yapınca demek bazı şeylerden feragat ediliyo, E serisi müşterisi de gitmesin tabi
  • hayırlı olsun hosuma giden bir C serisi oldu sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lazarotti

Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim..

Arka diz olayı gerçekden sıkıcı..Eski alışıldık Mercedes-Benz rahatlığı yok maalesef..

Herşeyden öte tasarımı bana göre kusursuz bir araç..

teşekkürler lazorotti mercedesci arkadasm bnm..

eet resmen rezalet diz mesafesi cok kısa gercekten..ama bole tasarıma katlancaz napalım allahtan 5kişilik aile felan değiliz..3kişiyizde..

connectci arkadas sanada cok tesekkürler..

ofs911 haklısın hocam dogru e serisinin musterisini calabilir die mi korkmuslar acaba..

bu arada 911 tanıdık geliosun bana ama..

• Hayirli olsun arkadasim bende birkac bilgi vermek istiyorum amerikada C 300 modeli var v6 226 beygir onu kullanmistim bende kirmizi.... `0` fiyati 35.000 $ arac gercekten cok guzel... her zamanki gibi ici her ne kadar plastik kullanilsada yine eskiler gibi konfor ve kullanislilik sunuyor... ayrica sinifinin en iyi yol tutan arabasi.... gercekten virajlari cok guzel aliyor ama tabii biraz fazla yakiyor... benim tercihim beyaz amg style olurdu tabii ki olmazsa olmaz navigation...
  • gerçekten güzel alet, fiyatı 85 bin lira civarında mı onu söyleyin bari ( : yada normal birisi almaya kalksa ne kadara mal oluyor / ;
  • @allergyman burda herkes birbirini tanıyo kardeş veya hangimiz tanıdık gelmiyoruz ki :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: sierra

gerçekten güzel alet, fiyatı 85 bin lira civarında mı onu söyleyin bari ( : yada normal birisi almaya kalksa ne kadara mal oluyor / ;

85den az dostum

@FAZLIKAZAK

dogru demişssin dostum ama burda navi paket almak 5000avro yani baya baya pahalı..35bin dolar derken nasıl o kadar ucuz oluyor anlamadım cunku aldıgım arabanın almanya fyatı 33bin avro..
  • bravo..çok güzel bir koltuk döşemesi rengi seçmişsiniz...başka türlü o kabinde ferahlık sağlanamaz
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun

Ben de Eskişehir'de sık sık C180K görmeye başladım her gördüğümde de daha da hoşuma gitmeye başladı araç
    Özellikle beyaz rengi harika
  • eyw gokhan warior

beyazz-siyah olcaktı beyaz aldım)k ..gsl oldu bu arada beyler

group258380@groupsim.com

gelin yaw sohbet mekanı yapalım daha rahat konusuruz..
  • Eleştirenler olmuş ancak bana göre plastik kalitesinin biraz düşürülmüş olması ve arka diz mesafesinin dar olması dışında olumsuz bir yanını görmedim. Mercedes konforunu taşımıyor eleştirisine de katılmıyorum. Zira C class hep bu düzeylerde olmuştur her zaman. E class'a alışmış biri için tabiki baş döndüren bir otomobil değil. Hoş S class a binen bir insan da E class'a oyuncak gözüyle bakar yani. Bunun eleştirisi mantıklı değil.
  • hayırlı uğurlu olsun.çok şık bir araç.kazasız,belasız ve iyi günlerde kullanmanı dilerim.
    not: 160 a çıktım.belli etmiyor demişsiniz.bu belli etmemeye sonuna kadar katılıyorum ,ama umarım bu kadar sürate alışmazsınız.
  • Öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız..

Şuan bir C 180 K almaya kalksak 75 e felan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-ALEMDAR -- 13 Haziran 2009; 2:25:45 >
  • kazasız belasız, güzel günlerde kullanırsınız inşallah. hayırlı, uğurlu olsun. bir gün ben de alıcam kısmet olursa :)
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
    (1.6 156hp kağıt üzerinde aracın iyi olduğunu düşünüyordum zaten)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.