Şimdi Ara

Mercedes CLA C200 - Honda Yeni CR-V (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İçi dar diyen arkadaş içinde aracın diz mesafesi C serisi ve BMW 3 serisinden daha iyi.Buyunuz 1.95 değilse arka koltukta da rahatça yol alırsınız.Genişlikten kasıt ne anlamadım ama araca 5 kişi çok rahat binip yolculuk yapıyoruz.6.kişiyi zorlamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrerarHD

yanlış anlamak isteyen yanlış anlar.Ben yaklaşı 3 haftadır CLA yı kullanıyorum.Araç konfor,güç,kalite olarak 1.sınıf.(niye belirtiyorsam sonuçta Mercedes).
    Görünüş olarak BMW den de daha dikkat çekici olduğunu vurguladım.

aynı paraya bir üst segment BMW 3 serisi varken konuyu açan arkadaşın bu aracı bu paraya almaması gerektiğini vurguladım bende.
  • 3.16İ BMW
  • CLA için o paralar çok çok fazla. En fazla 85-90 bin TL eder. Sırf Mercedes diye o paralar verilmez. C serisi bir üst sınıf ama o da kasa değiştiriyor.

O paraya alınacak araba 316 i . motoruyla şanzımanıyla iç mekan kalitesi ile CLA dan da CRV den de çok daha iyi bir otomobil.
  • Ben 1.87 boyundayım cls bıle bas mesafesı sıkıntılı cla yıda denedım cok ama cok daha kasvetlı arka bas mesafesı boyu uzun bir aile kesinlikle rahat edemez
  • Ben 1.80 boyundayım ,doğal olarak aracı kullanıyorum .önde zaten tavan sıkıntılı değil.Arkayada genelde arabada çocuklar oturur.Oradada sorun böylece ortadan kalkıyor.
    1.87 veya daha uzun boylu bir kişi aracı kullanacaksa zaten sorun yine yok.Arkaya genelde en çok çocukların nadirende bayanların oturduğu göz önüne alındığında
    ailesinde bayan mankenlerin olduğu bir aile gerçekten bu araçta sıkıntı çeker:)
  • tabikide CLA dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrerarHD

Ben 1.80 boyundayım ,doğal olarak aracı kullanıyorum .önde zaten tavan sıkıntılı değil.Arkayada genelde arabada çocuklar oturur.Oradada sorun böylece ortadan kalkıyor.
    1.87 veya daha uzun boylu bir kişi aracı kullanacaksa zaten sorun yine yok.Arkaya genelde en çok çocukların nadirende bayanların oturduğu göz önüne alındığında
    ailesinde bayan mankenlerin olduğu bir aile gerçekten bu araçta sıkıntı çeker:)

Dostum sana karşı birşey demedim biz ailecek uzunuz zaten CLA benim gözümde 2 kişilik bir araç kim ne derse desin uzun,kilolu bir aileye sahip kişiler cla dan kesinlikle uzak durmalı kompozit ön koltuk olan bir araç tavan eğimi coupe formundan dolayı çok fazla uzun veya kilolo bireyler arkada acı dolu yolculuklar çekicektir genç kesim genelde tek veya eb fazla 2 kişi yolculuk eden bazende gece gezmesınden donerken 1 2 arkadaşı alan kişiler için yeterli ancak uzun yolculuk hayal.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Selamlar,C sınıfı arabaya kesinlikle o paralar verilmez diyerek başlayayım.
    CLA nın dış tasarımı mükemmel ama içi çok sıkıntılı,kalite de düşük.
    Yani o alışılmış merso kalitesini mumla ararsınız.Hele o içinde bir tetris ekran var ki kamera şakası gibi.
    Eğer geniş bir aileniz yoksa cr-v de gereksiz bir otomobil olur.
    Honda ürün gamından tercih edeceğiniz otomobil accord olmalı öncelikle onu söyleyeyim.
    Yıllık 15bin km az yol değil,lpg olayında fabrikasyon garanti de sunuyor araç,böylece tüketimi dert etmezsiniz.
    Ayriyeten en son çarpışma testlerinde accordun dünyanın en güvenli sedan araçlarından biri olduğunu hatırlatırım.
    Diğer bir alternatif 90 bin gibi bir rakama çok iyi donanımla alacağınız volvo S60 modeli olabilir.Bu araçta sağlamlık kalite fiyata göre sunulan motor donanım vs. gibi açılardan özellikle de f/p açısından şu anda sınıfının lideri.

110 bin tlye makyajlı (ekranlı) volvo s80 1.6 d veya 1.6 t almak daha mantıklı aracın hiçbir kronik sorunu kalmadı makyajla tam ömürlük araç oldu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CLA iyi güzel araç ta 110 bin TL C-D segment arası bi araca vermezdim.Sıfır takıntınız yoksa 2.elde süper arabalar alabilirsiniz bu fiyatlara.
  • hayatında cla yı yalnızca yoldan geçerken görmüş olan adamlar sanki konuya yorum yapıyor gibi geldi bana.. cla yerden yere vurulmuş
  • mazda 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.