Şimdi Ara

Mercedes CLA deri koltuk? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yeri gelmişken birşey de ben sorayım. Ibiza için deri değil de kumaş döşeme var mı. Bir de tasarımı falan kendimiz çizsek de size versek uygulayabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

İletişim bilgilerini verir misiniz?

ART CAR TEL :0212 2362418/72 A.CEM ADALI GSM : 05423571505 Şu an için ulaşma şansınız donanimhaber ve face sayfamızdan bana olabilir.. 17 sinden sonrasında da şirketten ulaşabilirsiniz .. 17 sine kadar firma kapalı ve senelik izindedir.

Merhaba cem bey. Size bir sorum olacak. 2013 corsa d aracim var ve direksiyonunda deformeler olustu. Acaba siz direksiyon da kapliyor musunuz? Daha sonra koltuklari da kaplatmak istiyorum mumkun mu? Birde fiyat olarak ortalama ne kadara maal olur acaba?

Merhabalar ;

Tabi direksiyonunuzu da kaplayabiliyoruz..Yanlız direksiyon başlıbaşına el işçiliği ve farklı bir iş olduğundan direksiyon kaplamalarını direksiyon atölyemizde .. genelde sadece perşembe günleri ve bir hafta evvelden randevu alarak yapıyoruz.Direksiyonda kullanılan malzemelere öre fiyatları .. Hakiki formula deri ile 180 tl , hakiki bentley nappa full sıfır desen deriveya hakiki metresi 95 euroluk alcantara ile 280 tl ya mal oluyor.Döşemesi ilk model fakat orta dilimler gergin ( alman suni deride kırışık verilmez fotolardaki ilk aracın orta dilimlerinde kırışıklık uygulanması için özellikle hakiki deri kullanıldı ) olarak alman orj suni deri ile 1750 tl ya mal olur.. ikinci scirocco model aracınıza uygulanırsa ,model uygulama farkı ile fiyat 1900 tl dır .. Orta dilimlerde orj mercedesdelikli deri düşünürseniz onun malıyetfarkı da yine +150 tl dır .

Saygılarımla

A.CEM ADALI
     Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk?

• ART CAR kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Koltuk ısıtma faydalı oluyor. Kışın biliyorsun arabaya buz gibi. Hem kalorifer hem koltuk ısıtma açıyorsun hemen ısınıyorsun

Merhabalar ;

Tabiki ısıtma soğuk günlerde faydalı oluyor .. Hatta bende almanyadan özel olarak getirttiğim carbon son teknoloji ısıtmaları müşterim istediğinde araçlarına monte edebiliyorum.Yanlız benim arabamda da bu ısıtmadan var , istanbulda okadar soğuk olmadığından ben çok fazla kullandığımı söyliyemiyeceğim.Ben bunu tüm açıklığımla söylüyorum.. sonuçta dediğim gibi bu ısıtmaları almanyadan getirttiriyorum ve satıyorum da .. ama sattığım bir ürün olsa da ben size yanlızca doğruyu söylemekle mükellefim..soğuk bölgeler ve soğuk günlerde evet çok zevkli oluyor ama çok soğuk olmadığında , mesela istanbulda çok gerekli mi ? olmazsa olmaz mı diye sorarsak .. bence olmazsa olmaz da değil..Ama size yinede hak veriyorum ,ben çok kullanmıyor olsamda keyifli bir olay

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Hocam yeri gelmişken birşey de ben sorayım. Ibiza için deri değil de kumaş döşeme var mı. Bir de tasarımı falan kendimiz çizsek de size versek uygulayabilir misiniz?

Merhabalar ;

Döşemelerimizi araca özel kalıplarla butik tarzı yaptığımızdan , yapılan işlem kılıftan çok farklı ve hazırı olan bir çalışma değil .. Ancak kullandığımız makinalar profesyonel deri makinaları olduğundan ayarlarıda ona göredir..Sert spor kumaş -deri kombinasyonu çalışmamız mümkündür .. Ama kumaşın sert ve kalınlığı olan dayanıklı bir oto kumaşı olması gerekir .. Standart döşemelik kumaşlara makina ayarları uymayacağından büzdürme yapabilir .. Siz bana istediğiniz renk desen hakkında bilgi verirsiniz ben size ithal oto kumaşı satan malzemecimden numuneler alıp sunarım.. siz o.k verirseniz uygulanır..Bunun dışında çizeceğiniz tasarım sadece dikiş ve parça birleşim bazında olabilir .. yani koltuğu sporlaştırmak .. orj enjeksiyon süngerde değişiklikler , koltuk iskeletinde değişiklik bazında olamaz .. çünkü bu tip müdahaleler ilerde size deformasyon olarak geri döner ve uydurma müdaheleler olur..Biz bu tip sonradan bozulma riski fazla olan , sağlıksız uygulamalara girmiyoruz.Dikiş ve parça değişimleri olarak uygulamaları yapıyoruz .. bunlarda da uygulanan model , işçilik ve uygulama süresine göre özel fiyatlar çıkıyor .. mesela farklı bir JAGUAR XK-R çalışmamızı ekliyorum..araç bize fotolarda görüldüğü gibi orj siyah bentley nappa hakiki deri olarak geldi ..biz de aracı taba bentley nappa hakiki deriye çevirdik ..

Saygılarımla

A.CEM ADALI
     Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk? Mercedes CLA deri koltuk?

• quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

İlginiz için teşekkürler

Ne demek , ben teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.