Şimdi Ara

Mercedes clk fikir (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap çok eksik ama yine de sorayım...

163 veya 192 HP spor bir araç için bu değerler çok mu fazla?
  • PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yaptıysam özür dilerim.
  • Yok öyle demeyelim, deneyimsizlik daha uygun bir ifade...

Umarım her şey gönlünce olur,
    Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 3 yıldır 2004 clk 200 avang. Komp. Kullanıcısıyım halende kullanıyorum, merak ettiğiniz her türlü soruya cevap verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size aracı kısa bir şekilde özetleyim; 2002 - 2009 yılları arasında tek tip araç ( yani kasalar aynı ) bendeki aracın modeli düşük olmasına rağmen günümüzde iyi araç olarak gördüğümüz ve kendisinden pahalı hiç bir arabaya burun indirmezsiniz, trafikte farklı bir araç olduğunu çok net bir şekilde hissettiriyor ( bakışlar sizde değil hep araç üstünde :-) ) donanım olarak fazlasıyla tatmin edici, kesinlikle motor ve yürüründe parça sıkıntısı yok çünkü E ve C serilerinde kullanılan m71 motor var şanzıman ve yürürüde aynı, Türkiye'nin hangi ilinde olursan ol internet üzerinden çıkma, yansanayi ve orijinal parçasını tedarik edebilirsiniz, ( bütçene göre parça bulabilirsiniz ) örnek; 500 tl lik orijinal parçayı çıkmacılarda yarı fiattır, ital yansanayide orijinalin yarı fiatıdır. Yakıt konusuna gelince, uzun yolda LPG de 2.45 tl aldığım gazda 220 krş. Yakıyor, şehir içi ortalama 350 krş. Civarı, benzinde uzun yol 7-8 litre şehir içi 12-13 lt civarı, sert kullanımlarda yakıtın hesabı yok harbiden cebide yakıyor , motor sesi komp. Sesiyle birleştiği an çok çabuk gaza getiriyor, verdiği motor sesine yaktığı fazla yakıtı çoğu zaman helal ettiriyor, kısa mesafelerde 170 ps lik hb arabalar golf, leon gibi araçlar façanı alabiliyor bu durum can sıkıcı olsada uzun yolda aracın istikrarlı yol tutuşu sayesinde yapmış olduğun 220 -240 km sabit süratlarla kısa mesafede geçtiğini sanan araçlara gerçekten faça nasıl alınıyormuş gösteriyorsunuz :) ( altında ne olursa olsun sürat asla iyi birşey değil ) motor elektrik arzaları verebiliyor ancak çoğu zaman bilgisayar formatlanmasında giderilebiliyor, ufacıcık arzalar, diğer donanımları etkileyebiliyor, anlamayan veya anlayıpta çarpıcılara düşersen yandın, adamı perişan ediyorlar haberiniz olsun herşeyden önce arabadan soğutuyorlar başıma gelen bir olay anlatayım, arabanın arka parkları yerine, fren lambaları yanmaya başladı, haliyle fren lambası off duruma düştü, 2-3 tana arza lambası yanmaya başladı srs dahil, farklı bir ilde sözde elektrik ustasına götürdüm, bilgisayara bağladı, sağına soluna baktı, bana arka beyin modülünün Arzalı olduğunu 500 tl karşılığında tamir edeceğini söyledi, bende şuan işim var sabah bırakayım dedim, sanayi çıkışında mercedes farı takan başka elektrik ustası gördüm, ustaya arzadan bahsettim, usta arka spotda bulunan ampülleri tektek kontrol etti, geri vites ampülün biri bozulmuş, ampülü değiştirdi, arza lambalarla birlikte araç düzeldi, borcum ne kadar dedim 10 tl dedi :)) mercedes arabalarında stop dan bir ampül patlayınca böyle yaparmış :-) yani arkadaşlar sonuç olarak dürüst çalışan iyi bir elektrik ve motor ustanız varsa hiç korkmadan binin bu araçlar, yoksa hiç yanaşmayın, adamı araca bindiğine pişman ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Clk hâlâ favori aracım ve çok beğeniyorum.Ağustos sonu aracı almaya kesin karar vermiştim ama 2. elde fiyatlar birden bire artınca, 45 bin liraya baktığım araçlar 55 hatta 60 bine çıkarılınca sinirlenip bir süre askıya aldım.Bakalım önümüzdeki aylarda fiyatlar ne olacak, eğer yine böyle devam ederse aracıma biraz daha binerim, sorunum yok sıkıntım yok.1 gecede 10bin tl fiyat artıranları da gördüm ya, artık pes diyorum... @kurt_35
  • 2001 model Clk 200 komp 163 hp mi 192 hp mi acaba bu nasıl anlaşılabilir teşekkürler
  • 2001 model Clk 200 komp 163 hp mi 192 hp mi acaba bu nasıl anlaşılabilir teşekkürler
  • 2001 Clk 200 komp 163 hp mi 192hp mi nasıl anlaşılabilir acaba ? Teşekkürler
    6 yıl olmuş ama bu Ankara'daki elektronikçi nerede ve kimdir üstadım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 sene önce açmışım konuyu Bu arada 6 senede neler oldu anlatayım. Clk nasip değilmiş, olmadı :)

- O yaz evlendim, düğün telaşı, evliliğe adaptasyon falan derken 3-4 ay geçti, araba işini askıya aldık.
    -2015 Ağustosta kızım dünyaya geldi ve 2 kapılı araç biraz hayal oldu.Hali hazırda Opel vectram vardı 1 sene daha onu kullandım sonrasında vectrayı satmadan Chevrolet captiva aldım (ne alaka clk ile demi
    -Eşimin ehliyeti olmadığı ve 2. araba gereksiz olduğu için çok sevdiğim vectramı satmak zorunda kaldım.
    - 2017 de 2. kızım dünyaya geldi
    - 2018 de eşim ehliyet almak istediğini söyledi ve öğrenmesi için ford ka aldım(nihayet 3 kapılı bir aracımız oldu.Sonrasında ford ka yı fiesta ile takas ettim, çok güzel arabaydı fiesta ancak eşim manuele adapte olamadı ve 2. vectramı aldım. 98 model cd otomatik. 6-7 ay araçta pratik yaptı eşim ve ehliyetini aldı.
    -Ehliyeti alınca captivayı ona tahsis ettim.Ben de manuelci olduğum için otomatik vectrayı sattım.
    -30 Kasım da kendime Flash s aldım 95 model mal ceviz Aralık 2019 da eşim talihsiz bir kaza geçirdi ve captivamız pert oldu, eşim çizik bile almadı çok şükür.
    -Şubatın başında ise kaskodan paramız gelince yine captiva almayı düşündük ama yakın arkadaşım sağ olsun bize aracını çok uyguna verdi ve sedan Audi a4 b8 e geçtik.
    -1 veya 2 seneye Allah nasip ederse benim flash s i satıp clk almaya niyetliyim. Halen aklımda ve kullanmak istediğim bir araba. Konuya bildirim gelince ve 6 sene geçmiş olduğunu görünce anlatmak istedim. Saygılar...

• gOkO kullanıcısına yanıt
    Allah herşeyin hayırlısını versin umarım birgün Temiz bir CLK sizin olur. 95 Flash S aldım MAL CEVİZ şu lafınıza sesli güldüm 😄😄😄
    Bütçenizi bilmiyorum ama w208 kullanıcı olarak w208 kompresör avangart 192 beygirlik tercih etmenizi tavsiye ederim :) 🙏 🤙🏻

Unutmadan Audi kaç modeldi bundan sonraki 4 kapı araç olarak Sedan A4 düşünüyorum bilgi verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0648

Unutmadan Audi kaç modeldi bundan sonraki 4 kapı araç olarak Sedan A4 düşünüyorum bilgi verebilir misiniz
    2009 model hocam. Bu mal da ceviz modunda cidden . Çok sessiz, konforlu ve hızlı bir araç.Sadece sürücü iletişimi biraz zayıf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 30 Mart 2020; 22:52:17 >
  • Anladım yaz sonuna aklımda audi a4 var hangi kasasısını tavsiye edersiniz. 1.8-2.0 benzin-dizel seçeneklerinizi değerlendireceğim
    Şuanki Clk w208 aracım 163 beygir :)
    fiyat olarak maksimum 2009 modeldeki bantlara çıkabilirim

Cevabını bekliyorum kardeşim 😄
    Gel A4 le CLK yı takaslayalım 😛😁  Mercedes clk fikir  Mercedes clk fikir

•  Mercedes clk fikir

• kaan0648 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni kullanıcıyım, aracı yeni yeni keşfediyorum ama b8 kasa cidden güzel araç.Bendeki 1.8t ve daha 4000 küsür km yaptım. Tüketimi gerçekten makul(son indirimlerle birlikte daha keyifli oldu). Sakin kullanırım derseniz 5.5-6 Lt bandında şehirler arası tüketimi var. 130-160 arası gideyim derseniz 7-8 litre civarı tüketiyor. Şehir içi 9-10 litre. Ancak ben performanslı kullanırım derseniz 15-16 litreleri görürsünüz. Araç Multitronic zincirli cvt şanzıman ve yolda yağ gibi akıyor. Spor moda veya menuele aldığınızda 8 ileri oranlı oluyor ama d de vites atma yok, ak git. Düşük beygirli cvt ler gibi bağırmıyor, genelde alt devirlerde akıcı kullanım sağlıyor, çok konforlu. Gel gelelim dsg gibi zevkli değil. Daha çok tam otomatik gibi davranıyor. Araç sessiz ve trim sesi yok. İç ve dış tasarımı gayet güzel. Süspansiyon konforu yeterli ama araç gergin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0648

6 yıl olmuş ama bu Ankara'daki elektronikçi nerede ve kimdir üstadım :)
    Ankara Emek Elektronik.
    Adem Çiftçi

Google araması ile adres ve iletişim bilgilerine ulaşırsınız. Bulamazsanız özelden yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.