Şimdi Ara

Mercedes E class xenon far montaj yardimi ACIL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam sayin donanimhaber sakinleri, babamin aracinin kisa farin gorus acisi cok dustugunden dolayi xenon far kiti takmak istiyorum.Xenon kiti aldim ama aracinin kaputu acinca biraz surprizle karsilastim. Normal veya orta sinif araclardaki gibi kolay sokulebilir bir sistemi yokmus bu mercedes e220 nin, Far kutusunun arkasinda yuvarlak bir kapak var onu actim lakin akabinde nasil yapicagimi pek kiviramadigimdan cok kurcalamadim. Daha once mercedes E sinifi fari sokmus veya lamba degisimi yapmis arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum. Arac mercedes e220 2008 model. far normal mercekli far. Bu arada arac elektrik elektroniginden az cok anlarim..https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/556136/7536e8d1-1451-4327-a26f-5eb011ba1119.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbad-boyx -- 12 Nisan 2015; 0:19:25 >

• W211`in kisa far gorus acisi nasil dusuyor? Zaten otomatik ayarliyor farlari arac. Servis yada orjinal cihazi olan bir ustaya goturun baktirin. Tavsiyem o aracin elektronigini, sagini solunu fazla kurcalamayin.
  • hocam o aldığın far nerden baksan 3-4 bin tl ..götür bi ustaya taksınlar..hatta iyi bir ustaya götür.. aynı farı ustanın biri yanımda yarım saat uğraşmıştı takmak için..
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Belli bir sureden sonra eskisi kadar verimli rafine olmuyor toz vs cevre etkilerinden. Bende xenon en pratik yoldan daha verimli olur diye dusundum. Neyse pazartesi km bakimi icin goturucem servise araci ama bilen varsa ve gorundugu kadar zor degilse ben hallederdim diye dusunmustum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbad-boyx

Belli bir sureden sonra eskisi kadar verimli rafine olmuyor toz vs cevre etkilerinden. Bende xenon en pratik yoldan daha verimli olur diye dusundum. Neyse pazartesi km bakimi icin goturucem servise araci ama bilen varsa ve gorundugu kadar zor degilse ben hallederdim diye dusunmustum..

Ben 27 subatta 2007 E200k sport aracimi sattim. Farlarda bir problem yoktu. Simdi sizin araci gormeden yorum yapmakta dogru olmaz belklide kotu durumda. Siz yinede fazla kuracalamayin elektronigi. En guzeli servis yada orjinal cihaz olan bir usta. W211 baska bir arac her yeri buram buram kalite kokuyor. Kazasiz belasiz surusler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Ben 27 subatta 2007 E200k sport aracimi sattim. Farlarda bir problem yoktu. Simdi sizin araci gormeden yorum yapmakta dogru olmaz belklide kotu durumda. Siz yinede fazla kuracalamayin elektronigi. En guzeli servis yada orjinal cihaz olan bir usta. W211 baska bir arac her yeri buram buram kalite kokuyor. Kazasiz belasiz surusler diliyorum.

Tesekkur ederim hocam..

• Bırakın çakma xenon takıp aracı bozmayın.Böyle işler sonunda arıza lambası bile yakabilmekte bu araçlar.Biraz abartılı benzetme olacak ama ferrariye lpg takmak gibi bişey sizinki..Orjinal herzaman iyidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307'ye xenon tip far ampul
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassyoss

Bırakın çakma xenon takıp aracı bozmayın.Böyle işler sonunda arıza lambası bile yakabilmekte bu araçlar.Biraz abartılı benzetme olacak ama ferrariye lpg takmak gibi bişey sizinki..Orjinal herzaman iyidir...

Xenon far cakma degil, ucuz cin mallarindan olanlardan sandiniz sanirim hocam, daha verimli gorus acisi icin xenon kit montajlamayi dusunmustum. Diger hususta pek tabi orjinal olan daima hos ve guzeldir.Xenonlu far opsiyonunu keske ekletseymisiz zamaninda aracimiza da diyorum ara ara.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yassyoss

Bırakın çakma xenon takıp aracı bozmayın.Böyle işler sonunda arıza lambası bile yakabilmekte bu araçlar.Biraz abartılı benzetme olacak ama ferrariye lpg takmak gibi bişey sizinki..Orjinal herzaman iyidir...

Xenon far cakma degil, ucuz cin mallarindan olanlardan sandiniz sanirim hocam, daha verimli gorus acisi icin xenon kit montajlamayi dusunmustum. Diger hususta pek tabi orjinal olan daima hos ve guzeldir.Xenonlu far opsiyonunu keske ekletseymisiz zamaninda aracimiza da diyorum ara ara.

Anladım.Serviste orjinal mercedes kit'leri ok. Ama sanayiden 150-200tl'ye xenon alıp takacaksanız amann...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.