Şimdi Ara

MERCEDES E180 Mi BMW 3.20D Mi ALIRDINIZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bmw 0-100 km hızlanma 7.6 sn

Hızlanma değerleri olsun bg gücü olsun her türlü bmw alınır. Km bmw gibi bi araba için sorun değil. Taksiciler hyundai elentraya 500bin km binip motor yaptırıyorlar. Bmw hyundaiden daha kötü bi araba değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

Passat 0-100 km hızlanma 10.8 sn

Bmw 0-100 km hızlanma 7.6 sn

Hızlanma değerleri olsun bg gücü olsun her türlü bmw alınır. Km bmw gibi bi araba için sorun değil. Taksiciler hyundai elentraya 500bin km binip motor yaptırıyorlar. Bmw hyundaiden daha kötü bi araba değil.
    Bmw motor ömrü değil hyundai mercedes ile aynı milyon km giderler, sadece bmw’nin içine ede ede kullanıyorlar, yolda kaç tane gördüm düz yolda 7000 devirle giden e30, e34, e36, e 39, e46, e60, e90 gördüm, araçlar sürekli yanlamaya 6000-7000 devirle gitmeye nasıl dayansın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam bmw'yi tam bir maymuna çevirmiş. hatta bu araçta yazılım saçmalığı filan da vardır. vah bmw vah. arabasını bu şekle getirenden araba almazdım.
  • Masaya dünyanın en iyi Passat'ının anahtarını koy. Bir de BMW'nin herhangi bir modelinin anahtarını.

Ortamı sadece gözlemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Mouesın hala uslanmadın bu konuda, yaw fransız ve italyan çöp araçlar beş para etmez, masaya reno anahtarı koyarsan kahkaha atarlar, vw fakir audisi falan değil vw gerçek bir alman halk arabası laf atacaksan audiye at kendisi süslü vw diye geçer, vw kendi başına bir markadır vw motoruyla tasarımıyla malzeme kalitesiyle mercedes bmw volvodan sonra gelir tek sıkıntısı otomatik şanzımanı, hatta motor konusunda volvo ve mercedesten üstün bir marka

Audi kötü marka değil sadece mercedes bmw gibi kendi başına bir marka değil o yüzden insanlar tarafından eziliyor.

Alıntıları Göster
    Bu tepeden inme yorumlardan bıkmadınız gitti. 1,5 yıldır kullandığım Renault Lagunanın aldığım gün sağ marşbiyeli boydan boya ezikti hala da öyle nokta kadar korozyon olmadı. Babalar babası sorunsuzluk abidesi mercedes'in 2002 model CLK'sına denk geldik geçen hafta, C sütunu bağlantı yerleri boya çok bakımlı görünmesine rağmen kabarmış çürümüş ayrıca lamine camın içi onlarca kabarcık dolmuş reçine leke yapmış afedersin b.k gibi duruyor camda.

1.4 tsi VW Passatın boyutuyla audi a4'ü performansıyla 3 silindirli bmw3'ü f/p oranıyla da mercedes C'yi gömdüğü testi yeni yorumladık. Bazı araçlar böyledir o yüzden ezber konuşmamak gerekir, B-C sınıfında Renault da her gün üste koyan uzun süredir de hatırı sayılır satış yapan ve piyasada söz sahibi bir markadır.

• quote:

Bmw motor ömrü değil hyundai mercedes ile aynı milyon km giderler, sadece bmw’nin içine ede ede kullanıyorlar, yolda kaç tane gördüm düz yolda 7000 devirle giden e30, e34, e36, e 39, e46, e60, e90 gördüm, araçlar sürekli yanlamaya 6000-7000 devirle gitmeye nasıl dayansın?

Alıntıları Göster
    Dayanıyor hiçbişi olmuyor,boru değil,bmwden bahsediyoruz. Adamlar arkadan itişli yapmalarının nedeni zaten drift için,onu bildiklerinden sağlam yapıyorlar. Almanyada bmwyle drift yapmadıklarını mı sanıyosun. Bu işin zevki burada. En fazla lastiği eskir,arabaya bişey olmaz. Bmw alacak adam zaten gider drift yapılmamışını da bulur, ama çamur atmak isteyen ise bahanelere sığınır. Yok bmw 3 ten başlamazmış,bmw ye ilk sahibi binermiş,son sahibine bmw binermiş falan fişman. Hepsi bmw alamayan gözü kalan adamların bahanesi. Gitsin zaten o adamlar vw skoda filan alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

Dayanıyor hiçbişi olmuyor,boru değil,bmwden bahsediyoruz. Adamlar arkadan itişli yapmalarının nedeni zaten drift için,onu bildiklerinden sağlam yapıyorlar. Almanyada bmwyle drift yapmadıklarını mı sanıyosun. Bu işin zevki burada. En fazla lastiği eskir,arabaya bişey olmaz. Bmw alacak adam zaten gider drift yapılmamışını da bulur, ama çamur atmak isteyen ise bahanelere sığınır. Yok bmw 3 ten başlamazmış,bmw ye ilk sahibi binermiş,son sahibine bmw binermiş falan fişman. Hepsi bmw alamayan gözü kalan adamların bahanesi. Gitsin zaten o adamlar vw skoda filan alsınlar.

Alıntıları Göster
    Yanlamak tamam ama 7000 devirde gitmek motoru öldürür, adam manuel e34’ü düz yolda 70 le gidiyor bir ayağı debriyaja yarım basmış diğer ayağı gazda köklü bağırttıra bağırttıra gidiyor bir amaçta yok.

Yazık yani, yanlıyorsun anlarım yanlamamak abes olurda neden 7000 devir?

• Valla Audi'nin insanlar tarafından ezildiğini ben pek görmedim. Duyarsam da çok objektif olduklarını söyleyemeyeceğim.Taş gibi araba ve gayet de kaliteli.

Konuya dönersek BMW'nin trameri gerçekten mesajdaki gibi ise ben 3.20'yi tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Valla Audi'nin insanlar tarafından ezildiğini ben pek görmedim. Duyarsam da çok objektif olduklarını söyleyemeyeceğim.Taş gibi araba ve gayet de kaliteli.

Konuya dönersek BMW'nin trameri gerçekten mesajdaki gibi ise ben 3.20'yi tercih ederdim.
    Audi’nin tek sıkıntısı mb bmw gibi tek başına bir araba değil o yüzden süslü vw gözüküyor, yoksa çok iyi marka, mesela ferraride fiatın markası ama fiatla alakası yok, ama audi motorundan vidasına kadar vw’e bağlı, insanlar premium diyince tek başına marka olarak bekliyor ama şuds var mb renodan bmw pejodan motor alıyor ama nedense audi göze batıyor.

Sonuç olarak forumda birine a4 verseler ağzının suyu aka aka alır

• quote:

Audi’nin tek sıkıntısı mb bmw gibi tek başına bir araba değil o yüzden süslü vw gözüküyor, yoksa çok iyi marka, mesela ferraride fiatın markası ama fiatla alakası yok, ama audi motorundan vidasına kadar vw’e bağlı, insanlar premium diyince tek başına marka olarak bekliyor ama şuds var mb renodan bmw pejodan motor alıyor ama nedense audi göze batıyor.

Sonuç olarak forumda birine a4 verseler ağzının suyu aka aka alır

Alıntıları Göster
    o kadar da değil. mesela ilk passat aslında bir audi modeli. tüm vw, seat, skoda (kamyonet, minibüslerine kadar) aynı direksiyonu kullanırken audi'ninki farklı. zaten farklılıkları olmasa kimse audi almazdı. illa ki ortak parçaları var ama diğerlerinden ayrışıyor. ha ben premium alacak durumda olsam audi alır mıydım? şu 190binlik eski kur fiyatları olmadıkça almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

o kadar da değil. mesela ilk passat aslında bir audi modeli. tüm vw, seat, skoda (kamyonet, minibüslerine kadar) aynı direksiyonu kullanırken audi'ninki farklı. zaten farklılıkları olmasa kimse audi almazdı. illa ki ortak parçaları var ama diğerlerinden ayrışıyor. ha ben premium alacak durumda olsam audi alır mıydım? şu 190binlik eski kur fiyatları olmadıkça almazdım.

Alıntıları Göster
    İllaki farklılıkları var hatta malzemelerin kaliteside daha yüksek audi’nin ama ferrari fiat ilişkisi gibi bağımsız değil alfa fiat gibi bağlılığı, zaten bu sorun değil sadece halk arasında süslü vw diye dillerde dolanıyor, bende diyorum trollüğüne diyorum ama şuda var 2001 a6 2018 a6 ya göre daha özgündü bence 2007’den beri audi çok sıradanlaştı kalite düşüşü yok ama sıradanlaştı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

Passat comfortline, adama mesaj attım comfortline araç diye biz ne yazmışız dedi. ilan başlığı highline donanım yazıyor. adam daha ne sattığını bilmiyor.
    şimdi gerçek highline buldum şu ilan;

• O parayı veriyorsan kesinlikle BMW ama ilandaki değil sunroof yok çünkü :) Sunrooflu xenonlu bulmaya çalış 10 20 bin lira hasar kaydı bişey değil 1 farı 7 bin lira çünkü
  • Passatı bilmemde bmw nin silecek kolundaki tesbihi gördükten sonra daha o araca bakmazdım.
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Hocam kızlara mercedesime lpg taktırdım da diyor musunuz ?
  • Diyorum çünkü paramı LPG den kazanıyorum Allaha şükür Bu iş sayesinde geziyorum yiyorum içiyorum hatta kızını evinden alıyorum yada bir yerde oturuyoruz. Ne iş yapıon diye soruyor.;Otogaz lpg uzmanıyım aynı zamanda mersin Üniversitesi Arkeoloji okuyorum bu lafı duyunca LPG uzmanı ne sorusu geliyor araçlara takılan LPG cihazı var ya ha onun uzmanı. Sonra senin dediğin gibi Mersoda LPG var mı diye soruyor şaşırtıcı değil tabikide var diyorum, Mersoya lpg olurmu diyor mesleğin bile olsa... Şuan senin geziyorum 100 km benzinle gidelim ben 80 lira para harcıyacam ama şimdi 40 45 lira para harcıyorum farklada sanada istediğim kadar hediye alabilir yemek ve kahve ısmarlayabilirim diyorum Tav olmayan kız görmedim :) Yaptığın işten utanacaksan yapmayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 9 Kasım 2018; 13:12:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aynı fiyata mercedes e180 almayı düşünüyorum ağır hasar kayıtlı şu ilandaki;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-model-cam-tavanli-f1-sanzuman-93.000-km-mercedes-e180-elite-618298867/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitesniper -- 9 Kasım 2018; 20:17:39 >
  • whitesniper W kullanıcısına yanıt
    Ağır hasarlıya giriyorsan 5.20 D bak. W212 yalıtım ve tokluk olarak daha iyi
  • E ile 3 kıyaslanmaz bile yanlış bmw modelinde geziniyorsunuz. Elbetteki E yi alıp geçin derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.