Şimdi Ara

Mercedes E250 mi Audi A6 mı Bmw 520d mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
27.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu segmentden başka araçlar da önerirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

kesinlikle a6 5 serisi aşırı satıyor kızılay dağıtmış mübarek e serisi artık yüzü eskidi zten çıkalı 3 sene oldu eski kasa gibi olursa 4 senesi kaldı daha yeni olan ve daha az bulunan a6 her türlü daha mantıklı test sürüşü yap 2.0TDI yetmezse 3.0TDI var ama 2.0 beklentilerinizi karşılıyacağını tahmin ediyorum

Alıntıları Göster
    istediğiniz araçların her biri aldığınızda keşke almasaydım diyeceğiniz araçlar değil. bmw de alsanız mercedesde alsanız gerek performans gerek görsellik olarak sizi tatmin eder bence. burada önemli olan bence artık görsellik ve sürüş zevki buda size kalmış ama ben olsam mercedes den yana kullanırdım çünkü bir önceki aracınız bmw

• quote:

Orijinalden alıntı: 35efu

istediğiniz araçların her biri aldığınızda keşke almasaydım diyeceğiniz araçlar değil. bmw de alsanız mercedesde alsanız gerek performans gerek görsellik olarak sizi tatmin eder bence. burada önemli olan bence artık görsellik ve sürüş zevki buda size kalmış ama ben olsam mercedes den yana kullanırdım çünkü bir önceki aracınız bmw

Alıntıları Göster
    BMW çok var çokkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalFlush -- 3 Eylül 2012; 9:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35efu

Alıntıları Göster
    2012, 5.20 ve e250 kullanma fırsatım oldu. performans bakımından e250 fark atar. ama 5.20 görünüşü daha iyi bence. ama ikisinden de trafikte çok var, a6 da oldukça gösterişli bence. ama performansı nasıldır bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

2012, 5.20 ve e250 kullanma fırsatım oldu. performans bakımından e250 fark atar. ama 5.20 görünüşü daha iyi bence. ama ikisinden de trafikte çok var, a6 da oldukça gösterişli bence. ama performansı nasıldır bilemem.

Alıntıları Göster
    Bu beyaz 5.20 yi belediye dağıtıyor heralde. İstanbul'da her yerde var.

xdrive bir BMW görmek isterdim ama bu durumda E250 önde gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bu beyaz 5.20 yi belediye dağıtıyor heralde. İstanbul'da her yerde var.

xdrive bir BMW görmek isterdim ama bu durumda E250 önde gidiyor.

Alıntıları Göster
    2013 de W212 radikal bi makyaj bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

vay be..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Radikal makyaj derken ayrintilarini belirtirseniz sevinirim yani tamamen degisicekmi kasa? Gerci benim icin onemli degil ben bu halinide cok seviyorum aracimin ama genede merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Radikal makyaj derken ayrintilarini belirtirseniz sevinirim yani tamamen degisicekmi kasa? Gerci benim icin onemli degil ben bu halinide cok seviyorum aracimin ama genede merak ettim :)

Çıkdığından beri çok ufak değişiklikler yaptılar artık sayamadım, Ocak sonu 2013 makyajlısını çıkarırlar 3. veya 4. aydan sonra yeni modeller teslim edilir. Ön kısmı çift fardan tek oluyor bunun yanında iç tarafta değişmeler bekleniyor. Resim son hali olmasada C ve CLS arası görünüm bekleniyor, belki bazı seçimlerde Yıldızda ön panjura kayabilir. Bence şu W212 içine ettiler Müşterilerini 5 serisine kaçırdılar.

Mercedes E250 mi Audi A6 mı Bmw 520d mi

Modlar şuna bi bakın, bu Sayfalar sanki 56kbit bağlantı varmış gibi açılıyor

• E250cgi da güzel bir indirim var...150bin TL güzel bir donanım alınabiliyor..520d lerin baz donanımı 175bin TL...bu tabloda e250 daha mantıklı gibi...bu arada bakarken audi a6 ya takıldım ve mantıklı olanın a6 olduğuna kanaat getirdim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-2012-a-6-2-0-tdi-vakum-keyles-hafiza-led-farlar-full-hazir-97982089/detay?source=promotion_topl

Donanım olarak her iki araçtan da üstün..Doğuşta bu aracı 150bin TL ye bırakıyorlar...hem dizel hem daha dolu..

Eger bütçe varsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-model-a-6-2-0-tdi-head-up-gece-gorusu-side-asist-bose-97888761/detay?source=promotion_topl bu araç çok güzel....

• Teknik olarak bilemem ama, Mercedes E'nin tasarımını çok beğeniyorum. Bmw 5 F10 kadar yolda görememizde bir avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemizgoren

Aracımı değiştireceğim sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Şu anki aracım 2009 model Mercedes-Benz 220 CDI Avantgarde bundan önceki aracımda 2006 model Bmw 320d idi.
    Şu anda C220 yerine Mercedes E250, Audi A6, Bmw 520d modellerinden birini almayı düşünüyorum.

Audi A6 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-model-a-6-2-0-tdi-head-up-gece-gorusu-side-asist-bose-97888761/detay?source=promotion_topl

Bmw 520d http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-akdeniz-otomotivden-2012-0km-520-d-m-paket-beyaz-ici-bordo-97610681/detay

Mercedes 250 CDI 4Matic Avangarde http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-liva-motors-2012-e250-4matic-amg-paket-isitma-sogutma-perde-tv-97067453/detay

ÜSTTEKİ LİNKLER SADECE BİRER ÖRNEKTİR !

Araçlar hakkında pek fazla bilgim olduğu söylenemez fakat arabalar arasından audinin iç yapısını hepsinden çok beğendim. Benim için Bmw son planda şimdilik ama ön planada alabilirim. Bu arada 25 yaşındayım ve 1-2 yıl içinde evleneceğim. Yaşımı da göz ardı etmeyerek fikir verirseniz sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

5.20 den şaşma uzun yolada çıktım şehir içindede çok bindim insanı tatmin ediyor. Koltuga oturdugunuz an 5 serisi degilde 7 serisine oturmuş izlenimi veriyor araç içi gerçekten çok geniş ve rahat. Yaşınıza da daha iyi gider.

• 5.20d bindiğim bir araç olduğu için kesinlikle tavsiyem 5.20d
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

5.20d bindiğim bir araç olduğu için kesinlikle tavsiyem 5.20d
    mercedes mercedestir 0 da olsa 20 yıllıkta olsa 50 yıllıkta olsa farkını gösteriyor bmw düşünmeyin 5 serisi e60 kadar güzel gelmiyor bana kim ne derse desin...audi zaten volkswagenin üst sınıf aracıdır...ama dikkat edin audi ile vw arabaları birbirine aşırı benziyor...evet audi daha donanımlı daha ledli vs. ama birbirlerinin neredeyse aynısı...bence mercedes
  • A6
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

A6
    Çok satılıyor, yollarda çok görünüyor diye bir arabayı tercih etmemenin mantığını çözmüş değilim.

Benim önerim direk 520d. Motor, şanzıman olarak içlerinde en iyisi. İçi çok kaliteli. Tasarım olarak içlerinde en güzeli (bana göre). Yalnız F10'a koyu renkler (özellikle Füme) beyazdan daha çok yakışıyor.

Bu bütçelerde ben Audi'yi düşünmezdim. Benim gözümde Audi'nin marka imajı BMW-Mercedes'in gerisinde.
  • quote:

Bu araçlar içinde hem görünüm hem de iç mekan açısından audi.
    Ama yaşın 25miş,bence herkeste olan yerine özel olanı tercih etmelisin:
    http://www.jaguarturkey.com/xf/models/fiyat_listesi.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Tip olarak A6 daha çok beğeniyorum, fakat bu bütçelerde bmw 5.25d almayı düşünürdüm. Güvenli (4x4), performanslı (0-100 7sn) ve az yakar(6 lt / 4,6 lt).

Yüzü eskidiğini ya da çok fazla yollarda gördüğünüzü düşünüyorsanız, A6 bakın.

Düzenleme:

25 yaşında olmuş olsam, yeni Bmw 3 serisi alırdım performanslı ve spor görünümlü sedan kasa. 2.0 184 ps.
    Audi tarafında ise A5 ile ilgilenirdim. 2.0 177ps.
    Şu anda seçtiğin arabaları ileride zaten kullanacaksın, şimdi 25 yaşındayken spor arabalar kullanmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 4 Eylül 2012; 14:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bu jaguar tatanın dı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

Patron tata,fakat bütün üretim İngiltere'de yapılıyor.
    Zaten satış rekorları kırıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_62990837/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.