Şimdi Ara

MERCEDES GLA ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
14
Favori
70.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün amg paketli en full paketli bir GLA 180 CDİ AMG Füme renk bir araç aldım .kullanımı amg koltukların büyüklüğünden dolayı çok zor ,içten dışarıya görüş mesafeleri yetersiz ve ic hacmi çok dar.Özellikle Cam tavanlı almama rağmen içinde nefes alınmıyor
    Gençlere ve Bayanlara Yönelik Belki .
    .Sonuç benim gibi orta yaş üstü için hayal kırıklığı Aracım 1 günlük 120 km de ve satılıktır. İlgilenenler mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, urban ve amg arasında tam ne donanım farkı var söyleyebilir misiniz acaba. Kendi web sitesinde göremedim.
    Şu anda aldığım son fiyatlarda amg ve urban arasında 2.000 TL fark var. Ben aslında urban istiyorum sırf tek parça koltuk içini bunaltıyor diye düşündüğüm için.
    Fark da az olunca arada kaldım. Görüşü olan var mı?

• bdf B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Eğer tek parça sportif koltuk çok bunaltmassa sizi kesinlikle amg donanım alın (tabii 18" jantı ve rof lastikleri de unutmadan). Çünkü benim aracı aldığımda urban'a ekstra olarak amg'de;

*xenon far led gündüz farlar ve stoplar
    *açılır panaromik cam tavan
    *dış ve iç amg aksesuarları (pedal seti, dikişli koltuklar)
    *tam oto klima

tercih tabii ki sizin, ama inanın kullanım amacınızı net belirlerseniz, sonuç çok aşina ortaya çıkıyor.
  • stormhan S kullanıcısına yanıt
    Yıl sonu olduğu için çok fazla seçenek yok. Ben urban istiyordum tek parça koltuk ve aynı zamanda tavan dahil siyah döşeme ama urban kalmamış. Bir aksilik çıkmazsa yarın bir AMG için el sıkışacağız. Deneyelim bakalım.

ikisi de 18 jant şu anda bildiğim kadarıyla. panaromik ikisinde de opsiyonel.
    Öncelikle hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa o olsun diyelim. Ancak panaromik sunroof ve keyless amg donanımda standart bu durum 2015 modellerle başladı ve hatta bize de süpriz olmuştu. Donanımları iyi kıyas edin, tüm şubelerden fiyat alın. Yıl sonu iyi bir indirim yakalarsınız diye düşünüyorum (araç varsa tabi)

iyi günler
    İyi Dilekleriniz için teşekkürler. Cam tavan maalesef standart değil halen, opsiyonel. 5.000 TL ekstra. Keyless doğru, standart. Son bir araç yakaladım bakalım bir bayişde.
    Hayırlısı.

• Merhabalar. Engelli aracımız yakında 5. yılını doldurucak. Şu an ki aracımız 3008. GLA genişlik olarak nasıldır ? Bagajı geniş mi? Bagaj benim için çok önemli. Bu konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok memmun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

Merhabalar. Engelli aracımız yakında 5. yılını doldurucak. Şu an ki aracımız 3008. GLA genişlik olarak nasıldır ? Bagajı geniş mi? Bagaj benim için çok önemli. Bu konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok memmun olurum.

Merhaba,

GLA iç hacim olarak çok bonkör bir araç değil, hele ki 3008 den sonra size bayağı kasvetli gelebilir. Özellikle bagaj olarak belirtmişsiniz maalesef GLA'nın bagajı C segment araçlardan çok az daha geniş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormhan

quote:

Merhabalar. Engelli aracımız yakında 5. yılını doldurucak. Şu an ki aracımız 3008. GLA genişlik olarak nasıldır ? Bagajı geniş mi? Bagaj benim için çok önemli. Bu konuda bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok memmun olurum.

Merhaba,

GLA iç hacim olarak çok bonkör bir araç değil, hele ki 3008 den sonra size bayağı kasvetli gelebilir. Özellikle bagaj olarak belirtmişsiniz maalesef GLA'nın bagajı C segment araçlardan çok az daha geniş.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benide korkutan buydu. Söylediğim şartlarda önerebileceğiniz araç var mıdır crv dışında? Crv de çok büyük bi araç o kadar büyük araç istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Benide korkutan buydu. Söylediğim şartlarda önerebileceğiniz araç var mıdır crv dışında? Crv de çok büyük bi araç o kadar büyük araç istemiyorum.

Yeniden merhaba,
    Aslında satın almayı düşündüğünüz sınıfta alternatif çok. Yani kısa sürede aracı değiştirme imkanınız olsa, (engelli araçtan ötürü 5 yıldan önce vergisiz satışı yok) makyajlı 3008 güzel bir alternatif olabilirdi çünkü 3008 tam olgunluk zamanında ve artık sorunsuz (şanzıman vb.) yeni kasası gelince satardınız. Ancak durum böyle değil. Şahsen ben nissan - renault ortak girişim araçlarını beğeniyorum (qhasqai - kadjar). Bunun yanında mağdem gla'yı beğenmişsiniz birde mazda cx-3 e bakın derim. Evet cx-3 te çok büyük bir araç değil ancak gerçekten fiyat / performans olarak çok iyi bir durumda. full-4 çeker-dizel-otomatik araç 100 bin TL civarı olması lazım.

İnşallah gönlünüze göre bir araca sahip olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Yeniden merhaba,
    Aslında satın almayı düşündüğünüz sınıfta alternatif çok. Yani kısa sürede aracı değiştirme imkanınız olsa, (engelli araçtan ötürü 5 yıldan önce vergisiz satışı yok) makyajlı 3008 güzel bir alternatif olabilirdi çünkü 3008 tam olgunluk zamanında ve artık sorunsuz (şanzıman vb.) yeni kasası gelince satardınız. Ancak durum böyle değil. Şahsen ben nissan - renault ortak girişim araçlarını beğeniyorum (qhasqai - kadjar). Bunun yanında mağdem gla'yı beğenmişsiniz birde mazda cx-3 e bakın derim. Evet cx-3 te çok büyük bir araç değil ancak gerçekten fiyat / performans olarak çok iyi bir durumda. full-4 çeker-dizel-otomatik araç 100 bin TL civarı olması lazım.

İnşallah gönlünüze göre bir araca sahip olursunuz.

Öncelikle cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Açıkcası cx-3 ü de beğendim :) ama nissana karşı maalesef bi ön yargım var. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Test sürüşlerinden sonra kararım netleşicek :)

• Merhaba. Yukarıda aracı incelediğimi yazmıştım.
    Aracı aldım birkaç gün önce. iki konuda sorum mevcut.
    Birincisi yakıt, şu anda şehir içi hiç ama hiç basmama rağmen 10 lt yakıyor düşer mi bu sizce? Bayi çok zorlama birkaç bin km dediği için 3000devir geçmiyorum.

Diğer sorum kış lastiği.235-50-18 boyutlarında rft bulamıyorum. 235-55-18 var. Alınır mı, garantide falan sorun olur mu?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdf

Merhaba. Yukarıda aracı incelediğimi yazmıştım.
    Aracı aldım birkaç gün önce. iki konuda sorum mevcut.
    Birincisi yakıt, şu anda şehir içi hiç ama hiç basmama rağmen 10 lt yakıyor düşer mi bu sizce? Bayi çok zorlama birkaç bin km dediği için 3000devir geçmiyorum.

Diğer sorum kış lastiği.235-50-18 boyutlarında rft bulamıyorum. 235-55-18 var. Alınır mı, garantide falan sorun olur mu?

Teşekkürler.

Merhaba,
    Yakıtınız zamanla düşecektir, merak etmeyin ama sakın 6-7 litre değerlere düşer diye sakın beklentiniz olmasın (şehir içi). Şehir içi, performanslı kullanımla hemen yükselebileceği unutmadan min 7,5 lt sarfiyatınız olur.

Diğer sorunuza cevaben ise; 235-50-18 michellin alpin lastik aldım rft olmayan, kullanıyorum. Garanti ile ilgili hiçbir sorun olmaz, olur diyene haddini bildirin. Ancak, stepneniz olmayacağı için lütfen tedbirli gezin; tamir köpüğü, simit stepne gibi.

iyi günler

Bilgi için teşekkürler Hocam.

Standart lastik alıp köpük ile yola çıkmak iyi olacak sanırsam. hem de daha ucuz çözüm.
    Dunlop'un bir lastiği için (tam model soramadım) 350 TL fiyat aldım. İyi gibi geldi.
  • quote:

Bilgi için teşekkürler Hocam.

Standart lastik alıp köpük ile yola çıkmak iyi olacak sanırsam. hem de daha ucuz çözüm.
    Dunlop'un bir lastiği için (tam model soramadım) 350 TL fiyat aldım. İyi gibi geldi.

Ne demek bilgi paylaşmak için var

Dunlop markasını bilindik bir marka ama modele göre incelemelerini detaylı araştırın derim. Yoksa fiyat hakikaten güzel. Çünkü ben tanesine 550 TL verdim (michellin). Başka husus ise; lütfen hangi lastiği alırsanız alın, imal tarihine bakın 1 yılı geçmiş imal süreleri olanları tercih etmeyin.

*imal tarihi lastiğin yanağında yazar 1215 gibi hafta/yıl

Hocam Dunlop satıcısı gittiğimde depoda malları bulamayınca (ya da öyle salladı başka marka vermek için) biraz dolandım ve 245/45/18 Continental RFT aldım.

Hazır sizi bulmuşken bir soru daha sorayım. Araç ilk çalıştığında tüketim verisi uzun süre 20 lt/100 km olarak bekliyor, grafik göstergesinde. Sanırsam motor ısınana kadar sürekli 20de takılı. Bu da ortalama tüketim gösterimini ciddi yukarı çekiyor diye düşündüm. Yani aslında o kadar tüketmiyordur araç. Sizde de öyle mi?
  • quote:

Hocam Dunlop satıcısı gittiğimde depoda malları bulamayınca (ya da öyle salladı başka marka vermek için) biraz dolandım ve 245/45/18 Continental RFT aldım.

Hazır sizi bulmuşken bir soru daha sorayım. Araç ilk çalıştığında tüketim verisi uzun süre 20 lt/100 km olarak bekliyor, grafik göstergesinde. Sanırsam motor ısınana kadar sürekli 20de takılı. Bu da ortalama tüketim gösterimini ciddi yukarı çekiyor diye düşündüm. Yani aslında o kadar tüketmiyordur araç. Sizde de öyle mi?

Hayırlı olsun, güzel marka hem de rft lastik güle güle kullanın.

Aslında o kadar da tüketmiyordur değil mi? Tüketiyor mudur? Yol bilgisayarı hatalı mıdır? Hepsinin en sağlıklı cevabı benzin istasyonuna ne kadar sürekli gittiğiniz ile alakalı aslında. İnanın bu konuda çok fazla bilgi değilim ama muhakkak ilk çalışma anında motor da soğukken dediğiniz gibi tüketim fırlar özellikle benzinli araçta. Türkiye'de maalesef akaryakıt fiyatlarından dolayı hepimiz tüketim uzmanı olduk (herkes ileri ekonomik sürüş uzmanı) ancak bu tüketim meselesi tamamen izafi, çünkü adamın benzinli 5.30i aracı var atmosferik benzini yakmıyor alet, içmiyor bambaşka birşey yapıyor ama kullanıcı memnun. Misal bizim gla aracımız hoş eşimin kullanımından kaynaklıdır diye düşünüyorum ama nedense dizel olmasına rağmen şu aralar hep 6.3 lt bana fazla geliyor dediğim gibi benzin istasyonuna gidiş sıklığınız sizi üzmüyorsa, fazla takılmayın derim ve sağlıklı bir tüketim değeri için 5000 km bekleyin bence.

selamlar

Çok takmıyorum yakıtı da işte ister istemez hesap yapıyor insan, psikolojik. Alternatifim Tucson'du, öyle diyeyim :)
    Teşekkürler anlatım için.
    Tucson'dan eminim az yakar bu araç. bu konuda rahat olun. Hyundai'nin ben az yakan modelini görmedim (otomatikte)
  • Konuyu takip edenler için...

Merhaba, konu sahibi, konuyu yetim bıraktığı için yeni bilgiyi ben paylaşayım dedim.

Mercedes GLA facelift kamufulajlı olarak görüntülendi!

Yeni nesil 2.0 dizel motor makyajla birlikte kullanılacak ve fotolardan anlaşıldığı üzere ön ve arka far/stop grubunda led çalışmaları mümkün. 2017 yılının 3. çeyreğinde showroomlarda yerini alacakmışmış...

kaynak: jesmb

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.