Şimdi Ara

MERCEDES S350 ÇARPIŞMA ÖNLEME HİKAYE Mİ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

S350 Alıcaktım vazgeçtim bu videodan sonra. Şaka bir yana Volvo'nun sağlamlıgının yanında teknolojiside bütün araçlardan daha saglam. İlk otomatik park sistemini volvo geliştirdi bunun yanında bir kaç teknolojiyi daha ilk volvo geliştirdi.

Şuan için ilk hava yastıklı emniyet kemeleride 2015 Mondeo'da ford tarafından kullanıldı.

Volvo kısmını laf atma amaçlı koymadım ama yeni S class yazınca bu video çıktı . Kırpmakla uğraşamam şu an buyrun izleyin

Volvo da hata yok bu arada volvo 'nun opsiyon olan pedestrian detection özelliği yok o yüzden vuruyor .

Şunu kalın yazayım da Volvo ya laf attığımı sanmasınlar

bir de bu var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

S350 Alıcaktım vazgeçtim bu videodan sonra. Şaka bir yana Volvo'nun sağlamlıgının yanında teknolojiside bütün araçlardan daha saglam. İlk otomatik park sistemini volvo geliştirdi bunun yanında bir kaç teknolojiyi daha ilk volvo geliştirdi.

Şuan için ilk hava yastıklı emniyet kemeleride 2015 Mondeo'da ford tarafından kullanıldı.

Volvo kısmını laf atma amaçlı koymadım ama yeni S class yazınca bu video çıktı . Kırpmakla uğraşamam şu an buyrun izleyin

Volvo da hata yok bu arada volvo 'nun opsiyon olan pedestrian detection özelliği yok o yüzden vuruyor .

Şunu kalın yazayım da Volvo ya laf attığımı sanmasınlar

bir de bu var :)

Yani tabi guluyoruz ama bunlar hep alinacak ders boyle boyle gelistirecekler kendilerini ki zaten gelistiiyorlar bizim Volvo Mercedes gibi firmalari elestirebilecek bir birikimimiz yok ulkecek ama biz de yorum yapiyoruz yani .

Bir de adamlar basina acik yerde yapiyor rezil oluruz dusuncesi falan yok . Bizde olsa hemen suc baskasina atilirdi sistemi bozdular paralel eskenar vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hava yastıklı emniyet kemeri s serisinde daha uzun süredir vardı diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Müller kullanıcısına yanıt
    Ilk Ford tarafindan kullanildi hocam. Mercedes S serisine sonradan koymus olabilir. Bilindigi üzere amerikada ford fusion bizim burada Mondeo olarak geldi. 3 yıl önce yeni mondeo amerikada fusion diye üretiliyordu. Yani bu teknoloji 2015de degil 2012de üretildi.

http://www.mynet.com/tv/ford-ilk-hava-yastikli-emniyet-kemerini-tanitti-vid-2329169/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 1 Haziran 2016; 15:15:36 >
  • quote:

Ilk Ford tarafindan kullanildi hocam. Mercedes S serisine sonradan koymus olabilir. Bilindigi üzere amerikada ford fusion bizim burada Mondeo olarak geldi. 3 yıl önce yeni mondeo amerikada fusion diye üretiliyordu. Yani bu teknoloji 2015de degil 2013de üretildi.

http://www.mynet.com/tv/ford-ilk-hava-yastikli-emniyet-kemerini-tanitti-vid-2329169/

Teşekkürler, ben mondeoyu 2015 sanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Thomas Müller kullanıcısına yanıt
    Mondeonun kasasi amerikada vs. 3 yillik bir arac. Buraya 3 yıl sonra mondeo adıyla geldi.

• Video eski, yeni modellerde durum ne acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.