Şimdi Ara

Mercedes S65 AMG Coupe TR-ABD fiyat karşılaştırması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanerşen

neden abd değilde türkiyeyi tercih ettiğinizi orda yaşamış biri olarak anlatırsanız öğrenir merak edenler ?

Hocam yanlis anlasilma olmus herhalde ben su an ABD de yasiyorum.
    Onceki mesajimda da yazdim, Turkiyede ki alim gucu ve yasam standardi daha dusuk burdaki satndardi oraya donersem yakalayamam diye donmeyi tercih etmiyorum. Ayrica yasam genel olarak daha kolay benim yasadigim yer ile Istanbulu karsilastirinca.
  • Arkadaşlar boşuna örnekler verip duruyorsunuz..
    Sgp yani satın alma gücü paritesi diye bir istatistik mevcut..

Açın bakın bakın ülke sıralamalarına..
    Uğraşmayın boşuna..
    Türkiye maalesef bu konuda iyi değil..
    Ama çokta kötü değildir
    Yalnız Kur baskısı sonucu bu yık daha da aşağılara inebilir..
    Bakınız..

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C3%9Clkelerin_GSY%C4%B0H%E2%80%99ya_(SAGP)_g%C3%B6re_s%C4%B1ralan%C4%B1%C5%9F%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 14 Ocak 2017; 1:02:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdaki Yurtdışı Alışveriş Fırsatları konusuna açılabilir
  • amerikada restaurantlarda su ücretsizdir. 5 dolar diyen arkadaşa duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valux

o arabaya 2 milyonu verecek adama;2 milyon koymaz zaten
    size ne oluyor..
    parayı verecek olandan fazla dert ediyorsunuz.

olay 2 milyonluk araba değil anlamadınız mı ?
  • konu sahibi arkadaş çok pahalı ve über bir örnek vermiş. büyük ihtimal ülkemize o araba bazı paketlerden eksik geliyordur yoksa 2 katı fark çok az.

bu videoda ülkemiz için çok lüks sayılacak mercedes 2017 model araçların en dolu paket ve komik rakamlarını görebilirsiniz. fiyatları 3.75 ile çarpmayın oradaki adam dolar kazanıyor ve en düşük ücret rakamsal bazda bizimkinden yüksek.

gerçi bazı modeller var ki 3.75 ile çarpsak bile burada satılsa yeminle taksi yaparız, öyle uygunlar.

fiyatları da gümrük geçiş gibi düşünmeyin, bu fiyatlar vergisi bayi karı eklenmiş son kullanıcı fiyatları.

• Tekrar oku istersen kardeş. Yorum tabiki yazabilirsin, yazacaksında fakat benim değindiğim nokta arabanın alıcısıymış gibi yazmışsın. Ülkede %0.001 lik bir kesimin alabileceği bir araba için 2 katı vergi veriyoruz yazık demişsin. Bende diyorumki o kadar zengin adama ve pahalı arabaya zaten vergiyi dayasınlar onlar için problem yok. Ülkede emeğiyle yıllarca çalışıp zar zor araba alan milyontane insan varken bu arabayı alacak 3 tane milyoneremi acıyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kablocu_16

Tekrar oku istersen kardeş. Yorum tabiki yazabilirsin, yazacaksında fakat benim değindiğim nokta arabanın alıcısıymış gibi yazmışsın. Ülkede %0.001 lik bir kesimin alabileceği bir araba için 2 katı vergi veriyoruz yazık demişsin. Bende diyorumki o kadar zengin adama ve pahalı arabaya zaten vergiyi dayasınlar onlar için problem yok. Ülkede emeğiyle yıllarca çalışıp zar zor araba alan milyontane insan varken bu arabayı alacak 3 tane milyoneremi acıyalım

Neyse hocam biz anlaşamayacağız belliki. Ne ben uğraşayım, nede sen uğraş bir araba için kırmayalım birbirimizi

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1NG Ç. -- 15 Ocak 2017; 19:16:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Orijinalden alıntı: Valux

o arabaya 2 milyonu verecek adama;2 milyon koymaz zaten
    size ne oluyor..
    parayı verecek olandan fazla dert ediyorsunuz.

olay 2 milyonluk araba değil anlamadınız mı ?

olayın o olmadığını herkes biliyor..

ama yinede söylüyorum bir araca 2 milyon verebilecek güçteki adam aynı araç 3 milyon olsa yine verir..onu fazla etkilemez..

vergi..döviz olayları daha çok düşük ve orta gelirlileri etkiler.. milyonluk araba alanları fazla etkilemez..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.