Şimdi Ara

Mercedes - Şahin kazası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fortune 4

30 40 bin tl demek vah ki ne vah..   

ben insanlara efendi gibi ölme özgürlüğü tanınmasına karsıyım.. yani bir adam efendi gibi kendisi istiyor diye efendi efendi ikiye bölünerek ölemez.. nasıl ki emniyet kemeri takmamam sadece beni alakadar ettigi halde kemer takmaya mecbur ediliyorum, dogan sahin de böyle olmalı.. emniyetsiz ve güvensiz arabalar yasaklanmalı.. sen istedigin kadar ben efendi efendi sürerim kazaya karısmam desen de, sarhosun biri 100 km / s hızla senin yağ tenekesine bir girer, araba seni koruyamayacagı icin atomlarına ayrılırsın.. benim atomlarıma ayrılma özgürlüğüm var da deme sakın.. intihar ötenazi falan nasıl cogu ülkede yasaksa bu da yasak..  

Alıntıları Göster

Tamam o zaman sen bütçesi sadece bu arabayı almaya yetenlere şöyle bi 10 airbaglı konforlu lüx bi araba hediye etmeye ne dersin? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

Tamam o zaman sen bütçesi sadece bu arabayı almaya yetenlere şöyle bi 10 airbaglı konforlu lüx bi araba hediye etmeye ne dersin? :D

Alıntıları Göster

Etmem derim..  

Bir yerden bir yere ulasmak icin araba kullanmaya mecbur değilsin.. Araba olsa daha iyi olmaz mı? Olur.. Fakat güvenli araba alamıyorsan bu senin sucun değil ülke ekonomisinin kötü olmasıyla ilgili yani bunu yetkililere söyle biz neden 30 - 40 bin'e bu tenekelere biniyoruz neden aynı paraya daha güvenli daha yeni model araba alamıyoruz de tabii bir sey degismez ama bunun muhatabı ben değilim..

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Tamam o zaman sen de git devlete söyle kaldırsın bu arabaları trafikten millette almasın tofaşa binenlerin çoğu bütçesi bu arabaya yetenler mecburiyetten alanlardır herkes ister lüx bi konforlu bol airbaglı arabaya binmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

Tamam o zaman sen de git devlete söyle kaldırsın bu arabaları trafikten millette almasın tofaşa binenlerin çoğu bütçesi bu arabaya yetenler mecburiyetten alanlardır herkes ister lüx bi konforlu bol airbaglı arabaya binmek.

Eeee ben de onu diyorum ya zaten.. Trafikten men etsinler... 30 40 bin adam bası vermeleri gerekir tabii verirler mi? Vermezler..  

O yüzden ikiye bölünmemek icin kendiniz alıp satmayacaksınız bu tenekeleri.. Elinde teneke olan da güvenip de trafiğe cıkmasın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Ocak 2021; 11:39:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.