Tamam o zaman sen bütçesi sadece bu arabayı almaya yetenlere şöyle bi 10 airbaglı konforlu lüx bi araba hediye etmeye ne dersin? :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes - Şahin kazası. (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdalandeTamam o zaman sen bütçesi sadece bu arabayı almaya yetenlere şöyle bi 10 airbaglı konforlu lüx bi araba hediye etmeye ne dersin? :D
Alıntıları GösterEtmem derim..
Bir yerden bir yere ulasmak icin araba kullanmaya mecbur değilsin.. Araba olsa daha iyi olmaz mı? Olur.. Fakat güvenli araba alamıyorsan bu senin sucun değil ülke ekonomisinin kötü olmasıyla ilgili yani bunu yetkililere söyle biz neden 30 - 40 bin'e bu tenekelere biniyoruz neden aynı paraya daha güvenli daha yeni model araba alamıyoruz de tabii bir sey degismez ama bunun muhatabı ben değilim..
-
Tamam o zaman sen de git devlete söyle kaldırsın bu arabaları trafikten millette almasın tofaşa binenlerin çoğu bütçesi bu arabaya yetenler mecburiyetten alanlardır herkes ister lüx bi konforlu bol airbaglı arabaya binmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdalandeTamam o zaman sen de git devlete söyle kaldırsın bu arabaları trafikten millette almasın tofaşa binenlerin çoğu bütçesi bu arabaya yetenler mecburiyetten alanlardır herkes ister lüx bi konforlu bol airbaglı arabaya binmek.
Eeee ben de onu diyorum ya zaten.. Trafikten men etsinler... 30 40 bin adam bası vermeleri gerekir tabii verirler mi? Vermezler..
O yüzden ikiye bölünmemek icin kendiniz alıp satmayacaksınız bu tenekeleri.. Elinde teneke olan da güvenip de trafiğe cıkmasın bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 21 Ocak 2021; 11:39:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X