Şimdi Ara

Mercedes ve renault motoru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakiki Mercedes tek silindirli otto motor olandır. Diğerleri sonradan çıkma Amerikan özentisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    nedir bu alınganlık zırlamak?
    sanki adam tüm renault ve dacia'ya binenlere küfretti
    sadece tercihini belirtmiş

hep sansasyon peşindesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Mayıs 2020; 19:12:14 >
  • frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Siz nerde gordunuz kuçümsedigimi veya renoya binen insan degil dedigimi? Sorumu bir daha okuyun ve bana gelen yorumlarida okuyun,sizin ciddi ciddi sorunlariniz var kendi kendinizi eziyorsunuz farkinda degilsiniz,bir soz var tavşan daga küsmüş dagin haberi yokmus kishisel tercihim alman modelerinden yana bu kadar neden bu agriniza zorunuza gidiyor? Alabiliyorsaniz 2021 model reno alin binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozzi -- 13 Mayıs 2020; 20:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozzi

Siz nerde gordunuz kuçümsedigimi veya renoya binen insan degil dedigimi? Sorumu bir daha okuyun ve bana gelen yorumlarida okuyun,sizin ciddi ciddi sorunlariniz var kendi kendinizi eziyorsunuz farkinda degilsiniz,bir soz var tavşan daga küsmüş dagin haberi yokmus kishisel tercihim alman modelerinden yana bu kadar neden bu agriniza zorunuza gidiyor? Alabiliyorsaniz 2021 model reno alin binin.
    Güzel arkadaşım sen yazdığın yoruma baksana. "Bmw,mercedes audi için tasalanma reno ve daciaya biniyosundur" demek ne demek? Kendi dediklerinizi mi unutuyosunuz ? Ben de alman arabası aldığımda kendi motorunun olmasını isterim tabi ki, tercihine de saygı duyuyorum. Ama o arkadaşa verdiğin cevap doğrultusunda "düzgün bir dille" sana öneri sundum. Allah daha iyi araçları nasip etsin inşallah, derdim araban değil. Ama bu tarz yorumlara gerek yok. Baktın küçümsüyorlar engelle görme, sen seviyelerine düşme ne gerek var.

Ayrıca mercedes w205 kasa kodlu c serilerinde reno motoru kullandı, onun dışında ki motorları kendi üretimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 13 Mayıs 2020; 19:23:36 >

• frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Peki siz onun yazdigi yorumu gormezden neden geliyorsunuz ona katilarak bana karsi yorum yapiyorsunuz? Bu sizi onunla ayni seviyeye dusurmez mi? Ben normal bir sekilde bir soru sordum,ve yorumlar açikça alakasi olmayan kisisel yerlere gitti,size onerim biraz zihniyetinizi bakis açinizi degistirmenizdir çunku saglikli mentalite goremiyorum.
  • Bunlara laf anlatilmaz malesef Bizim milletçe fesatligimiz kiskançligimiz var bendeki en iyisi misali,Ornek marka bile soramiyoruz eger adamlar o markaya binmiyorsa onlari asaglamis oluyoruz.boyle bir zihniyet yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozzi -- 13 Mayıs 2020; 19:39:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

almanlar emisyonlara uyan az yakan güçlü motor yapmayı beceremiyor. BMW peugeot motoru kullanıyor, mercedes renault motoru, vag hala yağ yakan piston kıran sorunlu tsi ları adam etmeye uğraşıyor tdiların zaten emisyon skandalı patladı çabuk dolan partikül filtreleri o kurumu yakmak için daha çok yakması sorunları. bu durumda fransızlardan motor almak daha karlı oluyor.
    "almanlar emisyonlara uyan az yakan güçlü motor yapmayı beceremiyor"

??

Bkz: OM654 DE16
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    quote:

Gerçek bir mercedes alacak müşteri zaten dizel almaz.

mercedes avrupa satışlarının (S serisi dahil) büyük çoğunluğu dizel onu ne yapacağız. kaldıki merc dizeli ilk kullanan premium.
  • Sekiz Silindir
    Mercedes 1.6lt dizel (OM654 DE16) yeni motor aslında Renault (R9M) mu?
    https://www.sekizsilindir.com/2018/07/mercedes-om654-de16-renault-r9m-160.html

• Şuraya motor hakkında bilgi vereyim diye geldim yine kavga çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

Gerçek bir mercedes alacak müşteri zaten dizel almaz.

mercedes avrupa satışlarının (S serisi dahil) büyük çoğunluğu dizel onu ne yapacağız. kaldıki merc dizeli ilk kullanan premium.
    Konu dizeli kullanmak değil fazla satmak hiç değil. Konu otomobile binmek. S serisi alıcam hemde dizel yani kamyon motoruyla mercedesin zirvesinde turlayacam ? Komik olmayın. Konfor kalite sessizlik için araç seçip bunu da dizel almak birbiriyle çelişen şeyler. Biraz Lexus a bakıp örnek alsın avrupalı premiumlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Konu dizeli kullanmak değil fazla satmak hiç değil. Konu otomobile binmek. S serisi alıcam hemde dizel yani kamyon motoruyla mercedesin zirvesinde turlayacam ? Komik olmayın. Konfor kalite sessizlik için araç seçip bunu da dizel almak birbiriyle çelişen şeyler. Biraz Lexus a bakıp örnek alsın avrupalı premiumlar :))

Alıntıları Göster
    komik olmayın demeden önce mercedesin avrupa satış rakamlarını izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

komik olmayın demeden önce mercedesin avrupa satış rakamlarını izleyin.

Alıntıları Göster
    ben satış adeti hakkında bir şey demedim yalandır da demedim. Benzın ve araç fıyatı düşükken S i dizel almaktan bahsediyorum. Neyse konu ile pek alakası yok mevzunun. İşin özeti otomobil benzinli olur performans ve konfor arayanlarda benzinli araca biner. Mersonun asıl amacı ise kalite ve konfor olduğuna göre bu özellikleri barındıran gerçek bir merso benzinli olur.
  • Bmw F30 3.20i motorları peugeota ait. Bmw 5.20i’lerde kendi motorunu kullanmaktadır. Mercedes a, cla,c serilerinde renault motoru kullanılmaktadır. 2019 sonrası c serileri mercedes motorludur.
  • W204 kasada reno motoru kullanılmadı hiç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.