Şimdi Ara

Mercedes Vito (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
84.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca arkadaşlar Starex traspo.! gibi arabalarla kıyaslanamaz mercedes kalitesi hiç bir arabayla boy ölçüşemez Ne demişler Dünyada 2 araba wardır Mercedes Ve diyerLeri.! Km nin fazla olması önemli deil bütün mercedeslerin üzerinde ömürsüz motor war biLenler bilir..!
  • Selam arkadaşlar; 2003 model 112 CDI vito almak istiyorum. Bir tane buldum 8+1 orjinal minibüs 158000 km de 26500 ytl istiyorlar neyine baktırmam gerekiyor lütfen yardımlarınız rica ediyorum.

ABS / Alaşım Jant / ASR / CD Çalar / EBV / Elektrikli Aynalar / ESP / Hidrolik Direksiyon / Immobilizer / Klima / Merkezi Kilit / Otomatik Cam / Yol Bilgisayarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaman26

dostum baktığım arabayı adam kendi gösterdi indirip kaldırdı yanlışın var

Arkadaşım dediğin doğru ama bu özellik vitoda değil vitonun aynısı sadece donanım farkı olan Viano da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 16 Temmuz 2008; 19:16:09 >
  • vaneo değil viano olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

vaneo değil viano olacak.

• arkadaşlar bu vitoların 108 -110 - 111- 112- 115 gibi modelleri var bunlar motor hacimleri ve beygir güçleri nedir bide içlerinde en tutulanı hangisidir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Benim bildiğim kadarıyla 111CDI en tutulan modeli olması lazım
    2000 2003 Arası vitolarda ise 112CDI en tutulan motor seçeneği
    Birde bu vitoların km leri 100000 altında bulmak çok zor tabi bu araç mercedes km sorun olmaz ama motor rektefeye ne zaman girer ortalama olarak
  • Bizde de 98 model vito 110 d var 200,000 bulduk..
    aracta fazla bi sorunla karşılaşmatık uzun yolda çok iyi motorin fiyatlarıda taavan yapmasaydı gercekten iyiydi
  • al al hiç kaçırma
  • 111cdi 109 beygir 115cdi 150 beygir.
  • Arkadaşlar vito sunu satan yok mu

elimde çok güzel temiz bir vito var v220 cdı türkiyede sayılı samimi söylüyorum.1999 model çok canlı duruyo.ful+ful.otomatik vites ,abs,asr,ebv,aırbag,srs,hız sabittleme,ısıtmalı koltuklar,dijital ısı arttırma,yani normal vitoda bulunmucak özellikler fiyat 25.000 veya 27.000 civarındsa ilgilenen olursa bilgilerinize
  • bende vito sahibiyim yol tutuşu olsun motoru olsun hiç bi sıkıntı yok kalabalık aile içinde iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILIK VİTO

2007 MODEL 64.900 BİN KM İLK SAHİBİYİM.KESİNLİKLE VURUĞU YOKTUR BOYA YOKTUR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkada?lar yeni konu açmadan hortlatayym dedim

99 model 110 luk 211 bin de vito buldum ve almak istiyorum suan L300 kullanyyorum ve memnunum yukseltmek ystyyorum ama korkum bu
    yüksek km li ve cok yakan sorunlu bir araç almak. ilginiz ve bilgilendirmeniz için ?imdiden te?ekkürler

araç budur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-orjinal-mersedes-vito-130640239/detay
  • Merhaba arkadaşlar konu eski ama. 108d ve 110 D modelleri var. Bütçeye onlar uyuyor. (98 99 model)108d panelvan diğeri yani 110d olan 9+1. 110 D ruhsata motor hacmi 1598 yazıyor. 108d ise 2200 motor. Şimdi bu motorlar arasında yakıt nasıl olur. 1600 olanı alsak K belgeside lazım olmayacak. Yoksa kamyonet olan panelvan ı mı almak lazım. Aşırıya bir km yapmayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar konu eski ama. 108d ve 110 D modelleri var. Bütçeye onlar uyuyor. (98 99 model)108d panelvan diğeri yani 110d olan 9+1. 110 D ruhsata motor hacmi 1598 yazıyor. 108d ise 2200 motor. Şimdi bu motorlar arasında yakıt nasıl olur. 1600 olanı alsak K belgeside lazım olmayacak. Yoksa kamyonet olan panelvan ı mı almak lazım. Aşırıya bir km yapmayacağım

• Vito 108 in yakit deposu kac lt aliyo yakit durumu nedir

• SONKUR kullanıcısına yanıt
    Başkan satıyormsn

• Satıldı hacı araç

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.