Şimdi Ara

Mercek Uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güle güle kullanın, detayları çok bilmem ama görüntü güzel olmuş. Bendede meg3 var. Vakti zamanında 2.500 daha verip almadım premium paket şimdi pişmanlık tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

bu konularda oktay toker abimizi tek geçerim. istediğiniz her türlü led vs. uygulamayı da yapabilir dilerseniz.

Kimdir kendisi nasıl ulaşabilirim
  • Haftanın yarısını 3. sanayide geçiriyorum diyebilirim tuning işi yapanların çoğunuda tanırım ama bu işten anlayana denk gelmedim malesef. İstanbulda far merkezleri var bi sürü İzmir'de niye yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Güle güle kullanın, detayları çok bilmem ama görüntü güzel olmuş. Bendede meg3 var. Vakti zamanında 2.500 daha verip almadım premium paket şimdi pişmanlık tabi.

Sağolun hocam keşke bende alsaydım işte bazen imkanlar el vermeyince olmuyor daha çok açılır tavan istemiştim ama kısmet herşey
  • berkecelik kullanıcısına yanıt
    bu işlerde ülkenin en iyilerindendir kendisi. ankara'dadır, özel mesajla bilgilerini atayım.
  • Arkadaşlar Denizli'de yapan yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

bu işlerde ülkenin en iyilerindendir kendisi. ankara'dadır, özel mesajla bilgilerini atayım.

kesinlikle katılıyorum. Hem beyfendiliği hemde ustalığı konusunda ülkede az bulunan insanlardan biridir bencede Oktay Toker. Tavsiye Ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.