Şimdi Ara

Mercury 77lvl STR GLAVİER (İZMİR) SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slmlar.bugün itibariyele 15 gün premiumu 10gün sikll ticketi var.30m parası var.şimdili 74 noname köpek var.son dagree itemler daha serverda bulunamıyor.o yüzden garment seti son dagree değil.armorda son derece değil ama dedğim gibi benim suçum değil sever yeni.kasada yeterli tablet ve elemntler var(25 str 35 int tablet mesela).50 şer tane pro ve weapon elx var.275 ytl dir.izmir dışı alacak olanlar ilk önce parayı verdiğim hesap numarasına yatırdıktan sonra çarı gizli sorusuyla birlkte alabilirler.boş muabbet için eklemezseniz çok sevinirim.tşkler.mailim: izmir19_86@hotmail.com

http://img518.imageshack.us/my.php?image=skillerww6.jpg (14k ayrıca sp var)

http://img518.imageshack.us/my.php?image=ibooau6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainzodiac -- 21 Kasım 2007; 13:56:55 >

• inş. satarsın güzel çar
  • biraz sp farmdan sonra cok daha iyi olur alacak kısıye sımdıden hayırlı olsun char guzel
  • tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZELDR_

biraz sp farmdan sonra cok daha iyi olur alacak kısıye sımdıden hayırlı olsun char guzel

evet aynı şeyleri bende düşündüm
  • UP
  • alıcam sen adam gibi konumuon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibo hayırdır niye satıyon kimden 10k isticem ben :)

Bactrim..
  • Sendemi burdaydın:). Ya polis amcalar boş yere 160ytllik bi ceza kestiler.para lazım.Ve de şu reklamcılar işi azıttılar şehirde bişi yazamıyoz.ve de herkes işi kaptı artık.ve de at üstünde olsan bile 8 li paritde olsan bile ticketler gidio buda sinir edio beni bunların üzerine bide lag olayı var.benim sabrım burya kadarmış.sabırlı bi alacak kişi bekliyorum şimdi.:).RESİMLER yenidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

ibo hayırdır niye satıyon kimden 10k isticem ben :)

Bactrim..
  • Evet Char Guzel Ve Server suan da Yeni Oldugundan Bunları Normal Karsılamak Lazım

Charın Sp si Zamanla Toplanır Alacak Arkadasa Simdiden basarılar...
  • ÇAR SATILMIŞTIR.yorumda buluna herekse çok teşekkür ederim.herşey gönlünüzce oslun inşallah.
  • Hayırlısı Olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.