ardaşalar char satıldı 300 ytl den hepinize tşktr ederim konu kitlenebiir
Son birşey, bunun için sp ticket kullandınmı???
Bu charı alan büyük kazığı yer çünkü o sp ler gerçek değil inanmazsanız resme dikkatlice bakın bazılarında çok boşluk bazılarında az bi boşluk var işaretlemişim zaten... Ben iddiamı koydum ortaya alan alır...Charı alan nasibini de alır...
Bu charı alan büyük kazığı yer çünkü o sp ler gerçek değil inanmazsanız resme dikkatlice bakın bazılarında çok boşluk bazılarında az bi boşluk var işaretlemişim zaten... Ben iddiamı koydum ortaya alan alır...Charı alan nasibini de alır...
Hacım Sallama hemen o 1 ve 9 un genişligine göre degişio aralıklar hemende yapıştırıyosunuz damgayı
1 herzaman diger rakamlardan biraz daha ayrık duruyor .Sahtekar damgası vurmadan önce bi araştırmak lazım dimi dracula ...
Vay be 300e gitti bu char ha helal olsun valla iyi satmışsın
madem bilip bilmeden konusuyosun al buda sana kapak olsun bu arada charı kasmak en az 5 ay sürmüştür sp ticket falanda kullanmadım ama çookkk zahmetli iş her gün dvl ,ks ,bot ....
alan arkadaşa hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme