Şimdi Ara

Merhaba!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyle internette dolasirken google'in cache'sinden burayi buldum, geldim, gordum, uye oldum.

Uzun zamandir bu tur bir site ariyordum, ingilizce site yeterince var, ama biraz da bizden insanlarin, yani bizim insanlarimizin dusuncelerini, yasadiklarini, yorumlarini ve en onemlisi Turkiye'de Teknoloji hangi safhada bunu takip edebilecegim bir yer ariyordum, sonunda buldugumu saniyorum.

Ben New York'da yasiyorum, en son 4 sene evvel Turkiyeye gittim, ondan once senede bir giderdim, simdi isler degisti. Her gittigimde de buralarda olmayan gariplikleri, teknolojinin son safhalarini gorurdum.. Turkiyeye gidip Mp3'yi, Mp3'leri cd ye doldurup satilan yerleri, Play Station veya normal CD muzik kopyalanip sokaklarda nerdeyse bedavaya satildigini, VCD'nin ne oldugunu, hatta VCD calan walkman'leri ve daha bir cok seyi Turkiyede gormustum. Buralarda nedense ya korkuyorlar, (mp3 ve kopya cd olaylarinda) yada herifler kendilerine sakliyorlar, cins adamlar.. Sonra gerci burda sokakta zenciler ve Chinliler satmaya basladilar bunlari, ama onlari herhalde topladilar, artik pek gormuyorum.. :)

Neyse amma uzattim, kisaca bir Merhaba demek istedim kim var kim yok soyle bir baktim ama tanidik yuz/isim goremedim, herhalde cikar aradan bir kac tane..

En buyuk merakim Pocket PC kullanmaktir, burdan tum PPC'cilere de Right On!

• hoşgeldin dh.a pişman olmayacağına emin olabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiapus -- 10 Aralık 2004, 22:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiapus

hoşgeldin dh.a pişman olmayacağına emin olabilirsin...
    benım gıbı catlaklar dolu site.inan cok eglencek ve cok seyler ogrenceksın..ve unutmakı bılgı yattıkca dııl paylastıkca cogalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

benım gıbı catlaklar dolu site.inan cok eglencek ve cok seyler ogrenceksın..ve unutmakı bılgı yattıkca dııl paylastıkca cogalır

Alıntıları Göster
    DİKKAT ET BAĞIMLILIK YAPIYOR...

• quote:

Orijinalden alıntı: @node

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anode

derslerim bu site yüzünden bozuldu...sen de orada bir yerde okuyosan üyeliğini fazla gec olmadan sil.. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: zoomx3

quote:

derslerim bu site yüzünden bozuldu...sen de orada bir yerde okuyosan üyeliğini fazla gec olmadan sil.. ;)

Alıntıları Göster
    evet. Bide oyLe cok konu acıLıyorki yakaLayacam diye saat başı giriyor insan ister istemez Neyse hosgeLdiniz isaLLah bi yararı oLur bu sitenin size.

• quote:

Orijinalden alıntı: zoomx3

quote:

Alıntıları Göster
    Tesekkurler arkadaslar, geldim iste, ne kadar bagimlilik yaptigi belli oluyor..

back-up yapmam gerek, 1 saatim var, zamanim kalmadi, ben hala burada cevap yetistirmekle ugrasiyorum..

Baktim dediginiz gibi durumlar kotu, hemen beni etmeniz icin haber veririm, anca o sekilde kovalarim.
    Neyse, simdilik burdayim, ve gorunuse gore hemen cvp geldiginden anladigim kadariyla en aktifler sizlersiniz.

Yok, okulumu bitirdim, sagol, ama isimden olursam o zaman yaktim sizi!

Memnun Oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar herkese selam
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk.exe

Tesekkurler arkadaslar, geldim iste, ne kadar bagimlilik yaptigi belli oluyor..

back-up yapmam gerek, 1 saatim var, zamanim kalmadi, ben hala burada cevap yetistirmekle ugrasiyorum..

Baktim dediginiz gibi durumlar kotu, hemen beni etmeniz icin haber veririm, anca o sekilde kovalarim.
    Neyse, simdilik burdayim, ve gorunuse gore hemen cvp geldiginden anladigim kadariyla en aktifler sizlersiniz.

Yok, okulumu bitirdim, sagol, ama isimden olursam o zaman yaktim sizi!

Memnun Oldum

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Alıntıları Göster
    bi soru daha, neden mesajim 1 de kalmis ?
  • quote:

bi soru daha, neden mesajim 1 de kalmis ?

Alıntıları Göster
    konu dışında attığın postlar eklenmez. muzik ,donanıma vs. yazmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiapus -- 11 Aralık 2004, 0:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiapus

konu dışında attığın postlar eklenmez. muzik ,donanıma vs. yazmayı dene

Alıntıları Göster
    anladim, neyse muhim degil, merak ettim acaba farkli bir system mi var diye.
    iyi modifiye etmisler bu scripti'i..
  • quote:

anladim, neyse muhim degil, merak ettim acaba farkli bir system mi var diye.
    iyi modifiye etmisler bu scripti'i..

Alıntıları Göster
    welcome to the HELL
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

welcome to the HELL

Alıntıları Göster
    Foruma hoşgeldin ...
    New York un neresinde yaşıyorsun , Asia Minor Carpet'ı , orada çalışan elemanları tanır mısın ?
    http://www.asiaminorcarpets.com/

Kopya mevzularında haklısın :) Amerika'dan biri bizim bir arkadaşın online cd arşivini (http://arsiv.tk ) görmüş , bir ton cd ısmarlamıştı ... Bizimkide Türkiye'ye gelip giden bir arkadaşına göndermişti Amerika'ya götürmesi için ...
    Güya Türkiye'de de yasak bu işler ama işte , hepsi ezberlemiş bir laf , yakalandıkları an "hırsızlık mı yapsaydım" diyor ...

Bu arada laf açılmışken İstanbul'da vs durum nasıl arkadaşlar , Adana'da adım başı "İşporta Market" e rastlıyoruz , hatta işin pokunu çıkarıp milyarlarca liraya basbaya mağaza kiralayıp işi götürmeye çalışanlar var ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy

Foruma hoşgeldin ...
    New York un neresinde yaşıyorsun , Asia Minor Carpet'ı , orada çalışan elemanları tanır mısın ?
    http://www.asiaminorcarpets.com/

Kopya mevzularında haklısın :) Amerika'dan biri bizim bir arkadaşın online cd arşivini (http://arsiv.tk ) görmüş , bir ton cd ısmarlamıştı ... Bizimkide Türkiye'ye gelip giden bir arkadaşına göndermişti Amerika'ya götürmesi için ...
    Güya Türkiye'de de yasak bu işler ama işte , hepsi ezberlemiş bir laf , yakalandıkları an "hırsızlık mı yapsaydım" diyor ...

Bu arada laf açılmışken İstanbul'da vs durum nasıl arkadaşlar , Adana'da adım başı "İşporta Market" e rastlıyoruz , hatta işin pokunu çıkarıp milyarlarca liraya basbaya mağaza kiralayıp işi götürmeye çalışanlar var ...

Alıntıları Göster
    yaninda 3 kisi daha getirirsen grup indiriminden faydalanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

yaninda 3 kisi daha getirirsen grup indiriminden faydalanabilirsin

Alıntıları Göster
    Selam Ozzzzy,
    Asya minor'den kimse bilmiyorum, ama her zaman onunden gectigim yerdeler.

arsiv.tk acilmiyor.

antique, sagol!

Burda geldik muhabbette daldik, ben biraz da diger konulara goz atayim, eminim burda baya bir information overflow oluyor, yetismem imkansiz hepsine.. ;)

Sitede bildiginiz baska New York'dan olan arkadas varmi acaba..

neyse beyler kactim ben.

• quote:

Selam Ozzzzy,
    Asya minor'den kimse bilmiyorum, ama her zaman onunden gectigim yerdeler.

arsiv.tk acilmiyor.

antique, sagol!

Burda geldik muhabbette daldik, ben biraz da diger konulara goz atayim, eminim burda baya bir information overflow oluyor, yetismem imkansiz hepsine.. ;)

Sitede bildiginiz baska New York'dan olan arkadas varmi acaba..

neyse beyler kactim ben.

Alıntıları Göster
    hoşgeldin kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: always

hoşgeldin kardeş

Alıntıları Göster
    hoşgeldin ufuk kardeş.burası bi yuwa . kavga olur gürültü olur. ama herkes iyi geçinir.bilgi paylaştıkça çoğalır yeniden hoşgeldin sefalar getirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankalay

hoşgeldin ufuk kardeş.burası bi yuwa . kavga olur gürültü olur. ama herkes iyi geçinir.bilgi paylaştıkça çoğalır yeniden hoşgeldin sefalar getirdin

Alıntıları Göster
    kardeş fikirlerimi değiştirdim burası bi b.ka yaramaz sen başka forum bul mesela chip dergisinin forumu iyi
    bu foruma

• quote:

kardeş fikirlerimi değiştirdim burası bi b.ka yaramaz sen başka forum bul mesela chip dergisinin forumu iyi
    bu foruma

Alıntıları Göster
    11 dk içinde fikirini değiştiren nedir ?

• quote:

bu foruma

Alıntıları Göster
    dh bağımlılık yapar sölemedi deme bir an öce çık bu siteden ve unut bi daha bırakamazsın yoksa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.