Bildirim
Merhaba
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hiç mi yardım edecek yok? -
Ne bahtsız insanım hiç de yardım eden çıkmadı -
Sizden medet umanda kabahat zaten............. -
Ne biçim insansınız sizde hiç mi yardım merhamet hisssssssssiiiiiiiiiii yok -
bizi beğenmiyormusun? -
5 dakika arayla 5 ayrı mesaj.
Halbuki 1 mesaj yazıp efendi gibi bekleseydin herkes yardım ederdi.
Sen MU'ya devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 16 Eylül 2007; 11:48:42 > -
baris-931@hotmil.com ekle istersen -
Sabreden derviş... Sabah 10 buçukta millet biri birşey yazsın da cevaplıyım diye burda beklemiyor değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 16 Eylül 2007; 13:27:26 > -
Arkadaş kör galiba?Yada arama tuşuna basma özürlü (?) DH Bulaşıcı hastalıklar Merkezine havale edelim.Ne öğrenmek istiyorsan arama tuşuna basıp bulabilirsin...Kimse burada sana oyunun önincelemesi atıcak diye birşey yok.Forumu araştır boş boş mesaj atacağına yada ne istediğini tek bir mesajda yazki cevap verenide zor duruma düşürme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 16 Eylül 2007; 13:48:12 > -
yukarda zilyon tane rehber var bi arastir istersen. ayrica spam yaparak daha hizli cevap alacagini mi saniyorsun aksina cevap yazacak biri varsa yazmaktan vaz gecer .. biraz forum kullanmayi ogrenin. -
post mu kasiosn? -
ne insanlar var ya -
Arkadaşlar yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizharp -- 16 Eylül 2007; 15:57:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X