yapmayın arkadşlar yav geyik tamam anlıyoruzda orucun anlamı kalmıyo
eheh yeni temiz sayfa hoşbuldum minikyas
quote:
Orjinalden alıntı: can_cakal
yapmayın arkadşlar yav geyik tamam anlıyoruzda orucun anlamı kalmıyo
piki
/>
imza yaptim.. nasil
quote:
Orjinalden alıntı: Romood
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
F
şu F yi başlatanlardan nefret ederim...
hoşgeldin
saol
patlı hoşgeldin...
imzandaki yazı tipi güzel
ne anlama geldiğini bilmediğim için resimin iyi gidip gitmediği hakkında birşey söyleyemeyeceğim...
ama avatarın ve imzandaki resim hoşuma gitmedi açıkçası
son olarak bu siteyi nasıl buldun?
"nasıl buldun?" derken "hoşuna gitti mi?" anlamında değil, "nereden buldun?" anlamında
Placebo
Forget past indiscretions And stolen possessions You're high In the cold light
hoşbulduk yaa aa yeter bu siteyi bilgisayarım arıza yapmıştı googleda aratırken teknik yardım bolumunde bi konu çıktı ordan buldum.üye olmak sonradan aklıma geldi turkcesini yazarsam anlamı kalmıcak çünkü yabancı terimlerin türkçeye çevrilmiş hali bi başka oluyor sabahın soğuk ışığında,herkes esnerken sen uçmuşsun (?) diye başlıyor..
sesta hoşuna gitmezmi placebo ?
in the cold light of morning, while everyone's yawning you're high. in the cold light of morning , you're drunk sick from whoring and high, staring back from the mirrors, a face that you don't recognise.. it's a loser, a sinner, a cock in a dildo's disguise, in the cold light.
tomorrow tomorrow (loop)..
harbiden de tutmuş
quote:
Orjinalden alıntı: patlicanimben
sesta hoşuna gitmezmi placebo ?
/>
in the cold light of morning, while everyone's yawning you're high. in the cold light of morning , you're drunk sick from whoring and high, staring back from the mirrors, a face that you don't recognise.. it's a loser, a sinner, a cock in a dildo's disguise, in the cold light.
tomorrow tomorrow (loop)..
pek gitmez
hıa niyeki¿ en bi sevdiğim gruptur.(şimdi baktımda en anlamsız satırları koymusum değiştiriyim caktrmadan)
çok saçma şarkı sözleri varda onun için
Shoulders toes and knees I'm 36 degrees
Hang on, hang on to your IQ, to your ID hang on, hang on to your IQ, to your ID
You don't care about us... oh oh. You don't care about us... oh oh. You don't care about us... oh oh You don't care about us.
hele bitane "stay with me " ...bi şarkıları vardı adını hatırlayamadığım için bulamadım ama sözleri çok saçma şarkılarının
runnng up that hill soulmates never die without you im nothing my sweet prince the crawl every me every you song to say goodbye
bunlarda mı anlamsız ? placeboyu sözlerine bakarak değil duyarak anlarsın
patlıcan hoşgeldin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme