Şimdi Ara

Merhaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaa aman be ne zormuş foruma yeni girmek arkadaş tavsiyesi girdik ilk olarak ta buraya girdim doğal olarak elektronik bölümüne mi gireydim? alalala sizde bi garipsiniz yahuuu.

Bak mesela arkadaştan taktiğide aldım cep bölümüne girip post yapıcam biraz inandınız mııı şindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bratmi -- 3 Ocak 2006 1:06:13 >
  • ya şu türkçeyi ne diye berbat ederlerki sinir oluyorum yaw .ok bizde pek düzgün yazmıyoruz ama bu kadarda olmazki yahu
  • Mekanikzombi ti priyateli si? başkası olamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Bratmi

Yaa aman be ne zormuş foruma yeni girmek arkadaş tavsiyesi girdik ilk olarak ta buraya girdim doğal olarak elektronik bölümüne mi gireydim? alalala sizde bi garipsiniz yahuuu.
  • quote:

Yaa aman be ne zormuş foruma yeni girmek arkadaş tavsiyesi girdik ilk olarak ta buraya girdim doğal olarak elektronik bölümüne mi gireydim? alalala sizde bi garipsiniz yahuuu.

Bak mesela arkadaştan taktiğide aldım cep bölümüne girip post yapıcam biraz inandınız mııı şindi

o 1 msjı nerde attın
    mrktan soruyorum cvp vermek zorunda değilsin
  • Soru 1 Sen yeniysen alala muhabbetini nerden biliyon ?
    Soru 2 Tavsiye eden arkadaşın senin aslın olmasın ?
    Soru 3 Direk buraya girmen bizce doğal deyil sence doğalsa neden ?

edit : Bütün fake ler arkadaş tavsiyesini öne sürüyo bide ilk tepkileri şekildeki gibi ne zormuş buraya bişey yazmak gibi oluyor şekildede görüldüğü gibi
  • @Bratmi fake değil arkadaşlar , benim tasdik ve onayımdan geçtiyse problem yok bratmi Hoşgeldin aramıza
  • bratmi yaşıyo musun?
  • Fake lerin ömrü kısa olurmuş
  • valla biraz öyle oldu sanırım
  • quote:

Napporsuz baaaaaaaaaaaaaa, nassızzzzzzzz iyimisizzz???? ben taa yeni geldim boraaa hepicinize selamlar aranıza fızlı bi giriş yapem dedim naap iyi yapmışmıyım?

bu ne şimdi
  • aha vanilin sinirlendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

aha vanilin sinirlendi

yok yaw aşırı bozuyolar türkçeyi ondan öyle yaptım

• Türkçeyi bozmak mı? şive bu güzel kardeşim. Belli bir yörenin konuşma tarzı.
  • şive nedir bilmesek şive sanıcas
    dediğin gibi şive bi yüreye özgü konuşma tarzıdır,yazma tarzı değil
    quote:

Türkçeyi bozmak mı? şive bu güzel kardeşim. Belli bir yörenin konuşma tarzı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.