Şimdi Ara

Merhaba 2009! Instagram'a MSN özelliği geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kullanılmıyordu. o dönem skype 10 katı bi müşteri sayısına sahipti. ms de yatırımı skype üzerine yaptı ve patladı. skype satın alımından doğan masrafını da windows satışlarına yüklediler.

• Meğseneni ver! günlerine dönüş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt

En güzeli kaset, CD ve plaktır.. Dijital olarak flac riptir.. Gerisi köylü isi youtube premium savunanları da cok fena köylü görüyorum.. Google milyar dolarları zaten yıllardır reklamdan götürüyor fakat google'ın derdi adblock yine de adblock kullanmayan yıgınla insan var ve sunucu parasını ve video yükleyenlere ödediikleri paraları misliyle cıkarttıklarından ve yine de kar ettiklerinden adım gibi eminim.. Fakat google daha cok kar istiyor, adblock hırsından deliye dönüyor kuduruyor resmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ağustos 2024; 8:4:32 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

youtube premium un spotify a göre avantajı çok yükısek. daha fazla şarkı bulunması, telif konusunda kendi kanunlarına sahip olması vs vs.

adblock ayrı bi tartışma konusu. bence çok saçma cidden.

ama aynı şeyi söylüyoruz. fiziksel birimlerden gelen müziğin yanında hepsi çöp. şöyle kalbur üstü bi kulaklığın varsa spotify özellikle insanı üzüyor. eski mdr-xb50p kulaklığımla bi gün spotify kullanıyordum ve baslar pörtlüyordu. dedim eq dan. sıfırladım gene aynı. aha dedim her halde bozulma var. kulaklık olsa 2 si aynı anda gitmez. ille biri 1 gün de olsa erken bozullur:D telefon arzalandı sandım. sonra bi mp3 açtım ve pörtleme gittiMerhaba 2009! Instagram'a MSN özelliği geliyor 

şu anda da yine wf c500 kullanıyorum. öyle kulağı yırtacak bi sıkıntı yok. tabii pc den cd açıp onu kulaklığa yönlendirince naldığım ses gibi olmasa da güzel. idare ediyor yani. ses sistemimde falan ise zaten direkt cd-kaset in kalitesi ön plana çıkıyo.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.