Şimdi Ara

merhaba arkadaşlar sizce bu projeksiyon makinesinin özellikleri nasıl alınır mı sizce?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öğrenci olduğum için film ve maç izlemek için bir projeksiyon makinesi almak istiyorum türkiyedeki ürünler çok pahalı yada ben amatör olduğum için para vermek istemiyorum şimdilik ama şu cihaz hoşuma gitti almak istiyorum sizce özellikleri nasıl?
    http://www.aliexpress.com/store/product/New-Arrival-100-Portable-LED-Projector-Home-Cinema-Theater-Support-HDMI-AV-VGA-USB-SD/1038084_1864143680.html?spm=5261.7049941.1998087720.905

• Panel cozunurlugu 640x320 cok dusuk ve kontrast yok denecek kadar az. Oyuncak gibi bisey zevk vermez ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Panel cozunurlugu 640x320 cok dusuk ve kontrast yok denecek kadar az. Oyuncak gibi bisey zevk vermez ...

teşekkürler hocam fiyatı çok ucuz film izlerim dedim malum öğrenciyim 800 lira veremiyorum bunu alayım dedim ama iyi değil diyorsunuz başka yerde 70 dolara buldum aynısını değmez mi diyorsunuz?
  • Arkadas hakli bulasma hic bu cihazlara çok dandikler 400-500 liraya ikinci el alman daha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Arkadas hakli bulasma hic bu cihazlara çok dandikler 400-500 liraya ikinci el alman daha mantikli

saolun hocam teşekkürler ama o akdar veremem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

quote:

Arkadas hakli bulasma hic bu cihazlara çok dandikler 400-500 liraya ikinci el alman daha mantikli

Bende senin gibi cok para vermek istemedim aldim o dedigin cihazdan. O kadar kotuydiki şok oldum desem yeridir iyi olmadigini biliyordum ama igrencti resmen adamlar bu cihazi dolandirma amacli yapmislar kimse alip izlesin diye degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

quote:

Bende senin gibi cok para vermek istemedim aldim o dedigin cihazdan. O kadar kotuydiki şok oldum desem yeridir iyi olmadigini biliyordum ama igrencti resmen adamlar bu cihazi dolandirma amacli yapmislar kimse alip izlesin diye degil.

neyse hocam teşekkürler hevesim gitti zaten o kadar kötü bişeyi almaya değmez teşekkürler

• Oyuncak bile denemez buna. Çözünürlük, parlaklık ve kontrast yok. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_faruk

Oyuncak bile denemez buna. Çözünürlük, parlaklık ve kontrast yok. Uzak durmanızı tavsiye ederim.

teşekkürler almadım zaten hevesim gitti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.