Şimdi Ara

Merhaba.Bisiklet alacağım bilgim yok. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım alacağın bisiklet xc1000 dir bana göre.İstediğin zaman dağa taşa vurursun.İstediğin zaman maşayı kitler gezersin.790 -850 lira arası.Çok iyi donanımı var fiyata göre.Geri kalan para ile

1-İyi bir kask en ufak kazada kaporta olmamak için.
    2.Jelli eldiven el konforu ve düşüşlerde korunmak için.
    3-Eğer birazdaha proya kaçim dersen pedli tayt.
    4.Suluk
    5.Yama kiti
    6-Alyan anahtarı
    7-Bir adet yedek iç lastik
  • iptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet1985 -- 3 Ağustos 2011; 16:59:42 >
  • konu dışında bilgi bulabilirsin
  • 29' düşünürsen

ASTRO 291 27

Merhaba.Bisiklet alacağım bilgim yok.

http://www.salcano.com/d08.asp
  • 1800 lira butceye merida tfs-300 mu onerirsiniz sedona 761 mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bütçem 600 TL civarı . Whistle 1164 d yi 620 tl ye buldum ve onu almayı düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda.. Boyum 182 kilonunda önemi varmı bu konularda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • 600 TL ye alacağın 0 bisiklet V frenli olsun mekanik frenli bisiklet alma derim.Salcano tavsiye edicem ama tereddüt de kaldım çünkü servis durumu çok kötü.İlgi alaka yok servislerde ve işi bilen kalifiye eleman yok.Bende Salcano NG 650 var V frenlisi 355 TL ye almıştım.Ama pişman oldum boyum 1.83 kilom 106 Alt kategori bisikletlerin parçaları pek kaliteli olmadığı için sıkıntı oluşturur.Bütçene biraz daha takviye yaparak ve de bisikleti görerek almanı tavsiye ederim.Araştırmadan sakın bisiklet alma sana tavsiyem bu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

1800 lira butceye merida tfs-300 mu onerirsiniz sedona 761 mi ?

Bide buna bak derim kardeşim.Bütçene uygun peşin para alacaksan.Pazarlığını da yapmayı sakın unutma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanhamsi

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

1800 lira butceye merida tfs-300 mu onerirsiniz sedona 761 mi ?

Bide buna bak derim kardeşim.Bütçene uygun peşin para alacaksan.Pazarlığını da yapmayı sakın unutma derim

http://www.muratoglubisiklet.com/corratec-superbow-fun-dag-bisikleti-2010-669-396-856-283--u pardon linki koymamışım

• ne için kullancağın cok önemli
    buna tam olarak karar ver sana süper bisiklet önereyim :)
  • bianchi veya bisan alırsan sorun olacağını zannetmem ama yinede diğer arkadaşların önerisini dikkate almanı öneririm.şimdiden hayırlı olsun.
  • tahrikk olması lazım mesaj atabilirsn yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.