Şimdi Ara

Merhaba Dostlarım, Engelliyim, Youtube Kanalımı Kurdum. Desteğinize İhtiyacım Var. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
40.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
553 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pes etmek TÜRK gencine yakışmaz hocam. Sizler oldukça da pes edeceğimi sanmıyorum hocam teşekkürler.
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    Sağolun.
  • Destek olduk. Yolun açık olsun.
  • Abone oldum , olumsuz yorum yapanları aldırma aynen devam...
  • meself kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Zaten bu işin kuralı bu hocam engelli olmak bir şeyi değiştirmiyor. Yine hakaret, kıskanma, dalga geçme, olacak. Adama bir şey yapmasan bile hakaret ediyor. Teşekkürler desteğin için.
  • Sırf engelli olduğun için neden abone olmamızı istiyorun ki? Birinin sırf sana acıdığı için destek vermesini mi istiyorsun? Yaptığın işlerde normal bir insandan farkın olmadığı kanısına varamayacak kadar aciz misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Murphin M kullanıcısına yanıt
  • Murphin M kullanıcısına yanıt
    O zaman bana iş bul. Hataydayım, Özel okul bul bana beni evden alıp okutacak. Hadi madem acizlikle suçluyorsun anlamını bilmeden. Birinin sırf bana acıdığı için abone olması bana fayda da getirmez. Kalkıp engelli halimle youtube'ye başlamışım destek istiyorum rica ediyorum, tebrik edeceğin yerde hakaret ediyorsun. Yinede Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leomessii -- 13 Ocak 2020; 19:45:18 >
  • abone ve sonunda kadar destek .
  • quote:

Orijinalden alıntı: leomessii

O zaman bana iş bul. Hataydayım, Özel okul bul bana beni evden alıp okutacak. Hadi madem acizlikle suçluyorsun anlamını bilmeden. Birinin sırf bana acıdığı için abone olması bana fayda da getirmez. Kalkıp engelli halimle youtube'ye başlamışım destek istiyorum rica ediyorum, tebrik edeceğin yerde hakaret ediyorsun. Yinede Teşekkür Ederim.
    Sana 2.Mesajım dediklerinde sonuna kadar haklısın. Sosyal bir devlet olma yolunda gidiyoruz ama daha yolun başındayız. Evet bazı eksiklerin olabilir bu kendini geliştirmek için engel değil. Bolca kitap oku , oyun dışında kodlamayı öğrenmeye çalış ..

ufak bir blog aç , sesini duyur . Güzel makaleler yaz . Bir önceki mesajımda sana sürekli engel koymaya çalışıp kırmaya çalışanlar olacak demiştim. Aldırış etme.. Herkesi kucakla , arkadaşın yorumuna saygı duy ve teşekkür et.

Boşver sen sadece önüne bak . Bir süre sonra göreceksin ki onlar çoktan senin arkanda kalmış . Neden ben başaramadım diye kıskançlıkla yorumlar yapacak.

Yaklaşık 12-13 yıldır internet sektöründe projeler üretiyorum. Ama halen kamera karşısına geçmeyi bırak sesimle video çekmeye cesaret edemedim. Konunun kapanmaması için insanlarla polemiğe girme .

Güzel söz ve iyilik her kapıyı açar .

FARKLI bir şeyler yapmaya çalış . Kaliteli olması önemli değil .. Farklı olsun..

Bak üsteki kanalın sadece 300 abonesi vardı.. Ekşi sözlük sayesinde 160bin abone kazandı. üstüne vodofone ile anlaşma yaptı.

Videolara bakarsan hiç vazgeçmeden , kötü yorumlara aldırış etmeden devam ettiğini göreceksin

• qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Haklısın çok haklısın, konuyu saptırdıkları için öyle sinirlendim bir an. Yorumumu sileceğim.
  • leomessii L kullanıcısına yanıt
    Dostum
    Sabah ben de kanalıma destek olur musunuz diye başlık açmıştım
    Yaklaşık 1 saat sonra
    İlla ki sırf böyle boş yorum yapanlar olacaktır diye geri sildim açtığım destek konusunu
    Çünkü ben biraz takıntılıyım birisi bir şey deyince direk o an moralim düşüyor
    Yazacak çok şey var da neyse

• Kardeşim hastalığını kafana takma. Hepimiz öyle yada böyle bir gün öleceğiz zaten. Ayrıca PC başında yapabileceğin iş çok. Web tasarım, kodlama, Dropshipping vs bu uzar gider. Karamsarlığa girmene hiç gerek yok.

• Vay be eskiden insanlar engelli olduklarında onlara öncelik tanınmasını söylemekten bile utanırdı, şimdi adamlar prim yapıyor zaman baya değişti.
  • Hocam %90 engelliyim klavye kullanamıyorum. ama yinede haklısın.
  • Merhaba,

Normal şartlarda uygun bir konu değil ama biz de en azından bu şekilde destek olmuş olalım. Konu dışı forumuna taşıdım konuyu, burada daha çok ilgi görecektir.

Tam destek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 13 Ocak 2020; 20:36:51 >
  • Pes etmek yok
    Sabahki silmiş olduğum destek konusunu tekrar açtım
    Ne kadar tepki gelirse gelsin konuyu silmeyeceğim pes etmeyeceğim

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141610460#141610460

• Abone olundu takip edelim konuyu
    Tedavisi felan var mi hocam hastalığınızın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Vay be eskiden insanlar engelli olduklarında onlara öncelik tanınmasını söylemekten bile utanırdı, şimdi adamlar prim yapıyor zaman baya değişti.
    Çok şey yazdim ama değmez diyip sildim harbiden değmez sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.