Şimdi Ara

Merhaba! Konu Dışı Yöneticiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Neyse efendim. Yıllardır DH'deyim. Konu dışını çok sevdim hatta o kadar sevdim ki, DH'nin sonu acaba nasıl olur diye konu bile açtım. Neden?
    Erken teşhis hayat kurtarır. Neyse, olay şudur.

Merlin'in Kazanı'nın Ankara Temsilcisiyim ben ve aynı zamanda DH'nin konu dışı bölümünde kullanıcı dostu, sevecen, şikayetlerle ilgilenecek biri olmak istiyorum. Sanırsam bu kadar. Sicilim temiz 2010'dan beridir 0 uyarı.

Imm. Evet. Böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Böyle bir talep var ise bu talebini forumdestek@donanimhaber.com adresine gönderebilir üyeler.

Ad Soyad,yaş,eğitim durumu,yaşadığı sehir ve kendisi ile alakalı kısa bir özgeçmiş yazması yeterli.
  • @Amedra yazdım yazmasına ama,

Hi. This is the qmail-send program at mx01.sadecehosting.com.
    I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
    This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<forumdestek@donanimhaber.com>:
    user is over quota

alınca anladım ki mail oraya gitmeyecek buradan ilgilenirlerse güzel olacak
  • ^

Ekim zamanında görmüştüm ben o yazıyı, belki geçerlidir diye direk alıntısını paylaştım. :)
  • @Amedra en azından yardımcı olmayı denedin. Çok teşekkür ederim!
  • Forum destek mail kapatıldı , sağ üstte forum destekten ulaşmayı deneyin. Herhangi bir admine pm de atabilirsiniz. Ancak bilmeniz gereken durum şu , bu aralar yönetici ve kıdem rütbeleri verilirken gecikmeler oluyor yani inceleme süreci biraz uzun sanırım. Başarılar dilerim.
  • @XpressMusic34 Forum destekten ulaştım serkanyuce@donanimhaber.com'a atmam gerektiğini söylediler attım ancak mail servislerinden ümidi birazcık kestiğim için @powerstorm'a da attım.

Bakalım ne olacak, teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil hocam , konu dışı yönetimi çok zordur aklında olsun , tekrar başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Önemli değil hocam , konu dışı yönetimi çok zordur aklında olsun , tekrar başarılar dilerim.

Zoru çok severim, elimden geldiğince başarmaya çalışacağım işte.

@rds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35F3EFB66 -- 25 Nisan 2013; 15:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy kardeşim bizide görürsün artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Vayy kardeşim bizide görürsün artık

Artık kontrollü DH Premium satışı olacak!
    Konu Dışı Trolllerden arınacak!
    Şikayetler daha hızlı çözülecek!

Model konusu ise en üste iğnelenecek

Fazla gaza gelmek zararlı ama ben normal halime döneyim, görürüm tabi, neden olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.