Şimdi Ara

Merhaba Sistemimi yenileceğim yardim lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anladım çok yardimci oldunuz cok tesekkur ediyorum hepinize

Ben de ikinci el sayfasina bakiyorum ama pek boyle butun sekilde satilan yok
    Bu ikisi cidden iyiydi epica arkadasın onerdiği duruyorda sizin onerdiğiniz sanirim satilmis bakalim beklemedeyim sabah para yatmazsa donecek bana
  • Kolay gelsin Hocam, elimde 750ti var. Low profile ve güç tüketimi hayli düsük. İlk aldığımda 350w ile kullandım sıkıntı yapmadı. Piyasadaki çoğu oyunda işinizi görür. Fanı bozulmustu kendim degistirdim. Molexe baglanan bir fan var üzerinde. Bu yüzden hep yüksek devirde çalışıyor ve yine bu yüzden biraz ses yapıyor (yük altında çalışan normal fan sesi). Ekim ayı içinde satmayı planlıyorum acelen yoksa konuşabiliriz. Fiyatı piyasayı bilen arkadaşlar belirlesin, gerekli testleri de yapar atarım öncesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki dusunebilirim
  • https://forum.donanimhaber.com/asus-m5a78l-m-lx3-fx6100-8gb-ram-ve-xigmatek-gaia-ii-sogutucu--145763941

Şu ürün için anlaştım urun nasıl ? Sizce alinir mi bu fiyata
  • Bulamıyorum ki bi bulsam mesela 6100 bana ne gibi bir problem cikarir zayiftan kastiniz nedir o iki onerdiginiz i5 ve i7 satilmiş sanirim i5 cevap vermiyor i7 satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allah1 -- 28 Eylül 2020; 22:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

Bu mesaj silindi.
    Tamamdir i5 900 tl verirse alayim mi
  • Hocam arkadaşın açtığı konuyu bozmak istemem ama benim de şöyle bir sorum var. 3770k gtx1070'i dar boğaza sokar mı? Yazdıklarınızdan cevap hayır sanırım ama daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Anakart P8B75-MLX, 16 GB Ram var. Eğer ki cevap evetse arkadaşa onu satabilirim :))
  • denny5 D kullanıcısına yanıt
    Satmak istediğiniz tam sistem

İ73770k anakart 16gb ram mi ?
  • Ustad burda ben bilmem abinin bilgilerine sonsuz guvendim dediğinden baskasini da almam cunku ben anlamiyorum Allah razi olsun Cok ysrdimci oluyor bikmadi hic onca soruma rağmenn zevkle yapiyor sizin satacaginiz sistemide tam yazarsaniz O degerlendirir al derse dusunuruz :)

En son kullandığım ekran karti gtx 630 du oyle yuksek ekran kartlarina pek ihtiyac duyarmiyim bilmiyorum ama kısa vadede boyle yuksek ekran kartlari dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allah1 -- 29 Eylül 2020; 0:46:53 >
  • Dostum ekran kartını satmayı düşünmüyordum zaten. İşlemci ve anakartı satabilirdim ama vazgeçtim. Şimdi bir ton iş. Anakartım sata 6Gb/s de destekliyormuş, buna göre bir tane de SSD alıp devam edeceğim.
  • denny5 D kullanıcısına yanıt
    Satmak isterseniz dusunebilirim almayi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.