Şimdi Ara

Merhaba Tum Silkroadcılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mushmula

her hoşgeldin beşgittine topic açılmazki canım

zaten insanlar iyice piskopatladı bu ara

ne yapsan "alsana " diyo

en iyisi sorunu sor çık aradan

al işte sana bir ban delisi,oyuna bağımlı olmuş yitik bir beyin daha üzülmüyo değilim böyle a-sosyal insanları görünce insanlar bir süre sonra bu oyunu oynamıcağını unutuyor ve sürekli birbirini kırıyor,küfrediyor,uyku uyumuyor,arkadaşlarından ayrı kalıyor,bilgisayar önünde yemek yiyor hatta yemeyip erteleyenler de az değil amaç ne?? bir üst lv'e geçmek,item almak-satmak vs.vs.vs....yani OYUN içinde geçen olaylar..bence az silkinmek gerek snn için söylemiyorum tek arkadaşım bu arada..genel olarak yukarda yazdığım ve dahası olan ertelemeleri yapanlar için diyorum ve bu arkadaşın açmış olduğu konu da çok içtendir tanışmak birbirimize yardımcı olmak içindir yoksa her konuya ban yazmak en kolayı en çocukçasıdır..neyse memnun oldum arkadaşım benim de adım Ferhat hoşgeldin tekrar..

• Bu konu bize ne kazandırır yada biz bu konu üzerinden başkalarına ne kazandırabiliriz? Üstüne tanışıp napıcaksın adam 2 gün sonra göz doldursun zevk olsun die banlancak nerde kalcak arkadaşın??
  • sen demekki öyle yapıyosun göz doldurmak için banlanıyosun bunu anlamış olduk bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _trierFusT_ -- 24 Eylül 2006; 4:18:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _trierFusT_

sen demekki öyle yapıyosun göz doldurmak için banlanıyosun bunu anlamış olduk bak

yo ben göz doldurmak için sazan avlıyorum
  • neyse iyi avlar ben de karnımı doyurayım malüm sahur vakti geldi aman boş durma haa kas kahvaltıya kadar daha çoook av seni bekler
  • Alone_Runner... yaa thif seni ne güzel anlatıyor al sana bi sazan diye kusuruma bakmadan önce saate bak bu saatte saçmalamıyana insan değil bot derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Alone_Runner... yaa thif seni ne güzel anlatıyor al sana bi sazan diye kusuruma bakmadan önce saate bak bu saatte saçmalamıyana insan değil bot derim

Valla ben şimdiye kadar dostumdan,kardeşimden,akrabamdan kazık yedim ıvır zıvır çok dinledim sürüyle bu forumda da yazıldı öyle yüzlerce konu açıldı... yalnızım die ağlıyan bi herif gördün mü sen yada yalnızlıktan zarar gördüm die üstüne saçmalamak nası oluyo bi kaç gün önce herkez gördü biz kendimizi yırtsakda o seviyeye gelemeyiz

• Sözlerin 64 lwl sos gibi ; en güzeli yanlız takılacaksın kimseyi takma kimseye takılma ne olursan ol önce kendin ol susuzluğunu dinle sprite iç yok ya bu gece canım saçmalamak istiyor ondan kırılmayın bana sadece bu adam hafiften çatlak deyin geçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

Alone_Runner... yaa thif seni ne güzel anlatıyor al sana bi sazan diye kusuruma bakmadan önce saate bak bu saatte saçmalamıyana insan değil bot derim

Valla ben şimdiye kadar dostumdan,kardeşimden,akrabamdan kazık yedim ıvır zıvır çok dinledim sürüyle bu forumda da yazıldı öyle yüzlerce konu açıldı... yalnızım die ağlıyan bi herif gördün mü sen yada yalnızlıktan zarar gördüm die üstüne saçmalamak nası oluyo bi kaç gün önce herkez gördü biz kendimizi yırtsakda o seviyeye gelemeyiz

huzur evine gitmeni öneririm sana

• quote:

quote:

quote:

bende çeneni kapamanı yalakalık yapmayı kesmeni post kasmayıda bırakmanı öneriyorum!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende çeneni kapamanı yalakalık yapmayı kesmeni post kasmayıda bırakmanı öneriyorum!!!

pardon kime yalakalık yapıyorum?? sen şuna dicek lafım yok kasıntının tekiyim ve bir oktan anlamıyorum desene

• belanı mı arıyosun sen ne haltsın dostluk bekçisimisin ben yalnızım kasıntıyım varmı topunuzdan daha ii oyuncuyum benim dostum olan hepinizden de ii oyuncu olan rüyalarınızda göremiceğiniz lvllara erişen kişiler yönetim üstüne senin gibi yarım akıllı sürüsü yüzünden bu forumu bıraktı!!! çok zekisen bunada cvp bul
  • quote:

belanı mı arıyosun sen ne haltsın dostluk bekçisimisin ben yalnızım kasıntıyım varmı topunuzdan daha ii oyuncuyum benim dostum olan hepinizden de ii oyuncu olan rüyalarınızda göremiceğiniz lvllara erişen kişiler yönetim üstüne senin gibi yarım akıllı sürüsü yüzünden bu forumu bıraktı!!! çok zekisen bunada cvp bul

yalnızsan yalnızsın insanların açtığı samimi konulara ban demekle eline ne geçiyo haa pardon karizma yapıyodun doğru topumuzdan iyi oyuncuymuşsun alkışlıyoruz seni insan ol önce insan
    sen gerçek hayatta saygı göremeyen ve bir oyunda en üst seviyelere gelerek saygı görceğini zanneden yitik birisin dostum temennim bir an önce sosyal olmandır

• kavga nereden çıktı anlamadım walla niye şimdi bu hakaret kokmayan basbayağı hakaret olan kelimelerin sebebi yakışmıyor walla ayıpbir de mübarek bir ayın ilk gecesinde öpüşün barışın olmaz öyle şey bu forumda...
  • Valla gerçek hayatta bana sesini çıkarabilen yok çünkü kafasını ezmesini bilirim!!! Kimseyede muhtaç değilim dostumdur die kimseden yardım almadım kimseye borçlu değilim eksik yanım YOK!!! Bu yüzden yitik değil en iyim anladın mı yazdıklarımı okursanda dostlarım var arkadaşlarım var ama ben onlarla yüz göz olmak yerine yalnızlığı seçiyorum bu oyun olmadan öncede böyleydi çocukluğumda böyle ok??Anladın!
  • yazdıkların ve şuan forumda bulunman tamamiyle kendinle çeliştiğinin göstergesi anlamassın diye açıklamasını yapıyorum çünkü uyucam artık çünkü boşuna cvp verdiğimi düşünmeye başladım anlamak istemiyosun beni..neyse demek istediğim yalnızım diyosun kimseye muhtaç değilim burda arkdaşım var dostum var diyosun iyi hoş ama bi de demişin hiç birinden yardım almadım her yönüm tam falan filan gereksiz bi ton şey işte neyse peki forumun amacı nedir sorarım sana?? sakın bana insanlara yardım etmek için buradayım deme bu kdr ince biri olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum o zmn yardım alıyosun burdan ve snnde eksiklerin var muhakkak burdan tamamlıyosun ve bu forum bir çok kişiye oyunu adım adım öğretiyor sana da olduğu gibi neyse çelişki dolu kendini beğenmiş insan iyi geceler..gereksiz bir tartışma olduğunu düşünüyorum ve hayırlı ramazanlar herkese diyorum

• durun bi dakka bu forumda ilk ban benden
    zuhahaha
    ya bırakın Allah aşkına ramazana giriyoruz kavga etmenin ne gereği var_??
    hemde bi forum üzerinde !

Dr_Just arkadaşım oyuna yeni gelmişsin hayırlı olsun..

@DmXxXx arkadaşım tüm skillerinin lvl toplamı 300ü geçediği sürece açabildiğin kadar açabilirsin..eğer farkettiysen skill ekranında altta mastery level yazıyor..onu tamammen doldurmamaya çalış..her force veya weapon skilli için 70ten hesaplarsan 4 farklı şey açabilirsin..

• Bende bu bölümün Prince iyim :P hoşgeldin...

@Th1ef

yalnız takılman yada o tür şeyler başkalarının yalnız takılmayı sewmemesini yada birileriyle tanışıp kaynaşmak istemesini bu ne ya gereksiz saçma olarak nitelendirme hakkını wermez sana..ne yani kalkıp çemkirmek için burdaki en masum topici mi seçtin ? bu topicten herhangi bi bilgi edinemiceğini düşünmüyosan ya okuma geç yada şikayet et gereksizse..kaldı ki heretic te görmüş zaten bişey dememiş demek ki sakınca yok..hoş bu kawgadan sonra kilitlenebilir belki...ama başka şeylere olan hırsını gidipte hiçbişeyden haberi olmayan insandan çıkarma..o senin sinir olduğun olayları bu adam belki bilmiyor bile..neyse banada cewap werme istersen dicemde werirsin..polemik yaratmak için söylemedim içimde kalmasın düşüncem..kızma bana nolur gazabından korkuyorum...
  • Hoşgeldim arkadaşım.Bende Tibette Heretic guildindeyim
  • Hoş Geldin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.