Şimdi Ara

Merhaba, venedik gezisi icin ilaki yabanci dil olarak ingilizce mi gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanca yeterli olabilir mi gumruk havalimaninda polisler sorun cikarir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gümrükte havaalanında sorun çıkmaz. Turistik biryer olduğu için ingilizce bilmeyen binlerce insan gidiyor. O yüzden polis sormaz niye geldin diye. Ama gezi sırasında orayı burayı sormak için ingilizce gerekebilir. Venedik'te almanca bilen birini bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Gümrükte havaalanında sorun çıkmaz. Turistik biryer olduğu için ingilizce bilmeyen binlerce insan gidiyor. O yüzden polis sormaz niye geldin diye. Ama gezi sırasında orayı burayı sormak için ingilizce gerekebilir. Venedik'te almanca bilen birini bulmak zor

teşekkürler; en son isvicreye gittiğimde havalimanı gümrüğündeki polisle 10 dakika sohbet etmek zorunda kaldım niye geldin ne yapacaksın almancayı nereden biliyorsun vs vs gibi o yüzden merak etmiştim; gideceğim otelde almanca bilenler var ancak havalimanında sorun olurmu diye ; 2 gün full time fotoğraf cekeceğim; navigasyon; offline haritalarım tamam; italyanca offline sözlük filan var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 29 Mart 2012; 21:07:39 >
  • Geçen hafta italya'daydım. Halk aynı bizim kafadan. Bulmak istediğimiz yerleri ingilizce soruyorduk, cevap vermeye çalışıyorlardı ama veremeyince de tutup kolumuzdan gideceğimiz yere kadar götürüyorlardı. 3 defa farklı yerlerde bu durum gerçekleşti. Sonuçta akdeniz insanı, yabancılık çekmezsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Merhaba,

çat pat ingilizce de işinize yarar.
    zira onlarda çok meraklı değiller ingilizceye
    ve hatta Türkçe daha çok işinize yarayabilir diyeyim.
  • italyanlar ve ingilizce , türklerin ingilizcesi ne kadarsa , italyanlarında o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

Merhaba,

Havalanında İnglizce bilen polise denk gelirseniz şanslısınız zaten, bir kere işim düştü İngilizce bilen adam bulamadılar. Basit ingilizce biliyorsanız işini görür bir durum olursa.
  • tüm herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.