Bildirim
merhabalar 3 ay ertelemeli klima,electra
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 ay erteleme nasıl oldu?
istanbul ise bilgi verirseniz bizde bir ugrayalım... -
quote:
Orjinalden alıntı: proffesor
istanbul ise bilgi verirseniz bizde bir ugrayalım...
axess kampanyası imiş,aldım çarşambaya takılacak,eylülde ödemeye başlayacagım ve 1250 ytl 12 taksit bana iyi geldi electra 18000 btu için -
quote:
Orjinalden alıntı: freon410
quote:
axess kampanyası imiş,aldım çarşambaya takılacak,eylülde ödemeye başlayacagım ve 1250 ytl 12 taksit bana iyi geldi electra 18000 btu için
hayırlı olsun.Modeli EMNE 18R RC mi? Sitesindeki fiyatlar güncel değil o zaman? Yeni fiyat listresi var mı acaba elinizde? -
quote:
Orjinalden alıntı: fusiontechus
quote:
Orjinalden alıntı: freon410
quote:
axess kampanyası imiş,aldım çarşambaya takılacak,eylülde ödemeye başlayacagım ve 1250 ytl 12 taksit bana iyi geldi electra 18000 btu için
hayırlı olsun.Modeli EMNE 18R RC mi? Sitesindeki fiyatlar güncel değil o zaman? Yeni fiyat listresi var mı acaba elinizde?
arkadaşım yarın akşam takılacak 18:00 civarı o zaman genel anlamda yazarım ama fiyatlarını araştırın liste fiyatlarına bakmayın,iyi klimadır elektra
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klima ısıtırken mi soğuturken mi daha çok enerji harcar
- r32 gaz nedir
- 9000 btu klima kaç metrekare soğutur
- termosifon ve güneş enerjisi aynı anda kullanılır mı
- elektrikli şömine kullananlar
- hortumsuz portatif klima
- en iyi klima markaları
- mijia air purifier 5 pro
- en iyi hava temizleme cihazı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X