Şimdi Ara

Merhabalar format attım bu sorun çıktı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler dün format attım ve bilgisayarı girdikten sonra ben leptop kullanıyorum usb girişiyle fare değil leptopun o kendi faresini kullanıyorum ve
    format atıktan sonra normalde mesela işte google da sekmeleri mesela yana alıyosun ya basılı tutup yana alıyosun bu arada düğmeleri kullanmıyorum normal leptopun dokunmatık faresini o sekmeleri yana alamıyorum bu birr sonra yazılara hani soldan veya sağdan başlarsın yana doğru götürürsün ya yazılar mavi olur sonra kopysalarsın olmuyor oda yani basılı tutma fonksiyonu kendi tabirimle gitmiş ne yapabilirim onada çok alışmıştım lütfen bilgisi olanlar cevap mutlaka atsınlar hiç bişey yapamıyorum nasıl düzelticem birde mesela bi örnek daha sitede şu aşşağa sürükleme şeyini ancak aşşağıya basarak aşağıya götürebiliyorum veya yukarıya yani basılı tutupda getiremiyorum bilmem anlatabildimmi lütfen bilgisi olan yazsın çok zor durumdayım

• İnternete slimdrivers yaz indir programı ücretsiz tüm driverları güncellicek. Programı açtığında scan diyeceksin taratıcaksın eksik olan driverları. Sonra tek tek tıklayarak indiriceksin onları.
  • yasuo123 kullanıcısına yanıt
    bu sorun driver sorunu değildir !!! bu sorun touchpade ait software sorunudur. bilgisayarınızın marka ve modeline göre uygun touchpad yazılımını indirerek sorunu çözebilirsiniz.
  • ne yapmam gerekiyor nerden indirebilirim nasıl ?
  • Marka model nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka modeline göre touchpad driverı indireceksin
  • cihazın üreticisinin sitesine gir sürücülerin olduğu kısımdan kendi cihazını seç güncel ve uygun sürücüyü indir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.