Şimdi Ara

+ ..Merhabalar .. Kısa Sürede Göstermiş Olduğunuz Yoğun İlgiye Teşekkürler ~.. + (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Season 2 de actiginiz karakteri mevcut serverimizdede açarsanız statlarınızı yerine getiricez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş hayrolsun server ne hale geldi böyle arenada canavar yok siteden reset atılmıyor 400 lvl de kaldık.. ilgilenen yok herhalde
  • Kanko bende aynisini dedim Admin Ring olayına takmış adamlar birbirleribi icerde kesiyor diye filesi degistiyormus oyun muhtemelen yarin acacaklar bana en son mesajı bu gece 12 saat testten gectikten sonra yaein oglen bile acabilirlermis en geç 7 dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverde DC problemleri vardi bunun en kokunden cozumu client degistirmek olucakti bu gece test edicez yarin yada en gec pazar sabahi server online kardesim

• Serverdeki DC problemi çözüldü.
    PvP balansı dengelendi.
    x-shop eklendi.
    re-connect sistem eklendi.
    tüm karakterlere kombo sistemi eklendi.
    online bonus eklendi.
    ve bir kısım daha iyileştirmeler yapıldı.
    patch olarak verilen dosyayi indirip clientin üzerine atmanız yeterli veya clienti tekrarda indirebilirsiniz.

@marmara03 siteden resette kimse bi sorun yaşamadı an itibariyle de denediğimde herhangi bi sorun yok. sadece sende bi sorun olabilir oyundaki ismini özel mesaj olarak yazarsan bi sorun olup olmadığını kontrol edeyim.
    iyi oyunlar.
  • Server aktif oyuna giriş yapabilirsiniz ister Patch indirebilirsiniz isterseniz Downloads kismindan Clienti

• Kardeş lvl 400 oldu siteden karakteri resetliyemiyorum reset atılmada sorun var bakarsan iyi olur. oyundaki nickim istanblue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara03 -- 25 Mayıs 2019; 19:33:20 >
  • marmara03 M kullanıcısına yanıt
    levelini 400 yaptim tekrar siteden reset atmayi dener misin

herhangi bi sorun bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

levelini 400 yaptim tekrar siteden reset atmayi dener misin

herhangi bi sorun bulamadim.
    reset atmaya çalıştığımda tarayıcıda böyle çıkıyor ve resetlemiyor ..
    mubergama.com
    MuBergama, MuOnlineGameNetwork
    http://mubergama.com/character/reset#

hangi tarayıcı kullanıyosun bilmiyorum fakat değişik tarayıcıda reset atmayı dene.
    resimde gördüğün senin karakterin ve sorunsuz şekilde senin karakterine reset attım.
    https://i.hizliresim.com/M1Y5LM.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 26 Mayıs 2019; 0:24:22 >
    Oyunda iken /reset yazarak rest atabilirsin /addagi 500 yazarak agility stat otomatik olarak tek tusla basabilirsin kardesim iyi oyunlar dilerim

• değişik tarayıcılarda da denedim ve telefonumun tarayıcısından da girdim denedim sonuç aynı kardeş reset atılmadı. puan dağılımı yapıyor ama reset atılmıyor. iyi akşamlar
  • Oyundan çıkıp denediniz mi efendim oyundan çıkmadan rest atamazsiniz ve boyle bir sorununuz varsa ki biz kendi telefonumuzdanda denedik Accnizle Rest atabildik , oyun icerisinde /reset atmayı deneyin

• + ..Merhabalar .. Kısa Sürede Göstermiş Olduğunuz Yoğun İlgiye Teşekkürler ~.. +

+ ..Merhabalar .. Kısa Sürede Göstermiş Olduğunuz Yoğun İlgiye Teşekkürler ~.. +

Yapımda emeği geçen Said kardeşime teşekkürler inşallah zamanla dahada çogalicaz 👍

Since 2005 ***** MuBergama.Com ******

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.