Post sayın artmıyosa kardeş , modeminde problem olabilir , markası neydi acaba ? Önce bi modeme reset at , sonra bilgisayarı yeniden başlat , o sırada kasanın arkasında bulunan kırmızı düğme ( power ) ' e bas . Sonra tekrar bas . Post sayın artışa başlayacaktır . Foruma hoşgeldin .
bu tarz velet mesajlarınıda dikkate alma.. iyi forumlar
MetinT yi düşünme,sen ''Vücudum (SS li)'' başlığı altında bir konu aç o seni bulur
Samet lanet olsun.Çocukçağızı kandırıyon ne istiyon günahsıztan. Foruma Hoşgeldin metinT e yaklaşma sex içerikli herşeye dönüşebilir.Lan çok önemli bişey söylecektim unuttum.
quote:
Orjinalden alıntı: PLATINIUM
Samet lanet olsun.Çocukçağızı kandırıyon ne istiyon günahsıztan. Foruma Hoşgeldin metinT e yaklaşma sex içerikli herşeye dönüşebilir.Lan çok önemli bişey söylecektim unuttum.
1 hafta sonra bu adamın sağlam forumda olmayacağına iddaaya girebilirim seninle . Girelim mi platinium ?
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
quote:
Post sayın artmıyosa kardeş , modeminde problem olabilir , markası neydi acaba ? Önce bi modeme reset at , sonra bilgisayarı yeniden başlat , o sırada kasanın arkasında bulunan kırmızı düğme ( power ) ' e bas . Sonra tekrar bas . Post sayın artışa başlayacaktır . Foruma hoşgeldin .
Merhaba arkadaşlar ben bi çok değerli arkadasımın tavsiyesiyle buraya üye olmuş bulunmaktayım..
Post sayımı nasıl artırabilirim saygılar..
malkarakeşan hoppala paşam
Konu açacaksan SS li olsun. DH SS i çok sever
quote:
Orjinalden alıntı: ThePhenoM
MetinT yi düşünme,sen ''Vücudum (SS li)'' başlığı altında bir konu aç o seni bulur
/>
quote:
Orjinalden alıntı: melihyildiz
eğer mesaj sayın artmıyorsa konu dışına sor bakalım önerileri nelermiş
Bencede..
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki , her hoşuna gitmeyen şeyi yapana velet mi diyorsun sen ?
Halen bekliyorum kusura bakma mesajı . .
quote:
Orjinalden alıntı: the_don
Konu açacaksan SS li olsun. DH SS i çok sever
Evet dh de yasal ispatın tek yolu ss dir. Diğer belgeler kabul edilmez
Şimdi foruma üyü olduysan yapman gerekenleri sıralıyorum kasayı yan yatır montla ıç dedene bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu söyle emo görürsen söv MetinT dende uzakdur haydi hayırlı traşlar.....
Ya burası çok guzelmıs yaa çok iilgilenıyorsunuz çok sevdim burayı sağolun arkadaşlar...
Hıdır buradan duyuyorsan seslenıyorum burayı önerdiğin için gerçekten sağol..
ikinci el kısmına bir bak.askere filan gidenler postlarını satabilirler.
akıllı ol ,büyüklerine saygılı ol ,yeter
hoşgeldiniz foruma..
gerçekten burası herkesle iyi ilgileniyorlar kimin derdi varsa hepsi buraya döküyor takip ederseniz görürsünüz.
Mesajın artmıyorsa bir sorun var demektir
Driverleri falan güncelle
Hanginiz üye olduktan sonra açtığı ilk konuda "Post sayımı nasıl artırabilirim şeklinde" mesaj attı?
Üye fake işte bariz belli değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Se_co
hoşgeldiniz foruma..
gerçekten burası herkesle iyi ilgileniyorlar kimin derdi varsa hepsi buraya döküyor takip ederseniz görürsünüz.
sen ne arıyon len burada görevinin bşında kaytar kaytar dh lerde takıl sen he görürsün sen
quote:
Orjinalden alıntı: .Uğur.
quote:
Orjinalden alıntı: malkarakeşan
Arkadaslar reset attım ben olmadı
kardeşim parayı yatırmadan reset atarsan olur mu hiç
ne kadar para yatırırsan hesaba o kadar çok postun olur
Konu Dışı Hariç Diğer bölümlerde Post Sayın artıyor bilgisayar oyun teknik yardım gibi Konu Dışında Artmaz