Şimdi Ara

Merhabalar..Yeni üye oldum..Forum öncesi öneriler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Post sayın artmıyosa kardeş , modeminde problem olabilir , markası neydi acaba ? Önce bi modeme reset at , sonra bilgisayarı yeniden başlat , o sırada kasanın arkasında bulunan kırmızı düğme ( power ) ' e bas . Sonra tekrar bas . Post sayın artışa başlayacaktır . Foruma hoşgeldin .

bu tarz velet mesajlarınıda dikkate alma.. iyi forumlar

Kusura bakma mesajını bekliyorum mesaj kutuma . Bi anlık sinirle ağzından çıktığını varsayıyorum .

• MetinT yi düşünme,sen ''Vücudum (SS li)'' başlığı altında bir konu aç o seni bulur
  • Samet lanet olsun.Çocukçağızı kandırıyon ne istiyon günahsıztan. Foruma Hoşgeldin metinT e yaklaşma sex içerikli herşeye dönüşebilir.Lan çok önemli bişey söylecektim unuttum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Samet lanet olsun.Çocukçağızı kandırıyon ne istiyon günahsıztan. Foruma Hoşgeldin metinT e yaklaşma sex içerikli herşeye dönüşebilir.Lan çok önemli bişey söylecektim unuttum.

1 hafta sonra bu adamın sağlam forumda olmayacağına iddaaya girebilirim seninle . Girelim mi platinium ?

• quote:

quote:

quote:

Post sayın artmıyosa kardeş , modeminde problem olabilir , markası neydi acaba ? Önce bi modeme reset at , sonra bilgisayarı yeniden başlat , o sırada kasanın arkasında bulunan kırmızı düğme ( power ) ' e bas . Sonra tekrar bas . Post sayın artışa başlayacaktır . Foruma hoşgeldin .

Kusura bakma mesajını bekliyorum mesaj kutuma . Bi anlık sinirle ağzından çıktığını varsayıyorum .

yeni gelen birini tiye alman hoşuma gitmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: malkarakeşan

Merhaba arkadaşlar ben bi çok değerli arkadasımın tavsiyesiyle buraya üye olmuş bulunmaktayım..

Post sayımı nasıl artırabilirim saygılar..

malkarakeşan hoppala paşam
  • Konu açacaksan SS li olsun. DH SS i çok sever
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePhenoM

MetinT yi düşünme,sen ''Vücudum (SS li)'' başlığı altında bir konu aç o seni bulur
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

eğer mesaj sayın artmıyorsa konu dışına sor bakalım önerileri nelermiş

Bencede..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yeni gelen birini tiye alman hoşuma gitmedi

Peki , her hoşuna gitmeyen şeyi yapana velet mi diyorsun sen ?
    Halen bekliyorum kusura bakma mesajı . .

• quote:

Orjinalden alıntı: the_don

Konu açacaksan SS li olsun. DH SS i çok sever

Evet dh de yasal ispatın tek yolu ss dir. Diğer belgeler kabul edilmez
  • Şimdi foruma üyü olduysan yapman gerekenleri sıralıyorum kasayı yan yatır montla ıç dedene bu yaptığının çok onur kırıcı olduğunu söyle emo görürsen söv MetinT dende uzakdur haydi hayırlı traşlar.....
  • Ya burası çok guzelmıs yaa çok iilgilenıyorsunuz çok sevdim burayı sağolun arkadaşlar...

Hıdır buradan duyuyorsan seslenıyorum burayı önerdiğin için gerçekten sağol..
  • ikinci el kısmına bir bak.askere filan gidenler postlarını satabilirler.
  • akıllı ol ,büyüklerine saygılı ol ,yeter
  • hoşgeldiniz foruma..

gerçekten burası herkesle iyi ilgileniyorlar kimin derdi varsa hepsi buraya döküyor takip ederseniz görürsünüz.
  • Mesajın artmıyorsa bir sorun var demektir

Driverleri falan güncelle
  • Hanginiz üye olduktan sonra açtığı ilk konuda "Post sayımı nasıl artırabilirim şeklinde" mesaj attı?

Üye fake işte bariz belli değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

hoşgeldiniz foruma..

gerçekten burası herkesle iyi ilgileniyorlar kimin derdi varsa hepsi buraya döküyor takip ederseniz görürsünüz.

sen ne arıyon len burada görevinin bşında kaytar kaytar dh lerde takıl sen he görürsün sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

quote:

Orjinalden alıntı: malkarakeşan

Arkadaslar reset attım ben olmadı

kardeşim parayı yatırmadan reset atarsan olur mu hiç

ne kadar para yatırırsan hesaba o kadar çok postun olur

Konu Dışı Hariç Diğer bölümlerde Post Sayın artıyor bilgisayar oyun teknik yardım gibi Konu Dışında Artmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.