Şimdi Ara

Merhamet (2013) | Kanal D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozgu namal ve gene avukatgene mafya olan birininmuvekkili.tanidik geldi mi bir yerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Türk dizileri izlemem ama ilk bölümü baya hoşuma gitti şimdi 2. bölümü izliyecem bakalım.
  • Hep aynı şeyler biraz değişelim .
  • bende suskunlara benzettim. aslında her diziden bir avuç kopartmişlar.
    gerçi dizi bi romandan uyarlamaymiş.

bide hiç anlamam böyle bi mahallede yaşayan fakir çocuklar 10 yıl sonra hepsi zengin oluyor. ve hepsinin yolu ortak bi noktada kesişiyor.

şimdilik narin bi planın ortasına çekilmekte. Fırat ve sermet bankadan 400 milyar doları hortumlamak için narin'i kullanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 22 Şubat 2013; 21:41:56 >
  • İlk bölümü beğendim.İkinci bölümü kaçırdım ama önemli değil.Devam edip bakmayı düşünüyorum.

Özgü Namal'ın çocukluğunu oynayan oyuncuyu iyi bulmuşlar.Göz rengi, yüzünün şekli falan Narin'e benziyor.Beren Saat'in küçüklüğü gibi olmamış.

• Klasik Türk dizisi.. Güzel okadar sıkıcı değil.. Ayrıca jenerik müziği çok hoşuma gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 27 Şubat 2013; 21:34:56 >
  • dizi çok sıkıcı...
    fıratı oynayan ibrahim çelikkol denen tipte de oyunculuk sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Klasik Türk dizisi.. Güzel okadar sıkıcı değil.. Ayrıca jenerik müziği çok hoşuma gitti..

Aynen jenerik müzik benim de çok hoşuma gidiyor.

• 3.Bölümde yeni farkettim Dilara Aksuyek 'te oynuyormuş
  • 3.bölümdeki küfürü farkeden var mı? Babür (Servet diğer ismi) karakteri bir sahne de yırtık dondan ... çıkarmış gibi çıktı dedi ve 3 nokta da sansür yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

3.bölümdeki küfürü farkeden var mı? Babür (Servet diğer ismi) karakteri bir sahne de yırtık dondan ... çıkarmış gibi çıktı dedi ve 3 nokta da sansür yoktu.

artık bunları direk söylüyorlar bip lenir diye

• Sıkıcı
  • Yasemin Allen alt dudağını hareket ettirmeden ne biçim konuşuyor öyle.
  • ben beğendim diziyi tutar umarım 1 yıl da izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Yasemin Allen alt dudağını hareket ettirmeden ne biçim konuşuyor öyle.

• tutuarmı sizce dizi ben izliyorum bakalımya biraz ilerleyişi yavaş attiraksıyın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

tutuarmı sizce dizi ben izliyorum bakalımya biraz ilerleyişi yavaş attiraksıyın yok

Türk halkı sever böyle içinde aşk, dram, gözyaşı, ayrılık, entrika olan dizileri.

Bence en az 2 sezon sürer.
  • şu aralar izledim tek yerli dizi
  • İntikam a 10 basar. İlk bölümden sardı
  • şans eseri 10. bölümün başını yakaladım ve diziyi oradan izlemeye başladım (sonra eski bölümlere de göz attım tabi ki). şu an inanılmaz gidiyor.

nasıl başarıyorlar anlayamadım fakat 90-100 dakikalık bölümün her saniyesi resmen dolu dolu. her ne kadar her karakterler sosyeteden olsa da inanılmaz gerçekçi, onları kendinizle bağdaştırabiliyorsunuz ve karakterlerin kendi içinde tutarlı bir yanı var. herkes inanılmaz derecede zeki olup tahmin edilmesi güç entrikalar kurup durmuyor yani. bütün bunlar sağlam oyunculukla bütünleşince de ortaya bir başyapıt çıkıyor. insanların bu diziyi bilmemesi gerçekten üzücü.

fakat üzülerek söylüyorum ki dizi bana kalırsa son demlerini yaşıyor. 5 bölüm sonra saçmalamaya başlar. gene de her bölümün bu kadar uzun olmak zorunda olduğu, her hafta yeni bölüm çekmenin zorunlu olduğu bir televizyon dünyasında bu saate kadar iyi dayandılar.

projede emeği geçen herkesi tebrik ederim. umarım herkes bu diziyi bir gün izler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.