Opel meriva almayı düşünüyorum. İçinin güzelliği ve kullanım kolaylığı nedeniyle bu tarz bir araç istiyorum. 2. el 2004 model, enjoy, 73 000 km tiptronik vites bir araç buldum. Alırsam hemen sıralı lpg taktıracağım. Bu aracı almak için toyota 94 xli, enjeksiyon, klima, merkezi kilit, hidrolik direksiyon, lpg, orjinal japon üretimi, 250 000 km aracımı satacağım (galeri 9 000 veriyor), üzerini kredi çekeceğim. Meriva için sahibi 21 ytl istiyor. 2. el bir araç için epeyce kredi çekeceğimden bir türlü karar veremiyorum. Bu nedenle hepinizin önerilerini bekliyorum. Meriva için söylenecek sözünüz var mı, bilinen problemi, önümüzdeki km'lerde bana açacağı masraflar vb. Teşekkürlerimle, ali coşkan
iyi güzelde 2004 model araç için 75 bin çok değil mi daha iyisini bulabilirsin
meriva her yönden oldukça kullanışlı bir araba .ancak 2004 model için km fazla .24800 bine sıfır alabilirsin.
o fiyata o km araç çok çok pahalı, ederi 18-19 dan fazla değil, düşünme bile..
bencede o araç için pahalı ayrıca iyi gezmiş 2004 - 73000
O km'de bir araç için fiyat yüksek. Kuzenimde var. Sürekli yakıt tüketiminin yüksekliğinden şikayet ediyor. Araç içi oldukça kaliteli, ben beğendim. Ön yolcu için mekan ferah. Müzik donanımı sınıfına göre iyi sayılır. Benim corsa gsi ve diğer kuzenimdeki tigra egr valfi arızası çıkarmışlardı. Meriva'da da olabilir mi bilmiyorum.
2 yıl aynısından(2004 tiptronic..)kulandım kullanım konforu yüksek..içi rahat ve geniş..araba b segmentinde ama içi geniş...fakat süspansiyon yumuşaklığı yüzünden 80 km yi aşkın hızlarda arka koltuktakiler kapılara yapışıyor..=)) genelde iyi araba..ama fazla yakıyor. c-max tdci aldım..tam yarı yarıya farkediyor....bennbir kaza sonucu 2004 tiptronic arabamı (kaskodan aldığım ve hurda olarak sattığım fiyata göre 18 milyara verdim..aslında fiyat yüksek değil..ama km..çok..biraz düşürebilirsen 19 a falan ve araba kazasız ise..al derim.(çünkü enjoy donanım ve tiptronic özellikleri bayağı fiyat koyuyor...)
bizim bir arkadas aldi.sehir icinde 350.000 TL yakiyormus.
quote:
Orjinalden alıntı: robespierre
O km'de bir araç için fiyat yüksek. Kuzenimde var. Sürekli yakıt tüketiminin yüksekliğinden şikayet ediyor. Araç içi oldukça kaliteli, ben beğendim. Ön yolcu için mekan ferah. Müzik donanımı sınıfına göre iyi sayılır. Benim corsa gsi ve diğer kuzenimdeki tigra egr valfi arızası çıkarmışlardı. Meriva'da da olabilir mi bilmiyorum.
egr arızaları ecotec opel motorlarının ortak sıkıntısıdır..sık sık tıkanır temizlemek gerekir..bir süre sonra temizlemekte fayda vermez..yenilemek bayağı pahalı olduğundan sonuçta araya düz bir conta kesilerek iptal yoluna gidilir ve hiçbir sıkıntısı olmaz..her neyse..asıl konuya dönelim..acoskan arkadaşım öncelikle bulduğun arabanın kilometresi yaşına göre çok yüksek..kendi arabanı verip üzerine kredi çekecekmişsin..bence kendi arabanı opel bayisine ver..üzerine yine kredi çek ama 0 meriva al..sanırım essentialar 25 civarı şu an..enjoy ile aralarında da anormal donanım farkı yok..ben senin yerinde olsam biraz daha üzerine ekler 0 alırdım..ama karar senin yine de
Meriva yanılmıyorsam geçen sene en yavaş hızlanan araba seçilmişti dergilerden biri tarafından. 18 küsür saniye mi neydi. Yani üzerinden ineceğin corolla'daki performansı bulamayabilirsin. Bi de aldıktan sonra sıralı tüp falan taktırmaktan bahsediyorsun. O da bi masraf olacak üzerine. Bence ikinci el fiyatları bu kadar düşmüşken o araç için fazla ödemiş olacaksınız.
quote:
Orjinalden alıntı: tyler78
Meriva yanılmıyorsam geçen sene en yavaş hızlanan araba seçilmişti dergilerden biri tarafından. 18 küsür saniye mi neydi. Yani üzerinden ineceğin corolla'daki performansı bulamayabilirsin. Bi de aldıktan sonra sıralı tüp falan taktırmaktan bahsediyorsun. O da bi masraf olacak üzerine. Bence ikinci el fiyatları bu kadar düşmüşken o araç için fazla ödemiş olacaksınız.
o hızlanamayan modeli 1.3 cdti olan..hakkaten mümkün değil yok hızlanmıyor araba..ben kullandım da ondan biliyorum..belli bir süre sonra gaza basmaktan vazgeçiyor insan..ama 1.6 benzinli olanları öyle değil..ayrıca ben bu tüp taktırma işini de anlamış değilim yani..benzinli araba alıp ta tüp taktırmak bunu ruhsata işletmek filan..o paraya dizel 0 arabalar da var..daha ekonomik..örneğin hyundai getz..tamam belki meriva daha yüksek daha geniş ama değer mi ben bilmem..bence değmez
Yolda gördügümde devrilecekmiş gibi gelieyor bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme