|
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı görevden alındı. (2. sayfa)
-
-
Birileri reise bir gece ansızın gelebilirizi doğru düzgün açıklasın.
-
Seni seçtim pikaçu gibi bir şey bu. -
Herşeye kudreti olan başğanların reyizi yine büyük liderliğini gösterip pis eğitimli birini ihraç etti. -
Ne önemi var bunların? Bir medreseden geçmiş mi? İki rekat namaz kılmış mı? Peygamberin cinsel hayatını konu alan ayetleri Arapça, kafiyeli ve anlamadığı için dinlediğinde gaza gelip ağlamış mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 25 Mayıs 2021; 13:34:36 > -
Arasıra kontrol edin. Belki siz atanmış olabilirsiniz. Hakkınız yanmasın sonra. -
Şuan zaten faizin inmesi doları fena ateşler. Biliyorsunuz faiz - enflasyon ilişkisi var diyorlar bu yüzden olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: e_capkanindirim gelse ne işe yarayacak ki ?
Alıntıları Göster
Ne yaptıklarını anlamak gerçekten güç, Naci Agbal varken gene piyasa fena değildi yabancı para getiriyordu biraz da olsa güveni vardı yabancının. Sonra birden Naci Agbal görevden alındı, kur patladı. Kısacası attıkları adımlarda çokta mantık aramamak gerekiyor bence.
-
-
Ouu reis yine uykudan su içmee kalkmış, la kalkmış iken 2 ülke yöntem hele demiş. Yapıon bu sporu be reis. XD -
İşin esas kötü yani, herif kendisini sekreteri olarak bile ise almayacak insanları atayip duruyor. Ulkenin geldiği duruma bak, yazik.... -
bakın bu parazitlerden 10 tanesinin yaptığı işi tek başıma yaparım. üstelik gayet ciddi ve düzgün yaparım. çünkü devletin işi. sen orada devleti temsil ediyorsun sonuçta.
ama bunların işe aldığı torpilli tipler bunlar. içinde vatan sevgisi yok. gariban halkımızla dalga geçiyor, ulu önder ile dalga geçiyor.. koyduk mu diyor birde utanmadan.
allah belanızı versin olum. deistim ama umarım o dilinizden düşürmediğiniz ahiret vardır. bu dünyada birşey yapamıyorum ama orada yakanızdayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7bakın bu parazitlerden 10 tanesinin yaptığı işi tek başıma yaparım. üstelik gayet ciddi ve düzgün yaparım. çünkü devletin işi. sen orada devleti temsil ediyorsun sonuçta.
ama bunların işe aldığı torpilli tipler bunlar. içinde vatan sevgisi yok. gariban halkımızla dalga geçiyor, ulu önder ile dalga geçiyor.. koyduk mu diyor birde utanmadan.
allah belanızı versin olum. deistim ama umarım o dilinizden düşürmediğiniz ahiret vardır. bu dünyada birşey yapamıyorum ama orada yakanızdayım.
İnşallah dalga geçtiğin o insanlardan bin beter olur, dalga geçtiğin o rızıkları bulamaz açlıktan geberip gidersin.
-
Başkan değilde yardimcisi neden alındı acaba? Sanki başkan yardımcısının sözü geciyor -
Başkanı görevden alıp doların 1.5 lira şahlanması misyonunu tamamladı. Sıra yardımcıda demiştir.quote:
Orijinalden alıntı: nazaman
Başkan değilde yardimcisi neden alındı acaba? Sanki başkan yardımcısının sözü geciyor -
Aranan personel temsili..
Görmeyecek, konuşmayacak, sormayacak sadece denileni yapacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X