Şimdi Ara

Merkezi Puan İle Yatay Geçiş Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar ben selçuk ünide 2.yılımı bitirdim bitirecem,alttan dersler olduğu için merkezi puanla yatay geçiş yapmak istiyorum bunun şartları nelerdir ? Başvuru için neler gerekli ve başvuru internet üzeriden yapılır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim,hayırlı ramazanlar dilerim...

• negolij kullanıcısına yanıt
    moruk adı ustunde puanla, derslerinin ortalaması gno 0.5 olsun hicbirseyini etkilemez, sadece puanın yetmesi lazım, 0.1 bile asagıda olsan gecemezsin, puan yetiyorsa basvurursun ara telefonla ogren ne zamanmıs zaten belgeler internet uzerinden mail hesaplarına yollanıyor acıldıgı zaman soylerler hangi okul ise, umarım geçersin
  • kardeşim cevabın için çok sağol,bir de merkezi puanla yatay geçiş için başvuru yaparken hem normal hemde ikinci öğretim için ayrı ayrı başvurmak mı gerekiyor ya da böyle başvurabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: startrekx

moruk adı ustunde puanla, derslerinin ortalaması gno 0.5 olsun hicbirseyini etkilemez, sadece puanın yetmesi lazım, 0.1 bile asagıda olsan gecemezsin, puan yetiyorsa basvurursun ara telefonla ogren ne zamanmıs zaten belgeler internet uzerinden mail hesaplarına yollanıyor acıldıgı zaman soylerler hangi okul ise, umarım geçersin

puan yetiyor mu yetmiyor mu nasıl bakıyoruz ?
  • kardeşim giriş yaptığın yılda ki puana bak gideceğin okulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

aynen arkadasın dedigi gibi, bu yıl girdiysen okulun 2015 taban puanına bak senin lys2015 puanın 0.1 dahi üst ise tamamdır şanslısın:)
  • quote:

quote:

quote:

aynen arkadasın dedigi gibi, bu yıl girdiysen okulun 2015 taban puanına bak senin lys2015 puanın 0.1 dahi üst ise tamamdır şanslısın:)

kardeşim benim 2.sınıf bitiyor,geçmek istediğim okulun 9 puan üstündeyim geçme olasılığım yüzde kaçtır ? :D

• quote:

quote:

quote:

2013 te girdim bide 2014 te

ben daha yeni 1 puanla hukuga gectim iktisattan baska okulda:) bir pürüz olmazsa %90 umuyorum:)
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    2013teki giris puanın oranın 2013tekine tutuyorsa tamam, aynı sekilde 2014 icin de gecerli :) %90 olur istedigin yerin puanı azıcık dahi yetiyorsa:) basarılar dilerim
  • quote:

2013teki giris puanın oranın 2013tekine tutuyorsa tamam, aynı sekilde 2014 icin de gecerli :) %90 olur istedigin yerin puanı azıcık dahi yetiyorsa:) basarılar dilerim

oo bu iyiye haber teşekkürler kardeşim :D
    basarilar dilerim reis :D
  • İstanbulda vakıf üniversitesinde önlisans 1. synyfym. Sakarya üniversitesine yatay geçis yapmak istiyorum. Sanirim kimi okullar ortalamaya göre kimi okullar merkezi yerlestirme puanina göre aliyor. Bu konuda bilgisi olan varmi daha hiç bir okulun açiklanmadı ama sonradan sikıntı yasamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhamza -- 15 Haziran 2016; 2:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhamza

Ystanbulda vakyf üniversitesinde önlisans 1. synyfym. Sakarya üniversitesine yatay geçi? yapmak istiyorum. Sanyrym kimi okullar ortalamaya göre kimi okullar merkezi yerle?tirme puanyna göre alyyor. Bu konuda bilgisi olan varmy daha hiç bir okulun açyklanmady ama sonradan sykynty ya?amak istemiyorum.

kardeşim yanlış hatırlamıyorsam her okul merkezi puanla yatay geçiş için %30lık kısım ayırmak zorundadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: negolij

quote:

Orijinalden alıntı: Emirhamza

Ystanbulda vakyf üniversitesinde önlisans 1. synyfym. Sakarya üniversitesine yatay geçi? yapmak istiyorum. Sanyrym kimi okullar ortalamaya göre kimi okullar merkezi yerle?tirme puanyna göre alyyor. Bu konuda bilgisi olan varmy daha hiç bir okulun açyklanmady ama sonradan sykynty ya?amak istemiyorum.

kardeşim yanlış hatırlamıyorsam her okul merkezi puanla yatay geçiş için %30lık kısım ayırmak zorundadır

Dogrudur tabi ama onemli olan kimi ortalama ile kimi merkezi yerlestirmeyle aliyo sanirim. Daha once gecis yapan arkadaslardan biri yardimci olsa guzel olucak.
  • Emirhamza kullanıcısına yanıt
    hafız kimisi yok, her okul ikisiyle de alır.. sen nasıl gecmek istiyorsun? ortalamayla gecmek daha zordur.. Eger gecmek istedigin lisans/onlisans farketmez puan türün 0.1 dahi yuksekse gecemezsin lakin0.1 dahi yuksekse veya aynıysa ordasın say.. %30 genelde acarlar ki %30u dolmaz %90 gecersin.. detaylı nerden nereye hangi bölümden bölüme gecmek istedigin soylersen acıklarım daha net
  • quote:

hafız kimisi yok, her okul ikisiyle de alır.. sen nasıl gecmek istiyorsun? ortalamayla gecmek daha zordur.. Eger gecmek istedigin lisans/onlisans farketmez puan türün 0.1 dahi yuksekse gecemezsin lakin0.1 dahi yuksekse veya aynıysa ordasın say.. %30 genelde acarlar ki %30u dolmaz %90 gecersin.. detaylı nerden nereye hangi bölümden bölüme gecmek istedigin soylersen acıklarım daha net

ya sen hep beri rahatlatıyorsun,adamın dibisin ya 3.seneme %90 yeni okulda başlayacam yani İNŞALLAH tabi :D
    ne demek, simdiden tebrikler 👌🏾

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.