Şimdi Ara

Merkezi Sistem Isıtma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2 senedir merkezi ısıtmalı bir apartmanda liracı olarak oturuyorum. Apartman 15-20 senelik ve 15 katlı. Biz ne yazıkki 15.katında oturuyorz. Yaklaşık 4-5 gün önce ısınma sisteminin borusu mu ne patlamış. Suyunu boşaltmışlar tamamen. O günden beri bizim petekler buz gibi.
    Apartmandaki herkes ısınıyor 15.kat hariç. Bizde de bir tek bir oda ısınıyor onun dışındaki petekler buz gibi. Yakında bir bebeğimiz olacak. Kapıcımız pek işe yaramıyor. 4 gündür sürekli havalarını alıyoruz artık hava kalmadı galiba sadece su geliyor. Sinirlerimiz alt üst oldu valla. Bir neden bir çözüm bulamıyoruz. Lütfen yardımcı olun dostlar...

• ilyness81 İ kullanıcısına yanıt
    Yönetime iletin, sorunu çözmekle yükümlüdür. Baktınız kem küm ediyorlar dava edeceğinizi belirtin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyness81

Merhaba dostlar,

Ben 2 senedir merkezi ısıtmalı bir apartmanda liracı olarak oturuyorum. Apartman 15-20 senelik ve 15 katlı. Biz ne yazıkki 15.katında oturuyorz. Yaklaşık 4-5 gün önce ısınma sisteminin borusu mu ne patlamış. Suyunu boşaltmışlar tamamen. O günden beri bizim petekler buz gibi.
    Apartmandaki herkes ısınıyor 15.kat hariç. Bizde de bir tek bir oda ısınıyor onun dışındaki petekler buz gibi. Yakında bir bebeğimiz olacak. Kapıcımız pek işe yaramıyor. 4 gündür sürekli havalarını alıyoruz artık hava kalmadı galiba sadece su geliyor. Sinirlerimiz alt üst oldu valla. Bir neden bir çözüm bulamıyoruz. Lütfen yardımcı olun dostlar...

Arıza oluşmadan önce normal ısınabiliyorsanız eğer sisteme düzgün su basımı ve hava alma işlemi yapıldıktan sonra tekrar devirdaim oluşması ve ısınmanız gerekir ama her şey normal görünüyorsa By-Pass vanasının açık veya yarım açık olup olmadığı kontrol edilmeli arızalıda olabilir. By-Pass vanası açık kalırsa tesisatın en uzak peteklerinde su dolaşım sorunu oluşur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merkezi Sistem Radyatör Kapatma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.