Merhaba arkadaşlar Arka odada teledünya internet ve tv salonda digitürk yayını kullanıyordum digitürk yayınını sonlandırdım salonda merkezi sistemden yayın almaya çalışıyorum Digitürkü bağlayan arkadaş yarın diğer gün bu taktığım aparatla uydudan yayın alamazsın dedi dediği gibi de oldu ANT yazan arka odaya gidiyor tv ve modemde sorun yok yayın devam ediyor SAT yazan digitürktü onu şimdi şu receiver ile merkezi sistem uydusunu kullanmak istiyorum Sorum ve sorunlarım şunlar; - Bu receiver ile merkezi sistem kullanabilir miyim? - Bu aparatla sinyal alabilir miyim? Alamazsam hangi aparatı kullanmalıyım? - Sadece aparat değiştirerek sorun çözülür mü? - Şu an doğru sinyali alabiliyorsam arama yaparken ayarları ne olarak girmeliyim? Mevcut ayarlarıyla arama yaptığımda bir sonuç çıkmadı Aparatı değişmek basit veya bu receiver ile olmuyorsa olacak bir receiver temin ederim elimde geçmişten kalma var diye bunu kullanmayı denedim öncelikle ama olay karmaşık bir hal alacaksa uyducu televizyoncu artık neci lazımsa çağıracam önden bir sorayım istedim |
Bildirim