Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME EK MADDE-1 ESKİ ÜNİVERSİTEDEN KAYIT SİLDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocamlar selam ben myp ile geçiş yaptım kesin kayıt yaptırdım fakat eski üniversitemin kaydını daha sildirmedim. Sildirmeli miyim? Bazıları silmemiş otomatik siliniyor dedi.Youtube'da Akın hoca ek madde-1 de yerleştirdikten sonra ilişiğini eski üniversitenizden kesmeniz gerek diyor. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiris1223344 -- 8 Eylül 2024; 5:15:17 >

• kesin kayıt yaptırdığınız üniversiteniz eski okula resmi yazı ile durumu bildiricek eski okulunuz gerekli işlemi yapacak sizin bisey yapmanıza gerek yok muhtemelen 1 ay içerisinde yöksise işlenir. Yoğunluk olduğundan ders kayıtları vs öğrenci islerininin durumuna göre resmi yazınız eski okula ulaştıktan sonra eski okulunuz ek-1 madde ile giden öğrenci seklinde yöksise bildirimde bulunur eski okunuzdan kaydınız düşer simdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 8 Eylül 2024; 6:49:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osiris1223344 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kayıt yaptırdım eskisinden hala silinmedi kaydım 11 gün oldu kayıt yaptıralı ben Hazırlık sınıfında okuyordum orda başarısız oldum bu sene de ders kaydı otomatik yapılıyor hazırlıkta bu yüzden bir problem çıkmaz demi yeni ünim 23 eylülde ders kaydı eskisi bu hafta başlıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.