Şimdi Ara

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.437
Cevap
193
Favori
588.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başvuruyu nasıl yaptınız hocam belgeleri elden mi teslim ettiniz posta ile mi gönderdiniz? hangi bölümdü bir de?

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    elden,stat a başvurdum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar üniversiteler bölüm kontenjanının %30u kadar boşluk açmak zorunda mı yoksa 1-2 kişi alacağız diyebiliyorlar mı?

• Beyle bir arkadaşım bu sene tutturduğu bir üniye birtakım sebeplerden gidemeyecek seneye geçmek istediği yere merkezi yatay geçiş ile geçmeyi düşünüyor onun puanıyla da rahat geçer. Şİmdi bu arkadaşın okulu dondurması gerekli mi yoksa 2 dönem okula hiç gitmese de olur mu,yardım ederseniz teşekkür ederim

• lamahonel90 L kullanıcısına yanıt

yasal olarak ösym tercih klavuzunda görülen kontenjanın %30 u ayrılmak zorunda YÖK KURALIDIR.

• LuanM L kullanıcısına yanıt

HİÇ gitmesede olur gidip ortak dersleri aradan çıkarsa da olur.

• Merhaba ben hacettepe endustrı ınglzce yazdım cok pismanım sıralamam 22k dıs hekımlıgıne gecmeyı dusunuyorum hazırlıktayken • sene kaybı olmaması için ing dıs dusunuyorum nasıl yapabılırım yardımcı olun lutfen

• Bilgisayar mühendisliği birinci sınıfı bitirdim başka bir üniversitenin elektrik elektronik mühendisliği bölümüne geçmek istiyorum. Başvururken benden başvurulan sınıf istiyor. 1.sınıf olarak mı başvurmalıyım ? Sonuçta başka bir bölüme geçiyorum, yoksa ikinci sınıf olarak mı başvurmalıyım?

• “2) Programlara yerleştirilen adaylar başvurularında sisteme yükledikleri belgelerin asılları veya noter onaylı suretleri, ayrıca "yatay geçiş yapmasında sakınca yoktur" belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafları ile birlikte, takvimde belirtilen tarih aralığında Öğrenci işleri Daire Başkanlığına şahsen başvurmalıdırlar. Adaylar, takvimde belirtilen tarih aralığında başvuruda bulunmazlarsa kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Takvime uygun olarak boş kontenjanlara yedek adayların kayıtları alınacaktır.”

Arkadaşlar kayıt için okula gitmem mi gerekecek yani internetten olmaz mı?

• mertterazı M kullanıcısına yanıt

ÖNCELİKLE BÖLÜME KAYIT OLMANIZ ŞART . YAZDIM ETTİM İLE OLMUYOR . MERKEZİ EK 1 YÖNETMELİĞİNE GÖRE ÜNİVERSİTE YE KAYIT OLMANIZ ŞART. EN ERKEN ARALIK DÖNEMİNDE MERKEZİ EK 1 YAPABİLİRSİZ ANCAK DİŞ HEKİMLİĞİ VE TIP BÖLÜMLERİ MERKEZİ EK 1 KASIM ARALIK OCAK DÖNEMİ İÇİN MERKEZİ EK 1 E AÇILMIYORLAR BAŞKA BÖLÜMLER MÜH. MİMARLIK İŞLETME İKTİSAT VS . 200 ÜN. 131 TANESİ İSTEĞE BAĞLI OLARAK MERKEZİ EK 1 İLANA ÇIKTILAR.

• 6lack_kacav111 6 kullanıcısına yanıt

BİLGİSAYAR İLE ELEKTİRİK ARASINDA ANCAK ORTAK DERSLER İNGİLİZCE İNKLAP TÜRK DİLİ BÖLÜMÜ BENZEYEBİLİR BU DERSLERİ GEÇMİSSENİZ TRANSKRİPTE GÖSTERMENİZ HALİNDE SAYILIR. 2 . SINIFTAN BU ÜÇ DERSİN KREDİSİ KADAR DERS ALABİLİRSİNİZ . SINIF OLARAK AĞIRLIKLI 1.SINIF YAZMANIZ GEREKİYOR.

• zoilist kullanıcısına yanıt

HANGİ ÜNİVERSİTE BU KURALI YAZDIYSA ONA ŞAHSEN BAŞVURU YAPMANIZI SÖYLEMİŞ AÇIKÇA. ONLİNE İSTEMİYOR DEMEKKİ.

• Arkadaşlar tıp okuyorum merkezi yatay geçiş yaptıktan sonra eski üniversiteme istediğim yıl tekrar başvurabiliyor muyum?

• zoilist kullanıcısına yanıt

yapmak istediğiniz şeyin teknik adı var geri dönmek istiyorum . eski okulunuza aynı evrakları tekrar hazırlayıp geri dönmek istiyorum dilekçesi yazıcaksınız. üniversite bu istegi kabul eder veya etmez.o okula kalmış.

• ,

• Ali Cengiz Aslan A kullanıcısına yanıt

Hayır. Önce af ile geri dönüp kaydınızı başlatacaksınız. Ocak-şubat gibi 2016 puanınız ile başvurursunuz

• merkezi yerlestirme puanimla baska bir universiteye gecmistim. o universitede hala ogrenciyim. cikan afla eski okuluma donebilir miyim?

• ODTÜ’ye başvuran var mı?

• mr.augustinus M kullanıcısına yanıt
    ben başvurdum hocam

• 112,,

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.